• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrenciler Kulübü

Ben uzatmaları oynuyorum artık mafoldumben ışletme 5.sınıfa geçiyorum ekim itibariyle

Bilkent Üniversitesi İNgiliz Dili Edebiyatı okuyorum, başka Bilkentliler vardır umarım

herkese mrb bende üni ögrencisiyim bina ve tesis yönetimi 1 inci sinif hollanda'da okuyorum

ben bu kulubu daha yeni örüyorum ya
bende geldim kızlar kabul edersenizzz
ögrenciyizz kaydirigubbakcemile2

merhaba ben geldim opuyorumnanaktan
yeni gördüm kulübü, üniversite 1 öğrencisiyim

arkadaşlar finalleri başlayan var mı?
bizim başladı ve sona yaklaştık artık çok sıkıldımm:(((

slm kızlarr bende üni 1.sınıf öğrencisiyiimm son 2 finalim kaldıı sıyırmamada az kaldı amaaamafoldumben

selam kızlar nasılsınız bende istanbul üniversitesi bilgisayar prog. bolumunu bıtırdım sımdı dısardan işletme okuyorum bu sene son ınsallah sınavlarımı verırımde biter.

ben kendi adıma iyiyim canım opuyorumnanaktan maşşallah ne kadar güzel 2 bölüm bitirmek a.s inşallah verirsin derslerini canım :Saruboceq:

canım ben sınıf öğretmenliğinde okuyorum.1. sınıftayım.Mezun olunca 3 yıllık doğu görevinden sonra belki rehberlik ve psikolojik danışmanlık üzerine yüksek lisans yapabilirim. Psikoloji de ilgimi çekiyo. a.s

Back