- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.334
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Teşekkür ederim hocam , böyle bir topik açmanız çok iyi olmuş, elimden geldiğince yardımcı olmak isterim herkeseMerhaba arkadaşlar
2023-2024 eğitim öğretim yılı herkese hayırlı uğurlu olsun. Başarı getirmesi dileğiyle. Öğretmen-veli danışma topiği oluşturmaya karar verdim. Topiğin amacı
Veliler:
Danışmak istedikleri konuları yazarlar.
Öğretmenler:
Konu hakkında fikirleri olan öğretmenlerimiz bilgi ve deneyimlerine dayanarak uygun cevap verirler.
Tekrardan herkese başarılı ve güzel bir sene diliyorum.
Teşekkürler desteğiniz için hocam.Teşekkür ederim hocam , böyle bir topik açmanız çok iyi olmuş, elimden geldiğince yardımcı olmak isterim herkeseBiz öğretmenler de yardımlaşırız çok güzel olur..
Teşekkür ederim hocam hoşgeldinGüzel olmuş Burhan elimden geleni yaparım :)
Hadi burasını da öğretmenler odasına çevirelim öğrenci konuşalım
Hoş buldumanında milli eğitime şikayet gider benden demesi hoşgeldin hocam
Tüh doğum iznindeyim, benim yerime de çay için.Hadi burasını da öğretmenler odasına çevirelim öğrenci konuşalım
Yeni haberi vereyim uzak kalma gündemden seçmeli dersler üç gruba ayrılmış üç gruptan da ders seçmek zorunda çocuklar seçmeli dersler yeniden seçiliyor oysa mayısta dilekçe alınmıştı hepsi iptal veliler dilekçeye geliyor okula ve seçmeli dersler belli olmadığı için hala ortada program yok bizim okuldaTüh doğum iznindeyim, benim yerime de çay için.
O mecbur muymuşYeni haberi vereyim uzak kalma gündemden seçmeli dersler üç gruba ayrılmış üç gruptan da ders seçmek zorunda çocuklar seçmeli dersler yeniden seçiliyor oysa mayısta dilekçe alınmıştı hepsi iptal veliler dilekçeye geliyor okula ve seçmeli dersler belli olmadığı için hala ortada program yok bizim okulda
Bilişimci var olma mı ?Sadece sınıf öğretmenleri mi
Yoo ben fenciyim meselaSadece sınıf öğretmenleri mi
Onun için önce çizme lazım değil mi ya aksjsjsHer sene hamile kalıp okula gelmeyen İngilizceciler siz misiniz yoksamMargaret Hale Mihrimah Sultann
Çizme + hamile olmaOnun için önce çizme lazım değil mi ya aksjsjs
Çizmenin afrodizyak etkisi olabilir ahshsd. Neyse bundan sonra hep bot. İkinciyi de doğurdum, yeter dükkanı kapattım artıkÇizme + hamile olma