Dun gecenden beri dusunuyorum. Olumlu olan seyleri ve olumsuzlari da.. Bende istemez miyim beni kastetmesini. Ama kesin degil ki. Gidip yuzune ne dicem ki ben sizden cokca etkilendim mi :) daha yakindan tanimak istiyorum mu ? :) oy oyy...
Bende dusunuyorum. bu adam digerlerinden farkli davraniyo bana karsi diye. Ama ya yanlis anliyosam olayi da var, ya cidden kiz arkadasi varsa mesela. Ayy dusunemiyorum bana ``ya hocam sizi umutlandirdiysam ne olur kusura bakmayin, benim hayatimda baskasi var.`` dedigini... o an ne yapacagimi bilemiyorum. Adama trip atsam hakkim yok. Gulsem, dengesiz mi bu kiz laa der.
Benim aklima hoca efendiyi dusuren arkadaslarim, simdi bana gelmis diyolarki bosver adamin sevgilisi var. Olma muhatap diyolar. Ulan bu ihtimal tamam zaten vardi dusunuyoduk ama o zaman niye beni umutlandirdiniz en basindan ? Hadi ben kendimce olumlu yoruyodum olanlari, goremiyodum gercekleri peki siz niye kandirdiniz beni. Ne bicim arkadas bunlar yaa.
Adamin cekingen oldugunu hala dusunuyorum, seninde dedigin gibi. Ama onemli bi detay daha var ki, ayni adam benim mesajima cevap yazmadi. Ve bunun aciklamasini bile yapma geregi duymadi gordugunde beni. Bunu dusununce demek gercekten sevgilisi varmis gercegi gozume gozume batiyo resmen...
Hayatimin en igrenc gunlerini yasiyorum resmen