- 1 Temmuz 2009
- 5.992
- 6.564
- 773
Hanımlar fake olmama ihtimali de var. Eğer kendi arkadaşım kendisinden en az 10 yaş küçük öğrencisi ile evlenmese idi ben de bu konu 100 de 100 fake derdim. Arkadaşın sosyal hesabına girdiğimde evlenmiş. Hem de hiç birimize haber vermeden.Damada baktım bizimkinden epey yaşlı duruyor.Herhalde minyon yaşını göstermiyor dedim. Damadın sayfasına girdiğimde 6 ay önce çekilmiş lise son fotoğraflarını görünce şok oldum. Aynı yerde görev yapan arkadaş evet dedi. Çocuk mezun olmadan bizim arkadaşla ilişkisi başlamış. Hep erkek hocalar mı öğrencileri ile duygusal ilişki yaşayacak.Kendi öğrencisine aşık olan lise de görev yapan hanım hocalar da var.Ama genelde duygularını bastıryorlar.
Hakkınız da hayırlısı olsun. Ama bu mesleği lütfen bırakın.Ne olursa olsun etik değil. SELAMETLE...
Biz sutten cikmis ak kasik degiliz maalesef, ama siz de fazla camura batmissiniz. Bu tarz sapkin iliskileri yasayanlar ve bunlari destekleyenler... Kusura bakma sekerim destek olamayacagim. Farkinda degilsin ama ben konu sahibine herhangi bir sey yazmamistim bile -taki su ana kadar. Senin "kim yargilyabilirki" sorun cok komik geldi. Hepsi bu.Ayy burdaki herkes sutten cikmis ak kasik.bu kadin zaten pisman .vicdabi rahat degil.cezasini cekmis...üstüne gitmeye gerek yok..insanlari toplumdan soyutlayarak canavarlastiran sizin gibiler iste...
Ya kafama takıldı küçük bir şehir diyorsun çay bahçelerinde liseli aşıklar gibi oturmalar, evine gelmeler hemde çiçeklerle.. Şaka bir yana senaryoların tutmaz. İzlediğim filmlerde yerine oturmayan taşlar yüzünden filmden nefret etmişliğim oluyor. Havada kalmış hikayen, daha çok çalışmalısın. Öncelikle anlattığın konuyla ilgili bilgi edinmelisin..
Kadın anatomisi .. ilk birliktelik ve verilen tepkileri araştırmalıydın.. Öğretmenlik mesleğini, atanmayı, atanma usulünü, öğrencinin yaşını bir öğretmenin bilmek isteyip de bilmemesinin imkanı olmadığını gibi şeyleri.. Daha sonra detaylara dikkat etmeliydin. Yukarıda yazdığım gibi küçük şehirde öğretmen olup sokaklarda öğrencin ile liseli aşıklar gibi dolaşmanın hayatın olağan durumuna ters olduğunu, en azından içinde çevreden, komşulardan, yolda sizi göreceklerden gizleme güdüsünün oluşması gerektiğini hesaba katmalıydın.
Otur sıfır.
Ben carpik bir iliski mi yasadim?gulerim buna...gayet duzgun mantikli yasadim hayati...ama boyle yargilayanlarin altindan dessek neler cikar neyse hadi iyi gunlerrBiz sutten cikmis ak kasik degiliz maalesef, ama siz de fazla camura batmissiniz. Bu tarz sapkin iliskileri yasayanlar ve bunlari destekleyenler... Kusura bakma sekerim destek olamayacagim. Farkinda degilsin ama ben konu sahibine herhangi bir sey yazmamistim bile -taki su ana kadar. Senin "kim yargilyabilirki" sorun cok komik geldi. Hepsi bu.
Ilkinde 3 defa mi? Acimadi mi yahu bi sizi da mi olmadi? Ilginc.. inanmadim hikayeye.
Bekaretini kaybettiğini gün iki defa daha beraber oldun, hımm.
Kadınları tanımamışsın çocuuum..
Olaya değil de şu yorumlara taktım ben, niye öyle diyorsunuz ki? Olabilir gayet de.Emin olamadığım nokta; bir kadın olsaydın bakirelik bozulduktan sonra aynı gün arka arkaya ilişkiye girilemeyeceğini bilirdin.
Ne desem bilemedim...
Hanımlar fake olmama ihtimali de var. Eğer kendi arkadaşım kendisinden en az 10 yaş küçük öğrencisi ile evlenmese idi ben de bu konu 100 de 100 fake derdim. Arkadaşın sosyal hesabına girdiğimde evlenmiş. Hem de hiç birimize haber vermeden.Damada baktım bizimkinden epey yaşlı duruyor.Herhalde minyon yaşını göstermiyor dedim. Damadın sayfasına girdiğimde 6 ay önce çekilmiş lise son fotoğraflarını görünce şok oldum. Aynı yerde görev yapan arkadaş evet dedi. Çocuk mezun olmadan bizim arkadaşla ilişkisi başlamış. Hep erkek hocalar mı öğrencileri ile duygusal ilişki yaşayacak.Kendi öğrencisine aşık olan lise de görev yapan hanım hocalar da var.Ama genelde duygularını bastıryorlar.
Hakkınız da hayırlısı olsun. Ama bu mesleği lütfen bırakın.Ne olursa olsun etik değil. SELAMETLE...
2nci görüşte cinsellik bakireliğin gidişi. o gün 3 kez
beraberlik,öğrencisinin yaşını 18 de olabilir 19 da,20de diye bilemmeesi.ve merak etmemesi
senaryodaki açıkları görün
Cinsellik partlarını geçiştirmeyeydi iyiydi,neyse nakil oldugu yerdekı macerasını daha detaylı anlatır umarım...
o kadar güzel anlatılmış ki bence edebiyatla bir alakası olduğu kesin
yazın hocam zevkle okuruz, istek üzerine yazarsanız, yasak aşk hikayesi olsun
Ben carpik bir iliski mi yasadim?gulerim buna...gayet duzgun mantikli yasadim hayati...ama boyle yargilayanlarin altindan dessek neler cikar neyse hadi iyi gunlerr
zerrin etik denen kavramı biliyor musunBen carpik bir iliski mi yasadim?gulerim buna...gayet duzgun mantikli yasadim hayati...ama boyle yargilayanlarin altindan dessek neler cikar neyse hadi iyi gunlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?