- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
Kiz enistenizn ogludami varHe öyle yap senali ağaoglunund bi oğlu var biliyorsun dimi
Olsun kiz hazira konacam cocuk bile hazir
Yalinin bahcesinde partiler verecem beklerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz enistenizn ogludami varHe öyle yap senali ağaoglunund bi oğlu var biliyorsun dimi
Len manyak okuduğunu anlama.hani ali koçu istiyormussunya ali Ağaoğlu varya onunf evlenecek yaşta oğlu var onu diyorumKiz enistenizn ogludami var
Olsun kiz hazira konacam cocuk bile hazir
Yalinin bahcesinde partiler verecem beklerim
Ulen onada @evvelahiri aliriz ben kvi olurimLen manyak okuduğunu anlama.hani ali koçu istiyormussunya ali Ağaoğlu varya onunf evlenecek yaşta oğlu var onu diyorum
Görücü usulu oldu bir akrabası bizim sitede oturuyordu.tanismamiza vesile oldu.bizde telde konuşurken tavladim aldimUlen onada @evvelahiri aliriz ben kvi olurim
Zaten ebnmki yakinda hkkin rhmetine kavusur ondan sonra cemiyete muzaodelerde fink atarim
Ulen saka makada sen naisl vlendin gorucumu ask evliligimi isteyi nasl tavladin analt hele
Iyi yapmissinGörücü usulu oldu bir akrabası bizim sitede oturuyordu.tanismamiza vesile oldu.bizde telde konuşurken tavladim aldim
Canım bbu işler kısmet işi.bi bakmışsın hiç ummadığın bir anda ummadığın biriyle evlenivermissin.beklemek en hayırlısı.evlenemezsende kismetin buymustu demekki.sen ne yaparsın çalışıyormuş evdemisin okuyormusunIyi yapmissin
Kismetinde varmis demekki.esra erindami arsak kismetimizi ne yapsak bizde bilemiyorumki:)
Ya ben sevemiyorum kimseye icim isinmiyor:/
Calsiyorum profilime bakCanım bbu işler kısmet işi.bi bakmışsın hiç ummadığın bir anda ummadığın biriyle evlenivermissin.beklemek en hayırlısı.evlenemezsende kismetin buymustu demekki.sen ne yaparsın çalışıyormuş evdemisin okuyormusun
Hastanede çalışan bir arkadaşım hemşireler genelde ya boşanmış oluyor yada hiç evlenmemiş gerçek mi bu ayrıca daha 28 yasindamisin hemen yaşım geçmişe bağlama durumunuCalsiyorum profilime bak
Yas alinca sevmek ya da kard vermek zorlasiyor.mukemeli ariyor insan mukemelde cikmiyor iste.20 li yaslarin basinda oaydim sadece yakisiklimi diye bakardim simdi ailesi isi huyu karakteri evlenmemis olmasi hrpsine bakiliyor ilaki icime ainmeyen bir yer oluyor iste.
Valla lanetli gibiyiz ark.larim benle yada daha buyuk yastalar bekarlarHastanede çalışan bir arkadaşım hemşireler genelde ya boşanmış oluyor yada hiç evlenmemiş gerçek mi bu ayrıca daha 28 yasindamisin hemen yaşım geçmişe bağlama durumunu
28Valla lanetli gibiyiz ark.larim benle yada daha buyuk yastalar bekarlar
Kiz yas 28 biriyle tanisam hadi tanima flort fingirdeme derken yas olur 29
Hadi nisan soz dugun olur 30
Cocuk dogursam diye beklesem olur 32
Pfff cocugun ninesi gibi olucam.sen kac yasinda evlendin
Donusunboylemiolacakti kos kayin hala bostaymis
Ahanda evleniorum mazefe elti oluyorum yupiller olsun
Tovbe tovbe kiz kayinina okutma sakin burayi ben cok hanimifendi sonracima dikiste nakista tek rakibim thy, ayrica soyumuz taaa saraylara dayanir dedem ibrikci basiydi hadi benden iyisi samda kayisi hemen istemeye gelin:)
Olmadı o iş.kaynimin maaşını beğenmedi :))Kiz ne kaynatmusiniz o kadar bende okuyup duruyodum hadi al kayninj sonrada elti savaslari diye konular acinbende yorum yapayim
Valla dünya git gide pahalli bi hal almaya basladi bunun kirasi var elektrigi suyu mutfak deterjan masrafi vs vs degince maastan tirsmistir bide bizimkinin standardi Ali koc ya ondan oyle gerilmistir degil ki ipekim böcüküm ipeqbojuquOlmadı o iş.kaynimin maaşını beğenmedi :))
Hocam iliski durumunuz nedir.Aynı durumu yaşıyorum burda guzl muhabbet dönmüş herkesi benim soruma da bekliyorum bi yardim edin nolur tıkandım kaldım
Ben buldum kendisini.Hocam iliski durumunuz nedir.
Platonik,kanka,eski wevgili nedir durumunuz .
Ben ekibi toplayayim Mazef
@yegaaa @mangolubira kosun kizlar yine asik bir hoca hanim var
Sen nereden buldunBen buldum kendisini.
Ama beni neden cagirmiyorsun
Kolundan tutup getirdim isteSen nereden buldun
Sen kendi konunla meskulsun diye cagirmadim duyan gelsin iste tekrar toplasalim