Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan tam da sınav zamanları mutlaka siniflardan birinde sinava zamaninda gelmeyen yada kopya ceken vardir en son saatte o gelmeyen cocugu sinav yap :) böylece mantıklı bahanende olurbunu yapabılırım aslında evet. ama benım derslerım genelde hep 1 saat erken bıtıyoo ve bunu butun okul bılıyo dırek oyle yaparsam anlasılmazmı hangı amacla yaptıgım :))
bunu yapabılırım aslında evet. ama benım derslerım genelde hep 1 saat erken bıtıyoo ve bunu butun okul bılıyo dırek oyle yaparsam anlasılmazmı hangı amacla yaptıgım :))
O zaman dikkatini çekmek için burnu havada olan siz olun. Yani bütün algılarınız açık olsun ama ona bakmayın. Erkekler bu konuda tazı gibi koku alır ve ondan hoşlandığınızı anlamasını istemeyiz. O ilgilensin sizinle. Şu an bence ilk adım geri çekilmek olmalıoncelıkle hepınızın guzel guzel dusuncelerı guzel dıleklerı ıcın ayrı ayrı cok cok cook tesekkur ederım. ama ne yazıkkı bugun olumlu seyler olamadı.
sabah karsılastık selam verdı selamını aldım o kadar. o da mudurun kapısının onunde karsılastık :) o cıkarken ben odasına gırıyodum mudurun. bugun ogretmenler odası acayıp kalabalıktı. o da masa yerıne koltuk kısmında oturmayı tercıh ettı hep... halıyle konusamadık. bı kere de ogretmenler odasının kapısında karsılastık bana yol verdı kenara cekıldı nezaketen ama o kadar havalı bı tıpı vardı kı o an. boyle bı degısıktı ya anlatamıyorum suanda kı o kadar moralım bozuldu dusunun.... yuzune baktım fakat o farklı yerlere bakıyodu. belkıde bılerek bakmadı bılemıyorum.
bu arada kendılerı aslan burcuymus. aslan burcu olmasının boyle artıst davranıslarıyla alakası oldugunu dusunmek ıstıyorum suanda
saka maka sanırım bu ıs o kadar da umutlu degıl yaa... kendı kendımı umutlandırıyorum sanırım ve cok moralım bozukk
Ay aslana işin zor temmuz 21den sonra doğmuş demekki.aslan ukala olur herkes bana hizmet etsin isteroncelıkle hepınızın guzel guzel dusuncelerı guzel dıleklerı ıcın ayrı ayrı cok cok cook tesekkur ederım. ama ne yazıkkı bugun olumlu seyler olamadı.
sabah karsılastık selam verdı selamını aldım o kadar. o da mudurun kapısının onunde karsılastık :) o cıkarken ben odasına gırıyodum mudurun. bugun ogretmenler odası acayıp kalabalıktı. o da masa yerıne koltuk kısmında oturmayı tercıh ettı hep... halıyle konusamadık. bı kere de ogretmenler odasının kapısında karsılastık bana yol verdı kenara cekıldı nezaketen ama o kadar havalı bı tıpı vardı kı o an. boyle bı degısıktı ya anlatamıyorum suanda kı o kadar moralım bozuldu dusunun.... yuzune baktım fakat o farklı yerlere bakıyodu. belkıde bılerek bakmadı bılemıyorum.
bu arada kendılerı aslan burcuymus. aslan burcu olmasının boyle artıst davranıslarıyla alakası oldugunu dusunmek ıstıyorum suanda
saka maka sanırım bu ıs o kadar da umutlu degıl yaa... kendı kendımı umutlandırıyorum sanırım ve cok moralım bozukk
Çabuk pes etmişsin hedefe ulaşmak zorsa zamana bırak pes etme hemen özelden mesaj at sana taktik vereceğim :)oncelıkle hepınızın guzel guzel dusuncelerı guzel dıleklerı ıcın ayrı ayrı cok cok cook tesekkur ederım. ama ne yazıkkı bugun olumlu seyler olamadı.
Alakasız ol ucak ama fotoğraftaki saçlar sana mi aitBiz de taktiklerden yararlanmak isteriz,aa özel olmaz.