Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerinizde kim olsa gururu incinir ama mesaj neydi açık açık duygularınızımı belli ettiniz? Bu kadar üzülmeyin. Eğer hoşlandığınıza dair birşey yazmadıysanız bu kadar takmayın. Zaten okuyupta bu kadar tepkisiz kalabilen birisiyle işiniz hiiiççç olmasın.Birazdan cikicam okuldan. Bi hafta uzak kalmak umarim bana iyi gelir.
Onu bunu bilmiyorum ama mesaj oyle veya boyle o telefona iletildi. Okundu bilgisini kapattiusa mesaji Gormus olma ihtimali yuzde yuz.. bariz ortada bu ne yazik ki...
mjda duyguları yazmıyormuş. takip ettğim kadarıyla...Yerinizde kim olsa gururu incinir ama mesaj neydi açık açık duygularınızımı belli ettiniz? Bu kadar üzülmeyin. Eğer hoşlandığınıza dair birşey yazmadıysanız bu kadar takmayın. Zaten okuyupta bu kadar tepkisiz kalabilen birisiyle işiniz hiiiççç olmasın.
Bence muhtemelen "birşey sorabilirmiyim?) dedi.mjda duyguları yazmıyormuş. takip ettğim kadarıyla...
bir soru sormuş okulla mı kendisiyle mi ilgili ne.
Yok ya ne duygusu kendiyle ilgili bisey soylemek icin yaMis ask mesk degilmjda duyguları yazmıyormuş. takip ettğim kadarıyla...
bir soru sormuş okulla mı kendisiyle mi ilgili ne.
Hocam hiçbişey sorma benceBirazdan cikicam okuldan. Bi hafta uzak kalmak umarim bana iyi gelir.
Onu bunu bilmiyorum ama mesaj oyle veya boyle o telefona iletildi. Okundu bilgisini kapattiusa mesaji Gormus olma ihtimali yuzde yuz.. bariz ortada bu ne yazik ki...
Aynen katılıyorum. Sen keyfine bak şimdilik askıya al bu konuyu, döndüğünde ekibi toplar, icabına bakarızL lmnt canım bunun mantıklı yada mantıksız bir çok nedeni olabilir. Şuan sadece şunu düşün, bugün pazar ve o keyfine bakıyor büyük ihtimal. Sen ailenin yanındasın ve kafanda acabalar kendini kemiriyorsun. Bak ben sadece üniv yıllarında ailemden ayrı kaldım ve şuan ailenle olmanın Nasıl bi his olduğunu nasıl özlendiğini biliyorum. Bugünlerin tadını çıkar, gez, dinlen.. Çünkü zaten döndüğünde bu konuya üzülmek yada sinirlenmek için zamanın olcak. Hatta döndüğünde muhtemelen en büyük düşüncen bu olcak. O aklına her geldiğinde kendini meşgul et. Döndüğünde yıkılmış değil tazelenmiş olarak çık karşısına. Biz burdayız döndüğünde Nasıl bi strateji izleyeceğine bakarız beyin fırtınası bizim işimiz
Tamam dediginiz gibi yapayim o zaman...
Bu arada gidip niye cevap yazmadigini sormayacam ki ona. Benim neden mesaj attigimi anlaticam. Ortada kendisini cokta degerli hissedecek bi durum olmadigini gozune sokucam. Ayrica da bunu yaparak onu benimde cok sallamadigimi anlamasini saglamak istemistim. Ama dediginiz gibi yapalim. Dondugumde konusalim madem. :)