- Konu Sahibi kirginzambak
Büyük harfle yazılmaz yalnız.YAZIK KAFANA
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük harfle yazılmaz yalnız.YAZIK KAFANA
Ben kimseye söyleme diyenim ama ayrılırlarsa diye değil, bakış açınız çok farklı bence. Daha bir ilişkinin başında ayrılmaları aklıma bile gelmedi.Bir sürü beğenmedim atan olmuş hatta yazık kafana diye büyük harfle yazan olmuş ona da yok artık diyorum. Hadi sonrasını düşünelim o zaman. Öğrenci belli bir yaşın altında ise ilişkide bulunman gerekenler öğrenci artı velidir. Sevgililikten sonra irtibatta bulunulmaz arkadaş kalınmaz diyen de sizlersiniz. Diyelim ki flört oldu sonra sevgili oldun ve 6 ay sonra ayrıldın. Biraz da kötü ve kırgın ayrıldın.. bakın kanlı bıçaklı da demiyorum. Eee bir şekilde görüşmek toplantıya katılmak zorundasın. Ya adam görmek istemiyorum diye çocuğu başka okula alırsa yazık degol mı o çocuğa alıştığı sevdiği yerden ayrılacak. Ya da hepimiz insanız aynı zamanda, öğretmen şimdi konuşmak istiyorum sanır çok çok gerekmedikce bir şey yazmayayım diyecek ve çocukla ilgili kısıtlı bilgi verse... Ya da yine insan herkes çocuğa adam yüzünden biraz gıcık olsa falan... Ben çocuğu düşünüyorum bir de diye suçlu oluyorum. Başka örnek de olabilir sadeve örnek .3 sene sürecek bir davada avukatla müvekkil resmi ilişkiden çıkamaz değil mi çünkü araları da bozulursa işleri de sekteye uğrayabilir değişebilir falan. Burda arada cocuk var ve olumsuz bir durum olursa öğrenci de etkilenecek. Hatta çok olumsuz olursa kesin etkilenecek. Hem madem öyle de değil diyelim niye burda bir sürü kişi nisanlanmadan okulda arkadaşına da söyleme diyor. Neden ayrılırsa hoş olmaz diye... bu işin ayrılığı da var eğer iş dönerse. Ben hala etik bulmuyorum. Siz 2 insan arasındaki ilişki diye bakabilirsiniz temelde öyle olsa da etkilenecek başka şeyler de var. Şimdi beğenmeyin yazık kafana , tüü bir de öğretmen olacaksin deyin..istediginizi deyin.
Ben sizden ve sizin gibilerden özür dilerim o zaman hocam :) Anlatmak istediğimi belki yanlış cümleyle anlatmış olabilirim ama bu bir öğretmenler odası cümlesidir. Yani nasıl ifade edeyim: daha üst bir sosyal çevreye mensup olmasına rağmen diğer çocuklara nazaran dahi daha saygılı olduğunu ifade etmek istedim kolejden gelmiş olması saygısız olması anlamına gelir demek değildi niyetim. Üslubunuz için çok teşekkür ederim. Bu sitede bazı arkadaşlar görmeli bence :) Tekrar özür diliyorum.
Benim sizin bu düşüncenize hiç itirazım yok ve çok teşekkür ederim zaman ayırıyorsunuz yazıyorsunuz. Sonuçta benim konum için efor harcıyorsunuz. Çok teşekkürler. Kimse kimseye hakaret edemez, ben öğretmensiniz diye sinirle yazdım eminim müthiş bir öğretmensinizdir. Bu düşüncenizide dikkate alacağım mutlaka ve mantıklı kesinlikle ama biliyorum ki sadece online diye bize gönderdi. Yıl ortasıda almak istemiyor. Büyük ihtimalle seneye öğrencim olmaz yani sanırım bu hiç sorun olmayacak :) Çok teşekkür ederim tekrar benim size olan tepkim sadece başka veli olsa terslersiniz cümlenize karşılıktı. Orda kırıldım sadece biraz :)Bir sürü beğenmedim atan olmuş hatta yazık kafana diye büyük harfle yazan olmuş ona da yok artık diyorum. Hadi sonrasını düşünelim o zaman. Öğrenci belli bir yaşın altında ise ilişkide bulunman gerekenler öğrenci artı velidir. Sevgililikten sonra irtibatta bulunulmaz arkadaş kalınmaz diyen de sizlersiniz. Diyelim ki flört oldu sonra sevgili oldun ve 6 ay sonra ayrıldın. Biraz da kötü ve kırgın ayrıldın.. bakın kanlı bıçaklı da demiyorum. Eee bir şekilde görüşmek toplantıya katılmak zorundasın. Ya adam görmek istemiyorum diye çocuğu başka okula alırsa yazık degol mı o çocuğa alıştığı sevdiği yerden ayrılacak. Ya da hepimiz insanız aynı zamanda, öğretmen şimdi konuşmak istiyorum sanır çok çok gerekmedikce bir şey yazmayayım diyecek ve çocukla ilgili kısıtlı bilgi verse... Ya da yine insan herkes çocuğa adam yüzünden biraz gıcık olsa falan... Ben çocuğu düşünüyorum bir de diye suçlu oluyorum. Başka örnek de olabilir sadeve örnek .3 sene sürecek bir davada avukatla müvekkil resmi ilişkiden çıkamaz değil mi çünkü araları da bozulursa işleri de sekteye uğrayabilir değişebilir falan. Burda arada cocuk var ve olumsuz bir durum olursa öğrenci de etkilenecek. Hatta çok olumsuz olursa kesin etkilenecek. Hem madem öyle de değil diyelim niye burda bir sürü kişi nisanlanmadan okulda arkadaşına da söyleme diyor. Neden ayrılırsa hoş olmaz diye... bu işin ayrılığı da var eğer iş dönerse. Ben hala etik bulmuyorum. Siz 2 insan arasındaki ilişki diye bakabilirsiniz temelde öyle olsa da etkilenecek başka şeyler de var. Şimdi beğenmeyin yazık kafana , tüü bir de öğretmen olacaksin deyin..istediginizi deyin.
daha üst bir sosyal çevreye mensup olmasına rağmen diğer çocuklara nazaran dahi daha saygılı olduğunu ifade etmek istedim
Cok farkli bisey demiş oldunuz şimdi. Ben anladim şahsen.
Bilemiyorum hocam, bence iyi birisi yani bana değer veriyor, önemsiyor mesela bazen ufak bişey söylüyorum günler sonu o konuyu ne yaptın diye soruyor ufak detayları hatırlıyor :) İlgili bana karşı tabi zamanla ne olur bilemiyorum kibar birisi ayrıca :)Hocam bu beyefendinin, kariyeri ve geliri harici özellikleri nelerdir? Karakteristik özelliklerinden de bahsederseniz yorumlar daha farklı olur.Yaklaşımı nasıl, konuşması nasıl,ilgisi alakası, anlayışlı mı,özen gösteriyor mu size?Çok yüzeysel kalmış bazı şeyler..
Detayları hatırlaması önemli önem veriyor,anlattıklarınızı gerçekten dinliyor ve önemsiyor.İlgili ve kibar olması da artı puan ama asıl önemli olan neden boşandı Bu konuda bilginiz varmış,eğer samimi geldiyse geriye kalan tek şey kendi özgüveninize biraz daha ağırlık vermeniz.Sanki biraz değersizlik hissiniz var gibi sezdim.Bu ilişkilerde en büyük handikap.Lütfen buna ağırlık verin.Bilemiyorum hocam, bence iyi birisi yani bana değer veriyor, önemsiyor mesela bazen ufak bişey söylüyorum günler sonu o konuyu ne yaptın diye soruyor ufak detayları hatırlıyor :) İlgili bana karşı tabi zamanla ne olur bilemiyorum kibar birisi ayrıca :)
Bazıları demiş yasal mı falan diye de yasal yani öğrenci-öğretmen ilişkisi bile olabiliyor.Ne alaka konuyla
Evet beğenmedime bastım. Herşey yaş değil ki herşey fiziksel görünüş yahut maddiyat değil ki belki de sadece öğretmen eğitimli biri olduğunuz için tercih etmiş olamaz mı sizi neden size ilgi gösterdiğini sorgulamak yerine kendinize yaş olarak yahut farklı kriterler olarak bakmak yerine önce bir öğretmen olduğunuzu düşünerek kendinize vermeniz gereken değerin farkına vararak yaşamanızı dilerim.durumu iyi böyle bir adam neden bana ilgi gösteriyor ki?
Aaaa resmen kendini ezmöişsin neden olmasın ki meslek deseniz sizdede var yaşlarda yakın neden olmasın canımMerhaba değerli kk kadınları kafamı kurcalayan bir konu var ve bunu size danışmak istiyorum çünkü bu eşimden ayrılalı beri (ki yıllar oldu) ilk ciddi bir birliktelik başlangıcı gibi o yüzden heyecanlı ve kaygılıyım.
Beyefendinin kızı öğrencim. Bu sene başı ünlü bir kolejden geçiş yaptı bize henüz yüz yüze tanışma fırsatımız olmadı ama kolejden gelmiş olmasına rağmen çok saygılı bir çocuk, konuşmaları çok usturuplu. Velisiyle ara tatile girerken kız hakkında konuşmak amacıyla başladı aslında ilişkimiz, yani konu sohbete dönüştü ve böyle süre geldi. Yakışıklı birisi ben 41 o 43 yaşında, eşinden 5 yıl önce ayrılmış mali müşavir kendi ofisi var ve sanırım durumu baya iyi ben hem linkedin profiline baktım hem müşavirlik şirketine baktım yani kendisi bile 90’lı yıllarda kolejde okumuş, İstanbul’da sayılı üniversitelerden birinden mezun olmuş, aynı okulda yüksek lisans yapmış vs. yani ne bileyim güzel bir geçmişi ve kariyeri var yakışıklı ve fit bir beyefendi aynı zamanda yanında maaşlı çalışan müşavirler var durumu iyi böyle bir adam neden bana ilgi gösteriyor ki?
Tamam çirkin bir kadın değilim ama ne bileyim bilirsiniz genelde erkekler daha genç kadınlardan hoşlanır, böyle durumu iyi, eğitimli ve yakışıklıysa hatta 30’unu geçmemiş manken gibi birini bulması bile gayet normal neden ben?
Ayrıca öğrencimin velisi olması etik yönden yanlış mı? Bilemiyorum kafamda çok soru var bunca yıl sonra yalnızlığımı bozup yüz üstü kalmaktan korkuyorum... Ama mutlu muyum diye sorarsanız; evet özlemişim ben flörtleşmeyi. :)
özelden bi resmini atsana cnm biz bakıp karar verelim.Güzel miyim inanın bilmiyorum ben kendimi pek güzel bulmam ama çirkin olduğumu düşünmüyorum tabi yaşın verdiği bir yorgunluk var yinede bence erkekler bize göre (en azından bana göre) daha dinç kalıyor yani normal diyorum kendime ayrıca 2 çocuğum var ne bileyim çocuksuz bir kadın bulmak onun için daha rahatken ne bileyim emin olamıyorum işte