- 1 Mart 2020
- 399
- 875
- 33
- Konu Sahibi kirginzambak
-
Çok teşekkürler mutlaka güncelleyeceğim :) Tabi evlilik harici böyle bir şeyi söylemek hoş olmazOlur mu olmaz mı bilmiyorum ama bence çocuğa söylemeyin bu durumda :)
Hem çocuk çocukluğunu yapar arkadaşlarına “sır” diye söyleyebilir, hem ona bir gülümsemeniz diğer çocuklarda başka düşüncelere yol açabilir. Dikkatli olun. Burayı da güncellemeyi unutmayın
YAZIK KAFANANasıl etik olabiliyor ki? Yani muhabbet nasıl dönüyor? Uzaktan eğitim olduğu için tabii ki velilerle iletişim halinde olabiliyoruz. Cocuk dışına konu nasıl çıkıyor? Çıkarsa konu nasıl kapatılmıyor? Espriyle başlıyor diyelim, bir tebessüm koyarsın sonra şimdilik bu kadar tekrar bir şey olursa konuşuruz iyi günler dersin. Zaten konu sahibi öyle bir anlarmış ki kız güzel bir kolejden geldi, baba zengin, araştırdım şu bu... Başka türlü veli yazsa belki sert çıkacak yaptığınız hoş değil diyecek. Şikayet edecek. Kesin böyle olacak hatta. Bana bulunduğu konumu kullanıyor gibi geldi.
Yüz yüze 2 kez görüştüğümüzü yazmıştım diğer sayfalarda ayrıca manken gibi kızlara layık demedim erkeklerin geneli bu düşüncede ve arasa bulabilecek bir profil dedim keşke soruyu okuyup hemen beğenmedime basmasaydınız, yinede teşekkürler :) Ayrıca neden boşandığını biliyorum ama burda o kadar üstüme gelindi ki adamın seceresini döktüm resmen. O yüzden artık o da bende kalsın.Peki daha yüzyüze bile görüşmediğiniz ve sizle ne amaçla konuştuğu bile henüz belli olmayan bi erkeğe bu kadar önem yüklemek niye? Ayrıca adamın sadece mesleğine ve okuluna bakarak onun çok iyi oldugunu ve manken gibi 30luklara layık olduğunu düşünmek....Neden boşandığını biliyor musun ki...Belki de narsistin tekidir, hayran kitlesine +1 eklemek için dialog kurmustur mesela sadece ....Nerden bileceksin ki...Ama şunu bilebilirsin, yüzyüze görüşmediği bi kadına hemen flörtöz yaklaşanlardan bi hayır gelmiyor...
Bir kadında böyle düşünüyorsa kapatın ışıkları gidelim 30 yaşında manken gibi kadınlar meraklıydı 43 üne gelmiş adama söyletiyorsunuz illa ki siz onu bunu bırakın da böyle bir adam eşinden niye ayrılmış onla ilgilenin
Bunun neyi yasak olabilir öğrencisiylemi ilişki yaşıyor ki öğrencisiyle bile evlenen cok öğretmen varPeki boylesi 1 iliski yasal midir?
Ayni soruyu ben de sormusum. Kusura bakmayin. Bosanmis bir anneyim ben de. Bosanmayi yasayinca tekrar hayal kirikligina ugramamak icin genelde karsidaki kisi de bosanmissa neden bosanmis acaba diye insan bir dusunuyor.Yüz yüze 2 kez görüştüğümüzü yazmıştım diğer sayfalarda ayrıca manken gibi kızlara layık demedim erkeklerin geneli bu düşüncede ve arasa bulabilecek bir profil dedim keşke soruyu okuyup hemen beğenmedime basmasaydınız, yinede teşekkürler :) Ayrıca neden boşandığını biliyorum ama burda o kadar üstüme gelindi ki adamın seceresini döktüm resmen. O yüzden artık o da bende kalsın.
Boya bakarsak ben 153 eşim 190Herkes sapik değil demekki çocuğu yaşındaki kızları olması gerektiği gibi görüyor demekki :) benim eşimde üni mezunu 1.83 boyu var eğitimi güzel yerlerde olmuş özel okullarda yakışıklı geliri iyi biri ama bana baktı yani bende lise terk ama çalışan biriydim maddi durumumuz fazla iyi değildi ama onun ailesininde pek iyi sayılmazdı ama eşim iyi kazanıyordu bende 1.58 boy hiç bakmaz derken baya baya evlendik inşallah çok mutlu olursun ya benim kanım ısındı inşallah güzel gider
Amin çok teşekkür ederim. :) Tabi bende boşandığım için bunun farkındayım. Bu arada sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum :) Eğer izniniz olursa özelden yazayım sebebini. Gerçekten bir anlık sinirle o kadar çok şey anlattım ki utandım şimdi adam bir göre ne der :)Ayni soruyu ben de sormusum. Kusura bakmayin. Bosanmis bir anneyim ben de. Bosanmayi yasayinca tekrar hayal kirikligina ugramamak icin genelde karsidaki kisi de bosanmissa neden bosanmis acaba diye insan bir dusunuyor.
Mutlu olmak hakkiniz. Cok mutlu olmanizi dilerim.
Cok tesekkur ederim. Cok nahifsiniz. Mesajinizi bekleyecegim.Amin çok teşekkür ederim. :) Tabi bende boşandığım için bunun farkındayım. Bu arada sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum :) Eğer izniniz olursa özelden yazayım sebebini. Gerçekten bir anlık sinirle o kadar çok şey anlattım ki utandım şimdi adam bir göre ne der :)
Benim ne demek istediğimi, ne anlatmaya çalıştığımı öğretmenler çok iyi anladı. İyi geceler sizlere :)"Kolejden gelmiş olmasına RAĞMEN çok saygılı bir çocuk, konuşmaları çok usturuplu"
Kolejden gelen nasil bir cocuk bekliyordunuz???? Bu bakış acisiyla adamin hayatina baaayyya uzak gibisiniz. Neden sizinle ben de bilemedim simdi, zaman gosterir.
Bana da oyle geldi.cunku cok zengin olsaydi beyefendi kizini devlwt okuluna vermezdi kolejden alip.ozellikle uzaktan egitimde ozel okullar cok daha baskin bir egitim veriyorken,hem zoom hem pdr hem hem de 7 24 hocalarla iletişim destegi varken.benim kizim eylulden beri gidiyor okula mesela 8.sinif oldugu icin.ozel okullar daha avantajliyken bu beyefendi niye devlet okuluna vermis acaba kizini.ben cok super zengin degilim ama kizim egitim sisteminden geri kalmadi, yani yuz yuze agirlikli aldi ve online daha az oldu diye diyorum.almadim mesela.bencede isleri bozulmuş yada zannettiginiz kadar cok kazanmiyor olabilir.bende buna takildim mesela.bu arada suan yapmasamda bende mali müsavirim kzansaydi o para okul parasi olarak ona cok gelmezdi.Geliri iyi olur yani musavirliginbelki de işi gücü sandığınız kadar iyi değildir.
Mali müşavirlerin tahsilat sorununu bilmiyorsunuz sanırım emin olun onunda eline kalan sizden az daha fazladır
ayrıca işleri yoğunsa 30 yasında manken gibi birini tanıma fırsatı olamamıştır bir de zaten iş yoğun ve sıkıcı bir süre sonra iletişim sorunu yasaması da kaçınılmaz.
Temkinli yaklaşın gem çocuğu öğrenciniz hem de etik olmayabilir bu durum.
Ayrıca kendinize haksızlık etmeyin 41 yaşındasınız sizde güzelsiniz ve mesleğiniz de var.
Benim ne demek istediğimi, ne anlatmaya çalıştığımı öğretmenler çok iyi anladı. İyi geceler sizlere :)
Millet laf olsun diye konuşuyor aldırmayınBen sizi anlayamadım gerçekten. Beğenmediğim biri bana yakınlaşmaya çalışırsa elbette bunu reddederim bundan daha doğal ne var hayatta?
Hoşuma gitmeyen bu özelliklere sahip olmayan bir veli değil öğretmen olsa yine reddederim çünkü söylediğiniz gibi hoşuma gitmemiş işte adam?
Öğretmenim diye her ipsiz sapsız yazan adama da yeşil ışık mı yakalım şimdi çok ilginç bir düşünce... Ayrıca çok iyi biliyorsunuz ki yol yordam üslup bilen var, bilmeyen var. Beyefendi bilenlerden.
Ne alaka konuylaBizim okulda sınıf arkadaşımın rehberlik öğretmeniyle ilişkisi vardı. Çocuk 19 kadın 28 yaşındaydı.
Ben sizden ve sizin gibilerden özür dilerim o zaman hocam :) Anlatmak istediğimi belki yanlış cümleyle anlatmış olabilirim ama bu bir öğretmenler odası cümlesidir. Yani nasıl ifade edeyim: daha üst bir sosyal çevreye mensup olmasına rağmen diğer çocuklara nazaran dahi daha saygılı olduğunu ifade etmek istedim kolejden gelmiş olması saygısız olması anlamına gelir demek değildi niyetim. Üslubunuz için çok teşekkür ederim. Bu sitede bazı arkadaşlar görmeli bence :) Tekrar özür diliyorum.Hocam ama biraz onyargi iceren bir cumle olmamis mi gercekten de? Tum ogrenim hayatimi koklu bir vakif okulunda gecirdim -merdivenalti kolej degil, hatta Turkiye'de kolej denilince akla gelen ilk okul- su an doktoramin 3.senesindeyim bu kadar senelik ogrenim hayatimda hicbir ogretmenime saygisizligim olmamistir :) O yuzden burada okuyorum bazen ozel okul cocuklari simarik olur vs diye. Sasiriyorum onlar hangi okulda diye? Benim gittigim kolej oldukca disiplinliydi, simarmaya iznimiz bile yoktu, hatta sanilanin aksine aradaki rekabeti engellemek icin okul cantamiz dahi tek tip'ti sene basina verilirdi onu kullanmak zorundaydik. Yani dunya uzerindeki butun genellemeler gibi, bu dediginiz de yanlis ve haksizlik etmis oluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?