• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrencimin velisiyle bir ilişkiye başlamak... Yaş, çocuklar. Bir fikir verin lütfen?

Çocuğum ilkokula başladı ve ben dedikodudan gaz alan insanların içine düştüm resmen. Bazı nedenlerle 3 okul ile ilkokuldan mezun olduk hepsi de şansıma dedikodu. Ben diğer 2 okulda kimseyle görüşmedim. 1. Okulda öğretmen arabaya velisini almış (öğrencisini de) adını çıkarmışlardı. Ben kadını tanıyorum, muhteşem bir kadın ve umursamadı dedikoduları ki ben de bana anlatanı susturmuştum. 2 bekar insan dilediğini yaşar. Kaldı ki öyle bir durum yok. Nasıl insanların günahına giriyorlar. Küçük insanların boş oyalanmaları zaten bana göre. Ben de öğretmenlerimin arabalarına biniyorum 😃 işim gereği tanıdığım öğretmen sayısı çoktur. Boş insan anlatsın dursunlar. Bence de hemen duyulmasa iyi olur. Her hareketini kollayacaklar, ayrım yaptığınızı dahi söyleyeceklerdir. Ruh eşinizin nereden geleceği belli olmuyor işte. Mutluluklar diliyorum ❤️

hersey yaş güzellik değildi bir kere eğitimlisiniz işiniz var ikinizde eşinizden ayrılmışsınız çocuğunuz var belki sizin daha iyi anlayacağınızı düşünüyor kendisi özgüvenli olun bence

Aaaa kendini ezikleme lütfen. O koskoca mali müşavirse sende koskoca öğretmensin. Ben gayet normal buldum açıkcası. Gonul bu size kaymış demekki illa 30 lu yaşlarda olmanız gerekmezki. Kalbini dinle

Merhaba değerli kk kadınları kafamı kurcalayan bir konu var ve bunu size danışmak istiyorum çünkü bu eşimden ayrılalı beri (ki yıllar oldu) ilk ciddi bir birliktelik başlangıcı gibi o yüzden heyecanlı ve kaygılıyım.
Beyefendinin kızı öğrencim. Bu sene başı ünlü bir kolejden geçiş yaptı bize henüz yüz yüze tanışma fırsatımız olmadı ama kolejden gelmiş olmasına rağmen çok saygılı bir çocuk, konuşmaları çok usturuplu. Velisiyle ara tatile girerken kız hakkında konuşmak amacıyla başladı aslında ilişkimiz, yani konu sohbete dönüştü ve böyle süre geldi. Yakışıklı birisi ben 41 o 43 yaşında, eşinden 5 yıl önce ayrılmış mali müşavir kendi ofisi var ve sanırım durumu baya iyi ben hem linkedin profiline baktım hem müşavirlik şirketine baktım yani kendisi bile 90’lı yıllarda kolejde okumuş, İstanbul’da sayılı üniversitelerden birinden mezun olmuş, aynı okulda yüksek lisans yapmış vs. yani ne bileyim güzel bir geçmişi ve kariyeri var yakışıklı ve fit bir beyefendi aynı zamanda yanında maaşlı çalışan müşavirler var durumu iyi böyle bir adam neden bana ilgi gösteriyor ki?
Tamam çirkin bir kadın değilim ama ne bileyim bilirsiniz genelde erkekler daha genç kadınlardan hoşlanır, böyle durumu iyi, eğitimli ve yakışıklıysa hatta 30’unu geçmemiş manken gibi birini bulması bile gayet normal neden ben?
Ayrıca öğrencimin velisi olması etik yönden yanlış mı? Bilemiyorum kafamda çok soru var bunca yıl sonra yalnızlığımı bozup yüz üstü kalmaktan korkuyorum... Ama mutlu muyum diye sorarsanız; evet özlemişim ben flörtleşmeyi. :)
İkiniz de bekarsınız. İşinde gücünde aynı yaş grubunda insanlarsınız. Niye kendinizi küçümsüyorsunuz? Çekinmeyin, bir laf eden olursa da mutlaka ağzının payını verin. Yoksa dedikodunun önünü alamazsınız.

Back