- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
Aha yaşasın kavga ciktiniye bagıryosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aha yaşasın kavga ciktiniye bagıryosun
Ayy ama ben ck heycanlym esime ddim yarn kan verıym dye oda alşmş yok yapma üzülüyosun snra kıyamyorum dyoelaaaam yarın mutlaka sonucu bekliyoruz.test yap mutlaka ınş.güzel haberlerini bekliyoruz kutlama yapacağız ınş.
Aha yaşasın kavga cikti
Topiktekş herkesi sığdırırsın ahirim:)Eki Görüntüle 1808080
ipeqbojuqu kòz bak bize yalı bakıyom
Bu benim ki 96 yasinda 4 katli her katinda 7 oda varmis iste zemin katla falan ayiptir soylemesi takriben 30 oda falan ediyor artik denize nazir oturur mokamisi icer müzayededen aldığımız enfes parcalari birbirimize gosterip cemiyettekilerin dedikodularini yapariz
Canim ya insallah tez zamanda burdan mujdesini paylasirsin bizimleAyy ama ben ck heycanlym esime ddim yarn kan verıym dye oda alşmş yok yapma üzülüyosun snra kıyamyorum dyo
Oooof nerdeeee etiketle beni
He kiz denize nazir moka icip coşacazTopiktekş herkesi sığdırırsın ahirim:)
Deli kizbende en yyakinindakini alayım sosyetenin en ileri gelenlerini birlikte cekistiririzEki Görüntüle 1808080
ipeqbojuqu kòz bak bize yalı bakıyom
Bu benim ki 96 yasinda 4 katli her katinda 7 oda varmis iste zemin katla falan ayiptir soylemesi takriben 30 oda falan ediyor artik denize nazir oturur mokamisi icer müzayededen aldığımız enfes parcalari birbirimize gosterip cemiyettekilerin dedikodularini yapariz
Bakiyorum heyecan yaptin kavga var diyeAy şakaymış ahahahahahha
Bazen bazı konularda felaket kapışma olur. Davet edilir kankalar :d ben de sevinmiştim harbiden var diye
ben bide kavga etmeyide beceremem var yaminekosan ben bagirmiyorum bi kere benim sesim gür
Kiz yali ne ki biz muzayedelerde el kadar aynalara sehpalara bi apartman parasi vericez para bizde gani nede olsaTopiktekş herkesi sığdırırsın ahirim:)
Ve davet veririz yalının bahçesinde sonra sosyetenin ayağını kaydiririzKiz yali ne ki biz muzayedelerde el kadar aynalara sehpalara bi apartman parasi vericez para bizde gani nede olsa
Deli kizbende en yyakinindakini alayım sosyetenin en ileri gelenlerini birlikte cekistiririz
hem benim sebastian isminde siyahi bir hizmetkarim da var.
dedem sarayda ibrikci başı sarı çizmeli mehmet ağa dan kaldı bu yalı bana
Ve davet veririz yalının bahçesinde sonra sosyetenin ayağını kaydiririz
sabahları branç a gideriz
lmnt ile hoca efendi için aşk doktoru mehmet coskundenizi tutariz
Donusunboylemiolacakti biz ensesi kalın godoman sınıfından olunca 657nin bir önemi kalmaz
sendikal faliyetlerede hatta o parktaki teyzelerede
ben şeyle evleneyim ali kocla oldu mu o tam bilmiyorum da yaşıyorsa onunla evleneyim sende bul kendine ceemiyetten biini