Öğrencilerin "ilişkileri "

Ben de onu düşünüyorum, öğrenci muhtemelen okul içindeki başka bir olaydan ceza aldı. Kurulda cezanın kalkıp kalkmaması için yapılan oylamada öğrenciyi dışarıda gören öğretmen işgüzarlık yapıp bu durumu anlattı öğrenciye olumsuz oy kullanılması için.

Bu arada bu disiplin cezası kaldırma oylaması her zaman beni sinir eder zaten. Öğretmene hakaret eden, arkadaşına zarar veren öğrencinin daha okul devam ederken cezasını kaldıracaksak neden günlerce disiplin kurulu uğraşıyor da ceza veriyor anlamıyorum.

Sadece sicilinde işlenecek disiplin cezası almıştır diye. Onun dışında herhangi bir yaptırim zaten yok.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Kurulda öğrenci hakkında konuşulan konular bunlar.

İşte eğitimi böyle yobazların eline bıraktılar, tüm devlet okulları da imam hatip oldu böyle yobazlıklar arttı iyice. sonra da vay öğrenciler dinden uzaklaşıyor diye dert yanarlar. bu yobazlarla anca bu kadar işte.
o yaşta genç karşı cinsi tanımayınca büyüyünce böyle kıskanç yobaz bişeye dönüyorlar.
sevgilisi de olacak.
el ele de tutuşacak.
bu sağlıklı gelişim için olmazsa olmazdır.

bakın bizim gibi sözde ahlak bekçisi kesilen toplumlarda ensest, pedofili gibi iğrençlikler gırla gidiyor.
tesadüf mü bir düşünün?

sicilinde işlenecek disiplin cezası almıştır diye. Onun dışında herhangi bir yaptırim zaten yok.

iyi de ne yani disiplin cezası? Ortaöğretim kurumları yönetmeliği der ki;

dolayısıyla bunlardan birisi verilecek, kaldı ki nasıl yaptırımı olmaz, sicile disiplin cezası işlenen sınıf başkanı/okul başkanı fln seçilemiyor mesela, bunlar o yaştaki çocuklar için önemli şeyler..

Bu denli kutuplaşmış bir eğitim sisteminde öğrenciler adına ne okul idaresinden, ne öğretmenlerden ne de ailelerden adil bir davranış kalıbı beklenemezdi zaten. Çok şükür ki sizin gibi sağduyulu bir kaç öğretmenleri varmış. Maalesef artık ülkemizin hiçbir kurumunda adil sistem yer bulmuyor. Uzun zamandır yalnızca çoğunluğu gözetir olduk. Yaradan gençlerimizin yâr ve yardımcısı olsun.

Isteyen taşlayabilir.

Bu olay okulda gerceklesse disiplin cezasini bir nebze anlarim ama okul disi biryerde cocuklarin ozel hayatlarina nasil bu denli mudehale edilebilir,farkli bir acidan bakarsak, ayni cocuk okul disi biriyle kavga etti diye yine okulda disiplin cezasi alabilirmiydi? Bence ikiside ayni.
Okul disi ogretmen veya kurul cocuklara karisamaz, kaldiki sirf boyle bir sebepten oturu, el ele tutusmuslar, kol kola girmislerde bilmem ne, bunlar hic genc olmamis heralde yobazliklarinda bogulacaklar...

Açıkçası ne cezası aldığını bilmiyorum. Toplantıya kadar, dersine girmeme rağmen öğrencinin bir disiplin cezasının olduğunu bile bilmiyordum. Muhtemelen cezası verildi ve bu cezanın sisteme islenip islenmeyecegi konusunda oylama yapıldı

Cocuk ve ailesi ile konusarak disiplin cezasina itiraz etmesini saglayin. Okul disi hal ve hareketlerinden ceza verilemez.

Bunu yapacağım yeni eğitim öğretim yılında. Eğer çocuğun ailesi de bu durumdan rahatsızsa konuyu yargıya taşıyacağım. Ama aile okula hak veriyorsa benim yapabileceğim hiçbir şey yok

Egitim bakani da, onun ipini oynatanlar da molla olunca boyle oluyor iste. Yakinda okullari harem selam ayirirlarsa da hic sasirmam.
Aynen yani, bunlarin dertleri tum cocuklar Imam Hatip'e gitsin, egitim falan kimsenin umrunda degil.
Egitim Bakanligi'nin birakildigi amca da zaten denizcilik mi gemicilik mi ne oyle bir sey mezunu, hukuk danismani olarak calismis egitimle ilgisi olmayan bir amca. Hos zaten dedigim gibi hukumetin derdi gercekten egitim politikasi yapacak birini getirmek degil, iplerini kolayca oynatacaklari birini oraya getirmek.

Miss cherry bizim okulumuz haremlik selamlık.

Arkadasini yaralayan kufreden cok mu edepliymis???

Artık bu zihin yapısından kurtulmamız lâzım
Miss cherry bizim okulumuz haremlik selamlık.
Yok artık ciddi misiniz? Tüm Imam hatipler böyle mi? Bu nasıl bir zihin yapısı ki haremlik selamlık yapıyorlar?

Arkadasini yaralayan kufreden cok mu edepliymis???

Iyi halden onlar affedildi. Affedilsin zaten hiç sözüm yok. Bu Çocuklar hafız olarak yetiştiriliyor ne kadar kötü çocuk olabilirler ki. Hepsi zaten adapli iyi eğitimli gençler.

Iyi halden onlar affedildi. Affedilsin zaten hiç sözüm yok. Bu Çocuklar hafız olarak yetiştiriliyor ne kadar kötü çocuk olabilirler ki. Hepsi zaten adapli iyi eğitimli gençler.
Iyi bir insan olmak için maalesef hafızlık yeterli olmuyor. Bu ülkede çocuk tecavüzünün en çok gerçekleştiği kurumları daha unutmadık.

Artık bu zihin yapısından kurtulmamız lâzım

Yok artık ciddi misiniz? Tüm Imam hatipler böyle mi? Bu nasıl bir zihin yapısı ki haremlik selamlık yapıyorlar?

Açıkçası haremlik selamlık olmasına karşı değilim. Bence de öyle olmalı.

Olayı farklı yere çekmek istemiyorum ama bizim okulda da( ihl kız lisesi) son sınıf öğrencisi mezuniyet partisine omzu pencereli elbise giydi diye ağlatılarak yollandı. Ne ihl'ne yakışmıyorsunu kaldı kızcağızın ne de bizi utandırdını. Çok üzücü çok.

Son olarak okuldaki kep atma töreninde öğrencilerin etek giymesi yasaklandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…