• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrenciler Kulübü

Selam ben de geldim aranıza kızlar Anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesi ingilizce öğretmenliği 3. sınıftayım Allah kurtarsın diyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun herkese başarılar diliyorum beni de aranıza kabul eder misiniz acaba ?

günaydın herkese yeni geldim buraya. bende 2 senedir össye giriyorum yerleşemedim ek kontenjanları bekliyorum 8 ekimi inşallah yerleşirim bir yerlere artık üniversiteli olayım bende yaaaa.:çok üzgünüm:

Canım benim dua et Allah a bol bol bak kadir gecesi de geldi inşallah yerleşirsin çok isterim senin de üniversiteye gitmeni başarmanın ilk şartı inanmak bunu sakaın unutma a.s

sürekli yeni öğrenciler geliyor ama burası niyeyse hep unutuluyor :D bi çözüm bulmak lazım ama :D

slm kızlar neler yapıyorsunuz bakalım bi bakayım dedi sizlere hiç uğramıyor demeyin diye yazayım dedim :utangac:

merhabalar ben de katıldım aranıza a.s. galatasaray üni. fransız dili ve edebiyatı okuyorum hazırlık 2. sınıf (bizde malesef 2 sene hazırlık war :oklava:)

merhabalar ben de katıldım aranıza a.s. galatasaray üni. fransız dili ve edebiyatı okuyorum hazırlık 2. sınıf (bizde malesef 2 sene hazırlık war :oklava:)

canımcım merhaba benim sana bir sorum olucak
sizin üniversitede 2 yıl hazırlık 4 yıl bölüm eğitimi olarak toplam 6 yıl eğitimmi veriliyor?:uhm: hukuk fakültesi için birşey söyleyebilirsen beni çok mutlu edersin şimdiden teşekkürler:1hug:

merhaba yeşilboncukcum, ewet aynen öyle 2 yıl hazırlık 4 yıl da bölüm toplam 6 yıl a.s... bu gs deki bütün bölümler için geçerli yani hukuk için de (malesef)... ama iyi bi tarafı da war en azından gs mezunu herkes rahat bi şekilde fransızca konuşabiliyo yerimseniben

ewt canım değiyo kesinlike, ayrıca zaten biliyosundur gs hukuk herkesin hayalidir çok iyi bi bölüm ilk 50. yi mi ne alıyolar zaten... ayrıca hazırlığın 2. senesinde ingilizce dersi de war (o da her bölüme zorunlu).. ayrıca bizim bölümde (fransız dili) ispanyolca ve italyanca da war sengözlerimebaksanab ama dil bölümü olduğu için... sen bu sene mi girceksin öss ye? hihoyyyt

yok yaa nerde...
avukat olmak istiyorum eğer olmaktan vazgeçersem fen seçicem..
onun için sende hazır gs ünideymişsin bilgi alıyım dedim aslında 10. sınıfa gitmem lazımdı bende hazırlık okudum lisede şimdi ordada hazırlık varmış hemde 2 yıl eğer kazanırsam ömrümün yarısı okumakla geçicek:S:)))

olsun ya bence daha iyi okulu bitirip de napıcan, oku okuyabildiğin kadar yerimseniben daha var yani sınavına inşallah kaazanırsın istediğin yeri canım a.s.

selm kızlarrr :)) dedim ben de giriyim şu kızların arasına ve girdim ( yani öyle umuyorum :))
biraz kendimden bahsediyim :
bursada bi lisede okuyorum ,, lise 2 ye gidiorum ,, TM seçtim ,, veeee avukat! ;) olucam :)
ben de bildiiiim konular hakkında sizlere yardımcı olmak istiyorum ve ve tabiiki yardım almak :)
dilenciii arkadaşımın yazdııı şey hemen dikkatimi çektii , felsefe istiyomuşş .. bu konuda bşi biliorum vee yazmk istiorum
arkadaşımın arkadaşı :D ODTÜ felsefe mezunu tabiiki 4 yıllık
yılı geç ODTÜ yani
ve üç yıldır işsiz :S iş bulamıyo ve felsefe okuduğuna pişman :((
yani sadece yazmak istedim :))
ayh ayh
neyse bitti bu akdr onun dışnda tekrar döncem ben size :D

Son düzenleyen: Moderatör:
hmm biraz dha baktım ve bi avukat adayı daha gördümm :)
yesilboncuk :))
olucaz arkadaşım hiç merak etme ;) yeterki isteyelim ,, birazda çalıştıkmı üniyide kazandık demektir ,, sonrada ooooh deymeyn keyfimizee :D
ayh hadi bakalım :))

Back