• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hata sende değil ;
seni öğretmen olabilecek yeterliliğe sahip görüp,sana çocuk emanet eden zihniyet ve oluşumda.
Allah aşkına bunun gerçekten öğretmen olduğuna inandınız mı?

Az önce bir konuda yeni üyelik alıp öğretmenlere saydıran biri vardı. O milletle kafa bulmak için açmıştır. Okul tatildeyken hangi öğrenciyi bulmuş da ısırtmış kendini

Anca orda ısırma olur diye düşündüm hayvacağızı kızdırdıysa filan 🫣

Siz bizim altın büllüklü oğullarımıza, piremses kızlarımıza hayvancağız mı demek istiyorsunuz? Hanımefendi belki haberiniz yok ama insan yavruları da kıtlar!! Annelik kutsaldır, annelerin çıkardıkları da kutsaldır. Söylediklerimize dikkat edelim.

Eğer köpek eğitmeni değilseniz öğrencinizden bir şey olmaz:)
Ama gidin tetenos aşısı falan vursunlar, madem o kadar panik yaptınız bir doktor görsün,içinizi rahatlatır.

*Bir öğrenci öğretmenin omzunu nasıl ısırır, gözümde canlandiramadim😂 siz masada otururken mi geldi dişledi, sıraya çıkıp boyunu uzatıp siz geçerken mi kıtladi???
Öldüm hfhfhhfhdhbd

Az önce bir konuda yeni üyelik alıp öğretmenlere saydıran biri vardı. O milletle kafa bulmak için açmıştır. Okul tatildeyken hangi öğrenciyi bulmuş da ısırtmış kendini

Kreşler kapalı değil yalnız. Çalışan anneler için özel kreşler her daim açıktır.

Hahaha cok komik gerçekten 😀

öğrencim 2bucuk yaşında sarılırken ısırdı
Bence sizin buraya danışmanız komik 2.5 yaşında çocuğun başına bişey gelse de mi buraya yazıp ona göre hareket edeceksiniz
İlerisi için ilk yardım eğitimi alın lazım olur belki

Kreş ?

Kuduz muyum diye sormasaydınız keşke . Neyse olmuş artık . Geçmiş olsun.
Öncelikle evet çocuklar ısırabiliyor. Çocuklar küfür edebiliyor , çocuklar kavga edebiliyor .
İlkokul 1. Sınıfa giden 3 çocuk bahçede kavga etmeye başladı ve ben nöbetçiydim . Neyse el kadar bebeler ne olacak ki diye bir girdim aralarına aman ya Rabbi !!! Biri kolumu ısırdı , öbürü önlüğümden çekiştirirken yırttı , diğeri de sen karışma abla yaaaa dedi . Kendi öğrencilerim beni kurtardı sonra Allahtan 😂
Bacağım epey bir süre ağrımıştı , hatta morarmıştı ama aklıma kuduz olma ihtimali gelmedi .
Burnu kanayan çocuklara da ben müdahale ederim genelde okulda . Kan hastalığı vs de bulaşmadı henüz . Bence bizim bağışıklık epey güçlü .
Tek müdahale edemediğim şey kusan öğrenci . Aynı anda benim de kusasım geliyor valla .

Eğer köpek eğitmeni değilseniz öğrencinizden bir şey olmaz:)
Ama gidin tetenos aşısı falan vursunlar, madem o kadar panik yaptınız bir doktor görsün,içinizi rahatlatır.

*Bir öğrenci öğretmenin omzunu nasıl ısırır, gözümde canlandiramadim😂 siz masada otururken mi geldi dişledi, sıraya çıkıp boyunu uzatıp siz geçerken mi kıtladi???
Ağır düzey zihinsel, hiperaktif ya da otistikse ısırabilir. Bir öğretmen arkadaşımı eni konu dövüyordu öğrencisi kriz anında.
İnsan ısırdığında da aşı yapılıyormuş, komik ama bu şekildeymiş arkadaşlar :KK48:
İnsan ağzı mikrop yönünden en pis olanlardan biriymiş, o yüzden tehlikeliymiş aslında acil hemşiresi söylemişti. Ama ben konuya inanmadım.

Beyniniz var mi diye test yaptırın aşıdan once cümlesini yazarken utanmadiniz mi ? Ben okurken utandim bu ne IQ'su düşük bir cümle diye 🤣🤣🤣 Bunun belli bir yaşa getirdiği çocuğu biz eğitip adam etmeye çalışıyoruz iste..
Yorumu sizin atlamaniz ilginc keşke üzerinize alinmasaydiniz.Ayni kafa yapısindaysaniz size de yazık.Utanmasi gereken bu zihniyettekiler.
Insanlar çocuklarıni, bebeklerini emanet ediyor.Acmış burda omzumu ısırdı kuduz olurmuyum? diye soruyor .Bence siz okuduğunuzu idrak edemiyor oluşunuza gülün kahkahalarla.
Okumakla insan olunmuyor.Ögretmen asla.
İşini vicdanıyla hakkıyla yapan öğretmenler arkadaşları tenzih ederim.Ben okula bir aksilik sonucu geç kaldim diye; korkup ağlayan çocuğumu öğretmen kucağına alıp bana merak etmeyin diye video atıp ,okulun karşısında ki kafede kızım kucağında sarılarak beklemişti.
Gerçek öğretmenlerle konu sahibi ve sizi aynı kefeye koymam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back