• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrenciler Kulübü

bugün son sınavımı da oldum ohh vizeler bitti :teytey: ama o da inkılap tarihiydi dünkü de türk tarihiydi ayy tarihlerden iyice midem bulandı kafamçokkarıştı

canım benim de bu yıl tarih son :teytey:
bi 3.sınıfta sosyal bilgiler öğretimi diye bi ders var ama o pek tarihe girmez diye umuyorum :Saruboceq: çünkü nasıl öğreticeğimizi öğretirler büyük ihtimal zevkli olur kaydirigubbakcemile2
lisede ea ydım ama dedim ya işte tarihi hiç sevmem en sevdiğim ders türkçe boshayallersmile
bizim bölümde hazırlık yoktu canım ondan benim 4 yıl. olsun seninki de geç olsun güç olmasın :1hug:
öğretmenlik lisede zor olabilir evet hatta bize hocalar inşallah öğretmen olursunuz da size de böle sınıf gelir de o zaman görürsünüz gününüzü derlerdi kaydirigubbakcemile3
ben işin kolayına kaçtım ilkokul en iisi sırnaşık şey çok zordur tahmin edebiliyorum ama en azından öğretmenden çekiniyolar lisedekilerin öğretmenmiş disiplinmiş korkuları yok çok rahat davranıyolar.
ben kuzucuklarıma kolay sorarım yaa zemuszemus sınıfta kalcak gibi olana 5-10 puan eklerim kaydirigubbakcemile3
Ohh canım ne güzel kurtuluyosun tarihten:teytey: bölümün de çok güzel ea seçseydim ben de sınıf öğretmenliği tercih ederdim ben de fen bilgisi öğretmenliği okumak istiyordum ama ışte hiç atama olmuyormuş o yüzden yazmadım yoksa celal bayara girebiliyordum bir de celal bayar dağınık izmire 4 saat eğitim kampüsü yurtta kalmak istemedim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum içimde kaldı ama fen:1no2: ama biyolog olunca da çok mutlu olurum diye düşünüyorum biyolojiyi hiç sevmezdim son yıl gördüğümüz genetik konusuna kadar egede 3. Sınıfta opsiyon seçiliyor moleküler biyoloji ve genetik seçmek istiyorum çok çalışmam lazım yanikaydirigubbakcemile2 evet ben de olsam kıyamaz bol bol not verirdim kaydirigubbakcemile5

bugün son sınavımı da oldum ohh vizeler bitti :teytey: ama o da inkılap tarihiydi dünkü de türk tarihiydi ayy tarihlerden iyice midem bulandı kafamçokkarıştı
Ne güzel bitmiş vizeler inş. Hepsinden iyi puanlar alırsın cnm:Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar erkek arkadaşım sabah sınava girecek çok heyecanlıyımeyvahedigeldismile
off çok kötü bişey bu sınav stresi inş herkes istediği yere yerleşir:Saruboceq:

kızlar erkek arkadaşım sabah sınava girecek çok heyecanlıyımeyvahedigeldismile
off çok kötü bişey bu sınav stresi inş herkes istediği yere yerleşir:Saruboceq:

ayy kader arkadaşım benimm :teselli: benim sevgilim de yarın sınava gircek Allah'ım inşallah ikisi de ve tüm girenler istedikleri yerlere yerleşirler :Saruboceq:

Ohh canım ne güzel kurtuluyosun tarihten:teytey: bölümün de çok güzel ea seçseydim ben de sınıf öğretmenliği tercih ederdim ben de fen bilgisi öğretmenliği okumak istiyordum ama ışte hiç atama olmuyormuş o yüzden yazmadım yoksa celal bayara girebiliyordum bir de celal bayar dağınık izmire 4 saat eğitim kampüsü yurtta kalmak istemedim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum içimde kaldı ama fen:1no2: ama biyolog olunca da çok mutlu olurum diye düşünüyorum biyolojiyi hiç sevmezdim son yıl gördüğümüz genetik konusuna kadar egede 3. Sınıfta opsiyon seçiliyor moleküler biyoloji ve genetik seçmek istiyorum çok çalışmam lazım yanikaydirigubbakcemile2 evet ben de olsam kıyamaz bol bol not verirdim kaydirigubbakcemile5

canım benim herşeyde bi hayır vardır hem bak ne güzel sevmişsin bölümünü =)
ben de yurtta kalmak istemiyordum o yüzden edirne yazdım ama zaten istediğim bölüm de sınıf öğretmenliğiydi bana herkes kızdı dışarısını yaz napıcaksın edirne'de diye. kimse burayı yazmamı istemedi ama ben kendime güvenemedim,yurtta yapamazdım yani biliyorum.hem öğretmenlikte üni fark etmiyo sonuçta kpss sonucu önemli.kimseyi takmadım yazdım burayı :dilcikar: çok da rahatım a.s
canım sen de yurtta kalmak istemediğine göre bence celal bayara gitseydin pişman olabilirdin.bana kalırsa en iyisini yapmışsın yerimseniben

Başarılar başarılar, sınava gireceklere kızlar : ))

sağol cnmboshayallersmile
sınava o girecek ama ben heyecandan ölüyorum burda inş. çok iyi geçer bitanem çok çalıştı kıyamam ben ona iyi geçsin yaaamafoldumben:kedi::asigim:

sağol cnmboshayallersmile
sınava o girecek ama ben heyecandan ölüyorum burda inş. çok iyi geçer bitanem çok çalıştı kıyamam ben ona iyi geçsin yaaamafoldumben:kedi::asigim:

Geçer inşallah, kendine güveniyorsa sorun yok.
Sen de ona sakin olmasını söyle.

canım benim herşeyde bi hayır vardır hem bak ne güzel sevmişsin bölümünü =)
ben de yurtta kalmak istemiyordum o yüzden edirne yazdım ama zaten istediğim bölüm de sınıf öğretmenliğiydi bana herkes kızdı dışarısını yaz napıcaksın edirne'de diye. kimse burayı yazmamı istemedi ama ben kendime güvenemedim,yurtta yapamazdım yani biliyorum.hem öğretmenlikte üni fark etmiyo sonuçta kpss sonucu önemli.kimseyi takmadım yazdım burayı :dilcikar: çok da rahatım a.s
canım sen de yurtta kalmak istemediğine göre bence celal bayara gitseydin pişman olabilirdin.bana kalırsa en iyisini yapmışsın yerimseniben

evet cnm yurt hayatı çok zor arkadaşlarımdan biliyorumbilmiyorumkismile
bence çok iyi yapmışsın şehrinde kalmaklar evine geliyosun rahatın yerinde ne güzela.s
ben de hiç istemedim izmir dışı sadece ege deü ve yakın diye cbü yazdım cbü gece bile yazmadım.
şuanda tek korkum moleküler biyoloji ve genetik seçememek sınıfın en iyilerini alıyorlarmış çünkü çok çalışmam lazımakannehir

evet cnm yurt hayatı çok zor arkadaşlarımdan biliyorumbilmiyorumkismile
bence çok iyi yapmışsın şehrinde kalmaklar evine geliyosun rahatın yerinde ne güzela.s
ben de hiç istemedim izmir dışı sadece ege deü ve yakın diye cbü yazdım cbü gece bile yazmadım.
şuanda tek korkum moleküler biyoloji ve genetik seçememek sınıfın en iyilerini alıyorlarmış çünkü çok çalışmam lazımakannehir

çalışır benim arkadaşım yapar.:1hug: kız seni almıcaklar da kimi alcaklar :dilcikar:

Geçer inşallah, kendine güveniyorsa sorun yok.
Sen de ona sakin olmasını söyle.

sürekli söylüyorum sakin ol o kadar çalıştın iyi puanlar aldın başarıcaksın güveniyorum sana diyoruma.s
sabah onunla beraber gidicektim destek olmak için ama babası da gidicekmiş gidemiyorum malesef ama uyanık olucam sınavdan çıkmasını beklicemboshayallersmile

aynen cnm ben kendim girsem daha az heyecanlanırdım heraldeeyvahedigeldismile
inş. çok iyi puanlar alırlar cnm:Saruboceq:
bende bir de 2 heyecan var yarın ben de sınav yerine gidicem orda müstakbel kayınpederim ve müstakbel kayınvalidişle de karşılaşıcam heyecandan bayılmazsam iyidir akannehir

sağol cnm benim moral verdin banaopuyorumnanaktan
bi bölümüme geçeyim de hiç çalışmadığım kadar ders çalışıcamkaydirigubbakcemile5
hehe sırnaşık şey ya ben de sınıf öğretmenliğini bi kazanayım çok çalışcam hiç kalmıcam diyodum ilk dönem bi dersten kaldım kaydirigubbakcemile3 ama yaa hoca para için 200 kişinin 180 ini yaz okuluna bıraktı o istisna çalışmamamdan değil bi kere zemuszemus

bende bir de 2 heyecan var yarın ben de sınav yerine gidicem orda müstakbel kayınpederim ve müstakbel kayınvalidişle de karşılaşıcam heyecandan bayılmazsam iyidir akannehir

aa ne güzel canım tahmin edebiliyorum duygularını ben de annesiyle ve abisiyle tanıştım dizlerim titremişti konuşamamıştım hiçkaydirigubbakcemile3
babasıyla tanışmadım ondan gidemiyorum sınav yerine yoksa ben de gidicektim:kedi:

hehe sırnaşık şey ya ben de sınıf öğretmenliğini bi kazanayım çok çalışcam hiç kalmıcam diyodum ilk dönem bi dersten kaldım kaydirigubbakcemile3 ama yaa hoca para için 200 kişinin 180 ini yaz okuluna bıraktı o istisna çalışmamamdan değil bi kere zemuszemus

hoca gıcıkmış cnm senin ne suçun var yerimseniben
200 kişiden 20 kişi mi çalışkan sadece yani hocanın bilerek yaptığı çok belli:olmaz:

sürekli söylüyorum sakin ol o kadar çalıştın iyi puanlar aldın başarıcaksın güveniyorum sana diyoruma.s
sabah onunla beraber gidicektim destek olmak için ama babası da gidicekmiş gidemiyorum malesef ama uyanık olucam sınavdan çıkmasını beklicemboshayallersmile

Aferin kızz : )))

Back