- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
ama ben seni gecen cok üzmüştüm.(seviyor musun benii:)Sindik aoyle oluyor bu karinib kod adi bundan sonra dolap beygiri
Sende cok tatlisin canim bende senden iyi elektirik alamsam emin ol bukadar sevimli olmazdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama ben seni gecen cok üzmüştüm.(seviyor musun benii:)Sindik aoyle oluyor bu karinib kod adi bundan sonra dolap beygiri
Sende cok tatlisin canim bende senden iyi elektirik alamsam emin ol bukadar sevimli olmazdim
Ihhh hicccc sevmiuorumama ben seni gecen cok üzmüştüm.(seviyor musun benii:)
Noldu kiz hepsini tek tek okuyom sigaram yok cubuk krakeri sigara gibi yapsam olar miKiz kos kos neler oldu neler anammm sarjini uzatma fisini sigarani cakmagini yanina al kos gell
OlarNoldu kiz hepsini tek tek okuyom sigaram yok cubuk krakeri sigara gibi yapsam olar mi
Kiz bence bu lmnt nin arkadasi vebalini almak istemiyomda fesat biri
Kari zaten mikser onda var bise bekarsa onun gozu var degilse arkadasina ayarlayacakKiz bence bu lmnt nin arkadasi vebalini almak istemiyomda fesat biri
Cunku bence birinin çiktığı biri olsa bi sekilde farkedilir
''sonra baktı lmnt nin ekibi sağlam buzdağının görünmeyen kısmı çivili çeneli bilenmis kendisine karşı''
Tabi canm ama bakinca her erkekde ayni diil bekler sanki bz acilcaz var bole tiplerde ama bazilarida baakr bakar iste bole sevgiliside cikar demek buda bole bisey umudumuz olmamasindan yana amahe yaa :) hem hanı dıyolar ya hoslanan erkek gelır konusur dıyee. katılıyorum artık buna. cekıngenlık nedır arkadas yaa. ınsan kaybetmekten korkar bı kere acılamadıkcaa demı ama
Ayyy essahtan bide burdaymis keske o mikser abla burda olacagina hicaedendi okuyaysuda artik bu mevzu selamete ereydiHoca efendi dedik.milli enistemiz sectik bagrimiza bastik okuzun yaptigina bak
O dolap beygiride bize yardim eder dedik kari hafiye cikti
Eger burada ve bu satirlari okuyarsan akkili ol aklini aliriz
Ayi yavrusunu severken oldurumusyok be sanmıyorum onun burada uyelıgı olupta bu yazıları gordugunu.
camda falande degıldım be adam ızın alıp memleketıne ucmus
bu arada arkadas evlıı :) cocuguda bızım okulda hatta. guzel bı evllılıgı var masallah
demek baskasına dusundu ayarlamayıı
vay arkadas ben bı mmutlu olamıcam mı yıııaa
kıız ıpekbojuuukk allahtan yegenıne bısey olmadı. senı sevenlerde hep hırdoo heralde yaa benımkıler okuz senınkıler kroo
ne bılıyım vallahı anlayamadım. belkıdeevet dedıgın gıbıdır. ama hoca efendının kuzenıylede arkadas kız facedeAyi yavrusunu severken oldurumus
Asiri sevgiden oldu yazdirin mezartasima
Kiz bu okuz efendi belki cikmiyordur belki kankasidir.hem kari kartmis
Benimde unvden oyle kankalarim cohtiir
Insani zorla kodese sokar boyle tipler tovbemi bozduracak bu dolap beygiriyle okuz efendi
Simdi aklima firildak fikirler geliyorne bılıyım vallahı anlayamadım. belkıdeevet dedıgın gıbıdır. ama hoca efendının kuzenıylede arkadas kız facede
onu yaptım bebeımmama kız kabl etmıyoo yaa. halaa bekletıyo ıstegıı 2gunduur horooozz karı nollceekSimdi aklima firildak fikirler geliyor
Simdi cakma bir face acsak erkek facesi bu kart kariyi eklesek bi sekilde iletisine gecsek
Kimmis kimlerdenmis ogrensek
ama ben kadın facesı actım yaa erkek deılSimdi aklima firildak fikirler geliyor
Simdi cakma bir face acsak erkek facesi bu kart kariyi eklesek bi sekilde iletisine gecsek
Kimmis kimlerdenmis ogrensek