• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrencimin velisiyle bir ilişkiye başlamak... Yaş, çocuklar. Bir fikir verin lütfen?

Kusura bakmayın o zaman bu aralar mutlu olduğum için böyleyim :) Gülmem alay anlamı taşımıyordu :)

Rica ederim ama iyi ki mezun olmusum dedirttiniz. Mevcut sistemdeki ogreticilerle okuyamazmisim. ( Kendinizi, genclere gore kucumseyici paragraflarinizi okuduktan sonra anladim.)
Beetlebum Beetlebum çok dikkatimi çekti yazmadan edemedim, çok afedersiniz ama neden uzatıyorsunuz?

hanımefendi kibarca özür dilemiş,güzelce açıklamış. siz hala laf atıyorsunuz.

(buyrun beğenmedim atabilirsiniz,ama yazmadan edemedim yani)

Sizin nesilden sonra böyle naif insan kalmadı.(Bu arada kastettigim sizsiniz)Şimdiki gençler gereksiz ve hadsiz bir özgüvene sahipler.Belli ki adam kendi dönemine yakın konuşabileceği birini arıyor.Tüm erkekler böyledir diye düşünmemek lazım.İnsanların zaman içinde görüp geçirdikleri tercihlerini değiştirebilir.Mutlu olmaniz dileğiyle.Şimdiki huzurunuzdan daha huzurlu bir yaşamınız olur umarım.Ve açtığınız konu içinde öğretmensiniz diye üzerine gelip konuşanlara cevap vermeyin,toplumumuzda öğretmeni bir kaşık suda boğacak bir grup var aldırmayın ve yazmayın.

Güzel miyim inanın bilmiyorum ben kendimi pek güzel bulmam ama çirkin olduğumu düşünmüyorum tabi yaşın verdiği bir yorgunluk var yinede bence erkekler bize göre (en azından bana göre) daha dinç kalıyor yani normal diyorum kendime ayrıca 2 çocuğum var ne bileyim çocuksuz bir kadın bulmak onun için daha rahatken ne bileyim emin olamıyorum işte
Malesef oyle bir algi var genc ler dururken neden ben diyorsunuz demeyin kendinize guvenin adamda adammisski kizi yasindakilerle evlenecegine yasina uygun birini istemiş asik olmus ne mutlu size ozguveninizi sarsmayin lutfen ...

Merhaba değerli kk kadınları kafamı kurcalayan bir konu var ve bunu size danışmak istiyorum çünkü bu eşimden ayrılalı beri (ki yıllar oldu) ilk ciddi bir birliktelik başlangıcı gibi o yüzden heyecanlı ve kaygılıyım.
Beyefendinin kızı öğrencim. Bu sene başı ünlü bir kolejden geçiş yaptı bize henüz yüz yüze tanışma fırsatımız olmadı ama kolejden gelmiş olmasına rağmen çok saygılı bir çocuk, konuşmaları çok usturuplu. Velisiyle ara tatile girerken kız hakkında konuşmak amacıyla başladı aslında ilişkimiz, yani konu sohbete dönüştü ve böyle süre geldi. Yakışıklı birisi ben 41 o 43 yaşında, eşinden 5 yıl önce ayrılmış mali müşavir kendi ofisi var ve sanırım durumu baya iyi ben hem linkedin profiline baktım hem müşavirlik şirketine baktım yani kendisi bile 90’lı yıllarda kolejde okumuş, İstanbul’da sayılı üniversitelerden birinden mezun olmuş, aynı okulda yüksek lisans yapmış vs. yani ne bileyim güzel bir geçmişi ve kariyeri var yakışıklı ve fit bir beyefendi aynı zamanda yanında maaşlı çalışan müşavirler var durumu iyi böyle bir adam neden bana ilgi gösteriyor ki?
Tamam çirkin bir kadın değilim ama ne bileyim bilirsiniz genelde erkekler daha genç kadınlardan hoşlanır, böyle durumu iyi, eğitimli ve yakışıklıysa hatta 30’unu geçmemiş manken gibi birini bulması bile gayet normal neden ben?
Ayrıca öğrencimin velisi olması etik yönden yanlış mı? Bilemiyorum kafamda çok soru var bunca yıl sonra yalnızlığımı bozup yüz üstü kalmaktan korkuyorum... Ama mutlu muyum diye sorarsanız; evet özlemişim ben flörtleşmeyi. :)
Manken gıbı kızları deıl sozı secmış demekkı :)Insallah hayırlı olur flortunuz:)Kımseyle kıyaslamayın kendınızı

Sizin nesilden sonra böyle naif insan kalmadı.(Bu arada kastettigim sizsiniz)Şimdiki gençler gereksiz ve hadsiz bir özgüvene sahipler.Belli ki adam kendi dönemine yakın konuşabileceği birini arıyor.Tüm erkekler böyledir diye düşünmemek lazım.İnsanların zaman içinde görüp geçirdikleri tercihlerini değiştirebilir.Mutlu olmaniz dileğiyle.Şimdiki huzurunuzdan daha huzurlu bir yaşamınız olur umarım.Ve açtığınız konu içinde öğretmensiniz diye üzerine gelip konuşanlara cevap vermeyin,toplumumuzda öğretmeni bir kaşık suda boğacak bir grup var aldırmayın ve yazmayın.
Çok teşekkür ederim :) Evet bu durumun bende farkındayım. Napalım bazı arkadaşlarda böyle mutlu oluyor demek :)

Yaşlarınız, eğitiminiz uygun, yaşantılarınız benzer. Sıkıntı olacak bir durum yok bence.Yalnız çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Kötü niyetli kişiler olabilir etrafınızda. İş ciddiye binerse açıklanır. Hakkınızda hayırlısı olsun

Yaşlarınız, eğitiminiz uygun, yaşantılarınız benzer. Sıkıntı olacak bir durum yok bence.Yalnız çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Kötü niyetli kişiler olabilir etrafınızda. İş ciddiye binerse açıklanır. Hakkınızda hayırlısı olsun
Amin çok teşekkürler :)

Olur olmasına da is ciddiye binmeden duyulmamasina dikkat edin derim ben.
Bu tür şeyler okul ortamında büyük dedikoduya sebep olabilir sonra sizn başınız ağrır öğrencinizde sikintiya girebilir.
Zaten sonrasi ciddiyete binince illaki duyulur

Olur olmasına da is ciddiye binmeden duyulmamasina dikkat edin derim ben.
Bu tür şeyler okul ortamında büyük dedikoduya sebep olabilir sonra sizn başınız ağrır öğrencinizde sikintiya girebilir.
Zaten sonrasi ciddiyete binince illaki duyulur
Kesinlikle o konuda haklısınız. Bende uzun süre duyurmak taraftarı değilim zaten. Teşekkürler :)

Sevgilimisiniz,
birbirinize açıldınız mı ?
Yoksa öyle sıradan muhabbetler mi bar aranız da ? Ona göre yorumlayayım 😀

Çocuk kaçıncı sınıfta? Sanki o bilmese daha iyi olur aranızdaki bu durumu.
Elbette yasal, kimseyi alakadar etmez. Ama öğrencisinin babasıyla sevgili olmak kısmı okulda dedikoduya çok müsait bir ortam yaratır. İlişkiniz ilerler, nişan, evlilik gibi bir aşamaya gelirse bence o zaman duyurun etrafa. Daha öncesinde bilmeseler de olur. Etik kısmı da tartışılır, bana göre gayet etik.
Ama şu var , öğretmenler genelde kendi çocuklarının öğretmeni olmayı tercih etmez. Benim arkadaşlarım hep farklı şubelere verir çocuklarını. Öğrenciler arasında sorun olur bu durum. Onun dışında aklı başında bir yetişkin bu konuyu umursamamalı.

Veliyle iletişim nasıl buralara kayıyor onu anlamadım yorum yapamam ama kızı öğrenciniz olduğu sürece etik gelmedi bana. Öncesinde tanışıp kızı sonra sizin sınıfa verse neyse... Onun dışında madem böyle bir şey olmuş (!) Kendinizi aşağı görmeyin çünkü öyle değilsiniz. Bana da kadınlar daha genc görünüyor ki bebek doğurdukları halde. Siz de okumuşsunuz. Para eşit olmayabilir. Zaten genelde erkek para kazanıyor kadın evde ee siz kendi paranızı de kazaniyorsunuz. Daha ne

Çocuk kaçıncı sınıfta? Sanki o bilmese daha iyi olur aranızdaki bu durumu.
Elbette yasal, kimseyi alakadar etmez. Ama öğrencisinin babasıyla sevgili olmak kısmı okulda dedikoduya çok müsait bir ortam yaratır. İlişkiniz ilerler, nişan, evlilik gibi bir aşamaya gelirse bence o zaman duyurun etrafa. Daha öncesinde bilmeseler de olur. Etik kısmı da tartışılır, bana göre gayet etik.
Ama şu var , öğretmenler genelde kendi çocuklarının öğretmeni olmayı tercih etmez. Benim arkadaşlarım hep farklı şubelere verir çocuklarını. Öğrenciler arasında sorun olur bu durum. Onun dışında aklı başında bir yetişkin bu konuyu umursamamalı.
Nasıl etik olabiliyor ki? Yani muhabbet nasıl dönüyor? Uzaktan eğitim olduğu için tabii ki velilerle iletişim halinde olabiliyoruz. Cocuk dışına konu nasıl çıkıyor? Çıkarsa konu nasıl kapatılmıyor? Espriyle başlıyor diyelim, bir tebessüm koyarsın sonra şimdilik bu kadar tekrar bir şey olursa konuşuruz iyi günler dersin. Zaten konu sahibi öyle bir anlarmış ki kız güzel bir kolejden geldi, baba zengin, araştırdım şu bu... Başka türlü veli yazsa belki sert çıkacak yaptığınız hoş değil diyecek. Şikayet edecek. Kesin böyle olacak hatta. Bana bulunduğu konumu kullanıyor gibi geldi.

Nasıl etik olabiliyor ki? Yani muhabbet nasıl dönüyor? Uzaktan eğitim olduğu için tabii ki velilerle iletişim halinde olabiliyoruz. Cocuk dışına konu nasıl çıkıyor? Çıkarsa konu nasıl kapatılmıyor? Espriyle başlıyor diyelim, bir tebessüm koyarsın sonra şimdilik bu kadar tekrar bir şey olursa konuşuruz iyi günler dersin. Zaten konu sahibi öyle bir anlarmış ki kız güzel bir kolejden geldi, baba zengin, araştırdım şu bu... Başka türlü veli yazsa belki sert çıkacak yaptığınız hoş değil diyecek. Şikayet edecek. Kesin böyle olacak hatta. Bana bulunduğu konumu kullanıyor gibi geldi.
Ben uzaktan eğitim kısmını hiç düşünmedim niyeyse. Aklıma sadece öğrencisinin babasıyla ilişkisi olan bir öğretmen geldi. Doğru, bu muhabbet görüşmeden telefonda ilerlediyse çok saçma bir yere çıkıyor.

Back