- Konu Sahibi kirginzambak
başka bir konuda da özelden foto istemişsiniz :)özelden bi resmini atsana cnm biz bakıp karar verelim.
özelden bi fotono atar mısın. bence abartıyorsn cnm
fake olmayasınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka bir konuda da özelden foto istemişsiniz :)özelden bi resmini atsana cnm biz bakıp karar verelim.
özelden bi fotono atar mısın. bence abartıyorsn cnm
Siz sanki evlenme niyetiyle görüşmesine odaklanmışsiniz.belki hiç o amaçla gorusmeyeecek sizinle.sohbetinix guzeldir cekicisiniz zekisinizdir seksi sibizdir huzur vetiyorsunuzdur sizinle birliktelik güzel olabilir aslında bu soruları evlenme teklif ederse düşünmelisiniz .siz de aşık olunacak ve evlenilecek kadinsiniz.ama neden bu kadar ciddi bakıyorsunuz ilişki boyutuna sizi begenmis ve ilişkiye başlamış bu kadar şu ana odaklanın zamanla ciddi kararlarda alabilirsiniz 2 güne de bitebilir anın tadını çıkarın mutlu olun uzun süredir yanlizmissiniz ne güzel birşey yakalamışken bir sürü geteksiz sorularla uğraşmayın zaman ne gosterirse öyle yasayinGüzel miyim inanın bilmiyorum ben kendimi pek güzel bulmam ama çirkin olduğumu düşünmüyorum tabi yaşın verdiği bir yorgunluk var yinede bence erkekler bize göre (en azından bana göre) daha dinç kalıyor yani normal diyorum kendime ayrıca 2 çocuğum var ne bileyim çocuksuz bir kadın bulmak onun için daha rahatken ne bileyim emin olamıyorum işte
Benim yorumumu okumak zorunda degildiniz. Cok dikkatinizi cektiyse begenmedime tiklayip gecebilirdiniz. Ben konunun muhatabi ile diyalog icinde iken siz nicin yorumlarima musallat oldunuz anlayamadim.Beetlebum çok dikkatimi çekti yazmadan edemedim, çok afedersiniz ama neden uzatıyorsunuz?
hanımefendi kibarca özür dilemiş,güzelce açıklamış. siz hala laf atıyorsunuz.
(buyrun beğenmedim atabilirsiniz,ama yazmadan edemedim yani)
numaramı yaziyim ara cnm niye iftira atıyosun günahbaşka bir konuda da özelden foto istemişsiniz :)
fake olmayasınız :)
bilemiyorum, tuhaf geldi insanlardan fotoğraf istemeniz.. öyle diyorsanız öyledir madem, kusura bakmayın :))numaramı yaziyim ara cnm niye iftira atıyosun günah
bilmeyene mali müşavir çok kazanıyor gibi geliyorBana da oyle geldi.cunku cok zengin olsaydi beyefendi kizini devlwt okuluna vermezdi kolejden alip.ozellikle uzaktan egitimde ozel okullar cok daha baskin bir egitim veriyorken,hem zoom hem pdr hem hem de 7 24 hocalarla iletişim destegi varken.benim kizim eylulden beri gidiyor okula mesela 8.sinif oldugu icin.ozel okullar daha avantajliyken bu beyefendi niye devlet okuluna vermis acaba kizini.ben cok super zengin degilim ama kizim egitim sisteminden geri kalmadi, yani yuz yuze agirlikli aldi ve online daha az oldu diye diyorum.almadim mesela.bencede isleri bozulmuş yada zannettiginiz kadar cok kazanmiyor olabilir.bende buna takildim mesela.bu arada suan yapmasamda bende mali müsavirim kzansaydi o para okul parasi olarak ona cok gelmezdi.Geliri iyi olur yani musavirligin
bilmeyene mali müşavir çok kazanıyor gibi geliyor
Ama işler eskisi gibi değil
Gerçekten de durumlar o kadar iyi değil
Dediğiniz gibi çok zengin olsa zaten devlet okuluna vermezdi.
Bir de linkedin de zaten herkes zengin esnaf bile kendini CEO olarak tanıtıyor.
Hemen atıyorum cnm 10 üzerinden 9 altında not gelirse kırılırım ama bak baştan söyleyeyim :)özelden bi resmini atsana cnm biz bakıp karar verelim.
Aslında ayni işyerinde çalışan iki insan bile önce bir çekiniyor genelde. Hatta önce söylemeyelim kimseye duruma göre hareket edelim diyor. Ayrılırsa da aynı iş yerinde çok zor oluyor arkadaşlar ayrılık sonrası diyor. Niye farklı geldi anlamadım. Her şeyi düşünmek gerekiyor. Onun için başta da mezun olsun o zaman daha mantıklı olur dedim. Çocuk kaça gidiyor bilmiyorum tabii.Ben kimseye söyleme diyenim ama ayrılırlarsa diye değil, bakış açınız çok farklı bence. Daha bir ilişkinin başında ayrılmaları aklıma bile gelmedi.
hanımefendi kusura bakmayın da demiş toparlamış da uzatmışsınız da uzatmışsınızTekrar baktim da ozel okulda okuyan kisilerin de saygisiz oldugunu ima etmissiniz. Gercekten cok yazik. Biz hic mi gelisemeyecegiz?
Size de iyi geceler.
Öyle olmaz hepimiz arayalım hepimiz merak ettiknumaramı yaziyim ara cnm niye iftira atıyosun günah
Sanırım çok kalıplı ve kurallı yaşıyorsunuz hayatı.Yakışıklı birisi ben 41 o 43 yaşında, eşinden 5 yıl önce ayrılmış mali müşavir kendi ofisi var ve sanırım durumu baya iyi ben hem linkedin profiline baktım hem müşavirlik şirketine baktım yani kendisi bile 90’lı yıllarda kolejde okumuş, İstanbul’da sayılı üniversitelerden birinden mezun olmuş, aynı okulda yüksek lisans yapmış vs. yani ne bileyim güzel bir geçmişi ve kariyeri var yakışıklı ve fit bir beyefendi aynı zamanda yanında maaşlı çalışan müşavirler var durumu iyi böyle bir adam neden bana ilgi gösteriyor ki?
Tamam çirkin bir kadın değilim ama ne bileyim bilirsiniz genelde erkekler daha genç kadınlardan hoşlanır, böyle durumu iyi, eğitimli ve yakışıklıysa hatta 30’unu geçmemiş manken gibi birini bulması bile gayet normal neden ben?
Ayrıca öğrencimin velisi olması etik yönden yanlış mı? Bilemiyorum kafamda çok soru var bunca yıl sonra yalnızlığımı bozup yüz üstü kalmaktan korkuyorum... Ama mutlu muyum diye sorarsanız; evet özlemişim ben flörtleşmeyi. :)
Neden olmasın ki bu zamanda duzgun insan da cok zor bulunuyor yeter ki niyeti ciddi olsun devamı olanın değeri oluyor haliyle...siz de donanımlı bir hanıma benziyorsunuz ....o güzellikler gençken insana bos gelebiliyor insan yasanmislik olgunluk huzur arıyor...bence çok çok olumlu...kendinize daha cok güvenin kendinizi provoke etmeyin ...kultur birikim donanim fiziki güzellikten cok daha kıymetli....ayrica yasimiz da genc daha ...:) sevgilerMerhaba değerli kk kadınları kafamı kurcalayan bir konu var ve bunu size danışmak istiyorum çünkü bu eşimden ayrılalı beri (ki yıllar oldu) ilk ciddi bir birliktelik başlangıcı gibi o yüzden heyecanlı ve kaygılıyım.
Beyefendinin kızı öğrencim. Bu sene başı ünlü bir kolejden geçiş yaptı bize henüz yüz yüze tanışma fırsatımız olmadı ama kolejden gelmiş olmasına rağmen çok saygılı bir çocuk, konuşmaları çok usturuplu. Velisiyle ara tatile girerken kız hakkında konuşmak amacıyla başladı aslında ilişkimiz, yani konu sohbete dönüştü ve böyle süre geldi. Yakışıklı birisi ben 41 o 43 yaşında, eşinden 5 yıl önce ayrılmış mali müşavir kendi ofisi var ve sanırım durumu baya iyi ben hem linkedin profiline baktım hem müşavirlik şirketine baktım yani kendisi bile 90’lı yıllarda kolejde okumuş, İstanbul’da sayılı üniversitelerden birinden mezun olmuş, aynı okulda yüksek lisans yapmış vs. yani ne bileyim güzel bir geçmişi ve kariyeri var yakışıklı ve fit bir beyefendi aynı zamanda yanında maaşlı çalışan müşavirler var durumu iyi böyle bir adam neden bana ilgi gösteriyor ki?
Tamam çirkin bir kadın değilim ama ne bileyim bilirsiniz genelde erkekler daha genç kadınlardan hoşlanır, böyle durumu iyi, eğitimli ve yakışıklıysa hatta 30’unu geçmemiş manken gibi birini bulması bile gayet normal neden ben?
Ayrıca öğrencimin velisi olması etik yönden yanlış mı? Bilemiyorum kafamda çok soru var bunca yıl sonra yalnızlığımı bozup yüz üstü kalmaktan korkuyorum... Ama mutlu muyum diye sorarsanız; evet özlemişim ben flörtleşmeyi. :)