• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrenciler Kulübü

ahh ahhh ömür biter öğrencilik bitmez..ilkokul 1 de kandırdılar bizi..büyünce büyük adam olacaklar diye..okuduk büyüdük..ve kartlaşacağız neredeyse..hala okuyoruz..büyük adam olma yolundayız...jeoloji müh yim..yüksek lisans bitmek üzere doktoraya hazırlanıyorum..marttaa başlıyor kursum...

ahh ahhh ömür biter öğrencilik bitmez..ilkokul 1 de kandırdılar bizi..büyünce büyük adam olacaklar diye..okuduk büyüdük..ve kartlaşacağız neredeyse..hala okuyoruz..büyük adam olma yolundayız...jeoloji müh yim..yüksek lisans bitmek üzere doktoraya hazırlanıyorum..marttaa başlıyor kursum...

benim eşimde senden doktorasını yapıyor şu an hatta şimdi ders çalışıyor hergün olduğu gibi:1no2:kolay gelsin hepinize bende kpss.ye çalışayım dedim ama yapamıyorumyasakkelime

selam kızlarr bende geldimmm bu kulubü yeni görüyorum iyi olmuş vizeler de yaklaşıyor offff:((

Merhaba Kıslar ... Bende geldim. Burdayım :)
İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi 2. Sınıfım.

evet canlanalım kızlar, öğrenciliğimin son aylarını yaşıyorum belki de...
KAdın Çalışmaları...yüksek lisans.
haydi bakalım =)

kızlar bölümleriniz ne buarada?belki yardmlaşabilcegimz konular olur....
oyüzden soruyorum....
bende ünv öğrencisiyim...
bilgisyr müh okuyorum..bi bitse yaaa..

Ben de hala üniversite öğrencisiyim.-tatlicadiarzu-
Ama seneye bitiyor. :1rolleyes:

bende lise 2 öğrencisiyim 2 bitti 3 oldum saylr =) özlemle beklediğimz yaz tatili geldi sonunda kızlar delikafadulden hepinizee şimdiden iyi tatiller diliyorum =))

Bende geldimmm selam kızlarrrsırnaşık şey
Ben de 11. sınıfa geçtim Öss çok yaklaştııı kaydirigubbakcemile4
Ne ara 11 oldum ben yaa delikafadulden

Back