- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.745
- 198
- Konu Sahibi kirginzambak
Çok tesekkur ederım Insallah sizinde bazıları bu halımı cekemıyor neyse bosverin :)Bu arada çok tatlısınız :) Neşeniz enerjiniz daim olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tesekkur ederım Insallah sizinde bazıları bu halımı cekemıyor neyse bosverin :)Bu arada çok tatlısınız :) Neşeniz enerjiniz daim olsun :)
Merhaba değerli kk kadınları kafamı kurcalayan bir konu var ve bunu size danışmak istiyorum çünkü bu eşimden ayrılalı beri (ki yıllar oldu) ilk ciddi bir birliktelik başlangıcı gibi o yüzden heyecanlı ve kaygılıyım.
Beyefendinin kızı öğrencim. Bu sene başı ünlü bir kolejden geçiş yaptı bize henüz yüz yüze tanışma fırsatımız olmadı ama kolejden gelmiş olmasına rağmen çok saygılı bir çocuk, konuşmaları çok usturuplu. Velisiyle ara tatile girerken kız hakkında konuşmak amacıyla başladı aslında ilişkimiz, yani konu sohbete dönüştü ve böyle süre geldi. Yakışıklı birisi ben 41 o 43 yaşında, eşinden 5 yıl önce ayrılmış mali müşavir kendi ofisi var ve sanırım durumu baya iyi ben hem linkedin profiline baktım hem müşavirlik şirketine baktım yani kendisi bile 90’lı yıllarda kolejde okumuş, İstanbul’da sayılı üniversitelerden birinden mezun olmuş, aynı okulda yüksek lisans yapmış vs. yani ne bileyim güzel bir geçmişi ve kariyeri var yakışıklı ve fit bir beyefendi aynı zamanda yanında maaşlı çalışan müşavirler var durumu iyi böyle bir adam neden bana ilgi gösteriyor ki?
Tamam çirkin bir kadın değilim ama ne bileyim bilirsiniz genelde erkekler daha genç kadınlardan hoşlanır, böyle durumu iyi, eğitimli ve yakışıklıysa hatta 30’unu geçmemiş manken gibi birini bulması bile gayet normal neden ben?
Ayrıca öğrencimin velisi olması etik yönden yanlış mı? Bilemiyorum kafamda çok soru var bunca yıl sonra yalnızlığımı bozup yüz üstü kalmaktan korkuyorum... Ama mutlu muyum diye sorarsanız; evet özlemişim ben flörtleşmeyi. :)
Beyefendinin durumu ve durusundan mütevellit bir takım düsüncelere girmissiniz lakin kisinin ne istedigini kime neden yöneldiğini kendinizi yukarıda ki soru cumleniz ile lincleyerek yapmamalisiniz..durumu iyi böyle bir adam neden bana ilgi gösteriyor ki?
Rica ederim ama iyi ki mezun olmusum dedirttiniz. Mevcut sistemdeki ogreticilerle okuyamazmisim. ( Kendinizi, genclere gore kucumseyici paragraflarinizi okuduktan sonra anladim.)Kusura bakmayın o zaman bu aralar mutlu olduğum için böyleyim :) Gülmem alay anlamı taşımıyordu :)
Gerçekten iyi ki mezun olmuşsunuz, bende sizi “okutamazdım.” Sanırım sizin yaşınız daha genç. Orta yaşı geçince yaşıtlarınız erkeklerin genç kızlara ilgisini ve bu ilginin büyük oranda karşılık bulduğunu göreceksiniz. Bu bir küçümseme değil, malumun ilanı.Rica ederim ama iyi ki mezun olmusum dedirttiniz. Mevcut sistemdeki ogreticilerle okuyamazmisim. ( Kendinizi, genclere gore kucumseyici paragraflarinizi okuduktan sonra anladim.)
Çok tesekkur ederım Insallah sizinde bazıları bu halımı cekemıyor neyse bosverin :)
Benim fikrimle, ruhumla, sevgi verisimle ilgilenmeyen yasitim erkegi ben de zerre umursamam. Isterse 18 yasindakine gitsin. Ayrica 1 ogretmenin, bu sekilde dusunmesi cok trajik...Uzucu...Gerçekten iyi ki mezun olmuşsunuz, bende sizi “okutamazdım.” Sanırım sizin yaşınız daha genç. Orta yaşı geçince yaşıtlarınız erkeklerin genç kızlara ilgisini ve bu ilginin büyük oranda karşılık bulduğunu göreceksiniz. Bu bir küçümseme değil, malumun ilanı.
Benim fikrimle ruhumla ilgilenmiyor demedim tekrar okuyun bence paragrafı. “Genelde” böyledir dedim.Benim fikrimle, ruhumla, sevgi verisimle ilgilenmeyen yasitim erkegi ben de zerre umursamam. Isterse 18 yasindakine gitsin. Ayrica 1 ogretmenin, bu sekilde dusunmesi cok trajik...Uzucu...
Bu kadar kapılmadan önce adamla yüz yüze görüştünüz mü, ben onu merak ettim.
Bence gayet etik. Ortada bir ahlaksızlık yok. Olabilir.Neden yasal olmasın? 43 yaşında adamla bir ilişkim olacak olursa; elbette yasal ama etik midir bilemiyorum.
Tekrar baktim da ozel okulda okuyan kisilerin de saygisiz oldugunu ima etmissiniz. Gercekten cok yazik. Biz hic mi gelisemeyecegiz?Benim fikrimle ruhumla ilgilenmiyor demedim tekrar okuyun bence paragrafı. “Genelde” böyledir dedim.
Size ufak bir bilgi cümleye devam ederken “1 öğretmen” şeklinde yazılmaz; “bir öğretmen” yazılır. İyi geceler.
İnşallah çok mutlu olursunuz.fakat ilerleyen zamanlarda mutlu haberlerinizi buradan almak isterim☺Benim fikrimle ruhumla ilgilenmiyor demedim tekrar okuyun bence paragrafı. “Genelde” böyledir dedim.
Size ufak bir bilgi cümleye devam ederken “1 öğretmen” şeklinde yazılmaz; “bir öğretmen” yazılır. İyi geceler.
Evet elbette 2 kez :) Ancak mekanlar kapalı olduğu için biraz yüzeysel oldu yani evime davet edemezdim, o da etmedi, arabada da oturamazdık çocuk gibi, ofisine gittim ama orda da iş devam ettiği için (sanırım vergi yapılandırma dönemiymiş) çok yoğunlardı çalışanlar giren çıkan falan yüzeysel oldu biraz.
Kontrolü elden birakmadan,cok kapilmadan bence azıcık akışa birakin kendinizi.Merhaba değerli kk kadınları kafamı kurcalayan bir konu var ve bunu size danışmak istiyorum çünkü bu eşimden ayrılalı beri (ki yıllar oldu) ilk ciddi bir birliktelik başlangıcı gibi o yüzden heyecanlı ve kaygılıyım.
Beyefendinin kızı öğrencim. Bu sene başı ünlü bir kolejden geçiş yaptı bize henüz yüz yüze tanışma fırsatımız olmadı ama kolejden gelmiş olmasına rağmen çok saygılı bir çocuk, konuşmaları çok usturuplu. Velisiyle ara tatile girerken kız hakkında konuşmak amacıyla başladı aslında ilişkimiz, yani konu sohbete dönüştü ve böyle süre geldi. Yakışıklı birisi ben 41 o 43 yaşında, eşinden 5 yıl önce ayrılmış mali müşavir kendi ofisi var ve sanırım durumu baya iyi ben hem linkedin profiline baktım hem müşavirlik şirketine baktım yani kendisi bile 90’lı yıllarda kolejde okumuş, İstanbul’da sayılı üniversitelerden birinden mezun olmuş, aynı okulda yüksek lisans yapmış vs. yani ne bileyim güzel bir geçmişi ve kariyeri var yakışıklı ve fit bir beyefendi aynı zamanda yanında maaşlı çalışan müşavirler var durumu iyi böyle bir adam neden bana ilgi gösteriyor ki?
Tamam çirkin bir kadın değilim ama ne bileyim bilirsiniz genelde erkekler daha genç kadınlardan hoşlanır, böyle durumu iyi, eğitimli ve yakışıklıysa hatta 30’unu geçmemiş manken gibi birini bulması bile gayet normal neden ben?
Ayrıca öğrencimin velisi olması etik yönden yanlış mı? Bilemiyorum kafamda çok soru var bunca yıl sonra yalnızlığımı bozup yüz üstü kalmaktan korkuyorum... Ama mutlu muyum diye sorarsanız; evet özlemişim ben flörtleşmeyi. :)
Eve çağırsam hoş bir imaj olmaz ama sanırım yani bilmiyorum aslında öyle bir adam değil hani aa bak beni hemen eve çağırıyor falan gibi düşüneceğini sanmam ama biraz daha zaman geçsin bakalım :)Bence olabilir. Ama biraz o sizin yanınıza gelsin. Çok hevesli gözükmeyin :)
Tekrar baktim da ozel okulda okuyan kisilerin de saygisiz oldugunu ima etmissiniz. Gercekten cok yazik. Biz hic mi gelisemeyecegiz?
Size de iyi geceler.