Öğretmen Eşleri

ya baktım da ayda bir yorum yazılıyodelikafadulden nerdesiniz hakketen ben yeni keşfettim bu topiği

bizde sevdiğimle engelleri aşabilirsek,bende öğretmen eşi olacağım
ama ailemin bu önyargısı beni mahfediyor... :78:

canım okuyunca bende şaştım kaldım ne anlamda dedi acaba ddiye

aslında öğretmenle evlenmek isterim, öyle de bir durumum olabilir diye düşünerek meraktan sormuştum. hani öğretmen bir eş insanın sohbetine, hayata bakış açısına farklılıklar katabilmesine yeter li mi anlamındaydı sorum ama açmamaışım ondan olmuş. :)) öğretmenler biraz dar bir yaşam alanına sahipler ve bu hayatlarına yansıyor sanki???

ben bi öğretmenle evli değilim ama erkek arkadaşım öğretmen,karakteri çok hoşuma gidiyor ve maneviyatıda çok iyi...herşeyden önce güven ve huzur veriyor...bide dediğin gibi öğretmenlerin dingin bi hayatı olduğu için insanı dinlendiriyor...

dingin hayat mı?! :))))) dar görüşlülükten bahsetmiştim ben ama.

Eşim de ben de öğretmeniz.. Mesleğimi çok seviyorum ikimizin öğretmen olması da ayrı bir avantaj..

benim eşimde matematik öğretmeni
ama eşim mesleğini hiç sevmiyor maddi anlamda da iyi özel dersleri oluyor
ama kendisi matematik mezunu formasyon alarak öğretmen olmuş yani mecburiyetten
oysa eşim zamanında bankaya girmek istemiş ekonomik kriz nedeniyle bankalar alımı durdurunca
mecburiyetten öğretmen olmuş
bana göre tatili falan rahat meslek

dingin hayat mı?! :))))) dar görüşlülükten bahsetmiştim ben ama.

öğretmenlerin çoğu dediğin gibi dar görüşlü oluyorlar
eşimi öğretmenlere benzetemiyorum öğrencileri falan çekinirler
kitap okuyan kendini geliştirmeye çalışan biri değil ama matematikçe olmasından mı bilmiyorum ama zeki olduğunu düşünüyorum

öğretmenler neden dar görüşlü olur hala anlamadım? :44:
bide bayanlar sorum olacak..
aranızda kendi bankacı ya da banka kadar yorucu ve ağır bi işte çalışıp eşi öğretmen olan var mı?
zor mu?
malum bankacılık yorucu ve mesaisi olan bi meslek öğretmenliks tam tersi...
bu nedenle çatışma çıkarmı,evde huzursuzluk yaşanır mı? :18: :26:

benim eşimde bilgisayar teknolojileri öğretmeni kısmetse öğretim görevlisi olacak yakında inşallah en son bankacılık la ilgili soru soran arkadaşım amcam bankacı olduğu halde asla bakancıla evlenemem diyordu kadın için çok zor ve yıpratıcıymış tabi eşinde sürekli seni bekliycek gecelere kadar bankada kalıyolar...

ben ne yapacağım
erkek arkadaşım zaten çalışmamı istemiyor,bide meslek bankacılık gibi zor bi meslek olunca iiyice karşı bu banka fikrine..
yorumunuz için teşekkür ederim
iniaAllah bi orta yolunu buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…