öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız konu da şu var öğretmenler ve bazı kesim direk konu sahibini savunmuş
Başlığın farkında değil kimse sanırım
Arkadaşlar bahsettiği küçücük bir çocuk ve kocaman sözde eğitimli hocamız buraya konu açıyor kuduz olabilir miyim diye çok evhamlı sorunlu hasta ise sağlık kuruluşuna başvursun buraya konu açıncaya kadar biz mi teşhis edip tedavi edeceğiz
Yada çok uzun zamandır kuduzluk yok genelde hayvandan hayvana yada hayvandan insana bulaşır bu arkadaş küçücük çocuktan mı bulaştı diye bize soruyor :) belli konu fake
velev ki fake değil bu "öğretmen" mesleğini sürdüren kişinin öğrencilerine çok üzüldüm belli ki sorunlu bir kişilik ne öğretebilir ki ?ne verebilir ki ?

Fiyatınız ucuzmuş :) bu öğretmen gibi sanırım online eğitim avukatlığı yapıyorsunuz siz de

E mecbur korona etkiledi tabi bizi de. Bir an "fiyatınız ucuzmuş" ifadesinde bir art niyet aramalı mıyım yoksa ironiden anlamayan nesile henüz aşina olmamışken, aynı nesilden kelime oyunu ile laf sokma bekleyerek beklentini bu kadar yükseltme idrak deyip geçmeli miyim bilemedim. Uzun ve karışık bir cümle oldu. Online eğitimle hukuk okuyunca bu kadar oluyor. Affınıza sığınırım.

Durumu değerlendirme konusunda çok eksiğiz gerçekten. Şöyle bir baktım konuya ve yazılanlara. Aslında kimse kimseyi savunmamış. Üslubu eleştirmiş kişiler ki ben de dahilim buna. Karşıt görüşte olan birinin üslubunu eleştirmek, diğer tarafı savunmak olmuyor. Bilakis, diğer taraf haksız da olsa düzgün üslup kullanırsanız haklı olduğunuz anlaşılır deniliyor. Yoksa bize ne canım herkes birbirini kıtlasın. Ama işte doğru kıtlamak lazım. 0-2 yaş arası kıtlamaların cümlelere dökülmüş versiyonu hoş olmuyor. Yetişkin gibi kıtlamak lazım.

Ahajsjwj nicke bakmadım yazarken. Avukat yakıştırması yapan melik rıza imiş yazan. Pardon, avukatlık yaptım yine.

Kuduz kapmis biri isirirsa, tukurugu bulasirsa kana vs kuduz olabilir ama gercekten boyle bir sey olmasi icin dunyanin en talihsiz insani olmak gerekli galiba. Tip literaturune giren ender vakalardan biri olur bence. Baya istisnai durumu kafaya takmis, hastaliktan iste.

Aynı Bihter Ziyagil gibi oldu yalnız

"Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız..."​

Nefes almadan
Güzeldi

Ayrica ben psikolog muyum hastaysa dr a gitsin banane herkes zaten sıyırmış herkese ben empati yapayım ama bize gelince lo lo lo
Konu açanlar veya yönetim sizden böyle bir beklentiye giriyor mu Bibibella?
Aklınıza yatmayan bir konuya yorum yazmama gibi bir hakkınız var kullanın derim.

abla gerçekten piskolojik destek almalari şart degil mi? bdv de bende bu tür insanlarla karşılaştım daha neleri var ...
Elbetteki uzman yardımı almaları gerekiyor, ki çoğu tedavi görüyor ama korkularını tetikleyen bir şey yaşadıklarında, sanırım başa sarıyorlar

İyi misin sen ya amacın ne şurda soru sorduk bende panik atak ve anksiyete var bilip bilmeden yermeye ne meraklısınız
Ne alaka panik atak anksiyete ya iyice şaşırdınız. Çocuk kuduz olsa zaten karantina da olur okula.gelmez demek ki çocuk kuduz degil size kuduz bulastirsin. sizdeki bu durum panik atak/ anksiyeteden öte bir psikolojik rahatsızlık söz konusu.cocuklarimizi kimlere emanet ediyoruz Allah aşkına. Çalışmayin çocuklarla bu kadar sorun edyrsnz bir ısırığı bile.

Mevzu ve verilen cevapların vehameti...

Isırığın durumu nedir ki bu kadar gözünüz korktu?
Kanama falan oldu mu?
Eğer ciddi boyuttaysa, kanama olduysa doktora gitmeniz ve olası enfeksiyon ve hastalıklara karşı önlem almanız lazım.

Geçmiş olsun, keşke kelimelerinizi biraz daha özenli seçseydiniz ayrıca bu durum içinde geçmiş olsun. Kuduz olmasanız bile linç olacaksınız.

Arkadaşlar öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz vs herhangi bir hastalık geçme durumu varmı internetten biraz baktımda acaba panik oldum(
Isirikda kolunuzun acimasi normal. Kuduz olmazsiniz. Ama neden isirdiysa ona yonelim rahatsiz olmaniz gerekirdi. Acaba neyi yanliş yaptim, nerde hata yaptim gibi. Çocuğun davrnaişinin igrencliyi de ayri bir konu

Panik atak anksiyete de bir psikolojik rahatsızlık hanfendi cok biliyormuş gibi konusup yazacağınıza önce bir araştırın lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…