Öğrencimin velisi beni şikayet etmiş olabilir mi

Bence sorun sizde değil demek ki çocukların seviyeleri bir değil . Gerçekten canı sıkılıyor olabilir. Orta seviyede olan dersler.

Bence sorun sizde değil demek ki çocukların seviyeleri bir değil . Gerçekten canı sıkılıyor olabilir. Orta seviyede olan dersler.

Bence seviyesi çok yüksek değil. Ya da potansiyeli var ama çalışmadığı için deneme netleri kötü. Çünkü güya derste konular basit geldiği için dinlemiyor ama denemede o soruları çözememiş. Eğer konuları çok iyi biliyor olsaydı denemede çözmesi gerekirdi. Ki konular tyt. Yani 9 ve 10.sınıfta gördüğü konular. Yok bilmiyorsa derste dinlemesi gerekiyor. Ama bunu kime nasıl anlatalım bilmiyorum.

Hocam bence sizlik bir durum olsa rehberlik servisi be müdür şu şekilde yapın derdi. Hiç karışmayın derim

Aslında “şu şekilde yapın” demiş oldular. Tarama testi hazırlayıp çocuklarla test üzerinden tekrar yapmamı istediler. Müdür bu durumu bugün şöyle anlattı: “çocuklar eksiklerimiz var diyorlar, biz üzerimize düşeni yapalım”.

Bir nevi velilere karşı biz etüt yaptık, telafi etmek için çabaladık diyebilmek içindir.

Siz olağan akışa devam edin.Sizi dinlememeleri,sıkılmaları onların sorunu.Çogunluk aynı durumda olsaydı kendinizi sorgulayin farklı yollar arayın derdim.Alaninizda iyiyseniz elinizden geleni doğru yapıyorsanız bence üstelemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…