öğretmenlerin hakkı asla değil gerçekten haklısın bu maaş canım gerçketen zor bi meslek herkes öğretmen olur ama vizyonunu geliştirecek o çocukları geleceğe hazırlayacak vicdanlı onları kendi evladı gibi kabul edecek öğretmen zorAğlanan öğretmenleri anlayamıyorum. Ağlanacak bir maaşımız yok. Evet emeğimizin karşılığını alamıyoruz, bu bir gerçek.. Ağlanacak kadar da değil.
Öğretmenler bence bu ülkede ağlamaması gereken gruptan.
Maaşları çok yüksek değil amenna da yarım gün çalışıyorlar ve senelik 15 tatil dahil 2,5 aya yakın tatilleri var. Kar tatili bilmem ne tatili oldumu 3 ay.
Özelde tüm gün hatta haftasonu çalışan bir mühendis 1250 ila 2500 arasında alıyor (bu %80lik kısım, 1250 ile başlatıyorlar garipleri), %20 side 2500'i ancak geçiyor.
Memur mühendislerde 3500 falan ancak alıyor onlarda tüm gün çalışan ve 3 ay tatili olmayan grup.
Kıyası mühendis açısından yaptım başka mesleklerde olabilir tabi..
Aynen, eve geliyorsun yine iş yine iş..öğretmenlerin hakkı asla değil gerçekten haklısın bu maaş canım gerçketen zor bi meslek herkes öğretmen olur ama vizyonunu geliştirecek o çocukları geleceğe hazırlayacak vicdanlı onları kendi evladı gibi kabul edecek öğretmen zor
evet yüksek değil ama fakiriz diye ağlayacakları kadarda değil
ancak tatillerine takılmanız ilginç bir öğretmenin işi okuldan çıkınca bitmiyor ne yazıkki
doldurulması gereken formlar vs. vs. vs.
saatlerce e okul ile uğraş
eş ve çocuk yardımı da içindedir. 13.senem son maaşım:2480.bu haberi izledimde nasipse eşim şubatta atanırsa 4/1 olarak devam etcek 10 senelik görevli ve netten bi hesaplama yaptık 28oo falan çıkıyor şubat maaşı ek derssiz 15 senelik öğretmen hala nasıl 2447 alıyor anlam veremedim
çocuk yok bi ben varımeş ve çocuk yardımı da içindedir. 13.senem son maaşım:2480.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?