• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrenciler Kulübü

Ne kadar güzel bir bölüm canım benım ınsallah yaparsın yuksek lısansınıda

inşallah canım opuyorumnanaktan
evet ben çok seviyorum bölümümü ama 1. sınıf sıkıcı geliyo mirmirmirmir bir an önce öğretmen olmak istiyorum kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar
ben de öğrenciyima.s
öğrenciler olarak biraz daha canlanalım diyorumkaydirigubbakcemile5

selam canım hosgeldın evet bu topık cok bos kladı
ne okuyorsun tatlım

selam canım hosgeldın evet bu topık cok bos kladı
ne okuyorsun tatlım

bölümüm biyoloji ama şuanda hazırlıktayım cnm
sen hangi bölümdesin cnm vaktim olmadığı için okuyamadım bütün sayfaları hazırlanıp okula gitmem lazım ama dönüşte mutlaka okumayı düşünüyorum.
daha aktif olmalıyıza.s

selam kızlar nasılsınız bende istanbul üniversitesi bilgisayar prog. bolumunu bıtırdım sımdı dısardan işletme okuyorum bu sene son ınsallah sınavlarımı verırımde biter.

bikaç sayfa baktım ve gördüm cnm tebrikleralkisalkisalkis
ben daha hazırlığım önümde 4 yıl var:bbo:
okula gidiyorum ben kızlar gece gelirim inş. dolmuş olur burasıa.s

hoşgeldin loading opuyorumnanaktan
kızlar ben vize haftasındayım pufff
derse ara verdiğimde katılırım muhabbetinize yerimseniben

bikaç sayfa baktım ve gördüm cnm tebrikleralkisalkisalkis
ben daha hazırlığım önümde 4 yıl var:bbo:
okula gidiyorum ben kızlar gece gelirim inş. dolmuş olur burasıa.s

canım zaman oyle cabuk gecıyorkı ınsan anlamıyor ınan, tadını cıkarmya bak okumak gıbısı yok .. bu aradA merve ben kaydirigubbakcemile5

canım benım kolay gelsin umarım hepsi güzel geçer benımde sınavlarım yenı bttı zemuszemus

bende geldim =)) ben daha üniversite sınavına hazırlanıyorum.. eşit ağırlık bölümündeyim sınıf öğretmenliği istiyorum... :Saruboceq: sırnaşık şey

Selam kızlar ben de geldim psikolojik danışmanlık 2. sınıf öğrencisiyim yardımcı olabileceğim bir şey varsa ben burdayımmopuyorumnanaktan

bende geldim =)) ben daha üniversite sınavına hazırlanıyorum.. eşit ağırlık bölümündeyim sınıf öğretmenliği istiyorum... :Saruboceq: sırnaşık şey
hoşgeldin cnm umarım öğretmen olursun ...

Selam kızlar ben de geldim psikolojik danışmanlık 2. sınıf öğrencisiyim yardımcı olabileceğim bir şey varsa ben burdayımmopuyorumnanaktan

hosgeldın cnmm

hoşbuldum cnmopuyorumnanaktan
keşke benim de vizelerim olsa çalışsammafoldumben
bizim bu dönem ayda 1 sınav var bir de haziranda final vareyvahedigeldismile
kolay gelsin cnm inş. hepsinden iyi puan alırsınkaydirigubbakcemile5

canım zaman oyle cabuk gecıyorkı ınsan anlamıyor ınan, tadını cıkarmya bak okumak gıbısı yok .. bu aradA merve ben kaydirigubbakcemile5

evet cnm haklısın liseye yeni başladığımı hatırlıyorum daha dün gibiboshayallersmile

canım benım kolay gelsin umarım hepsi güzel geçer benımde sınavlarım yenı bttı zemuszemus

inş. senin de güzel geçmiştir sınavların cnmkaydirigubbakcemile5

inş. kazanırsın istediğin bölümü cnm şimdiden sınavda başarılara.s.

hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan

ne güzel canlanmış burası kızlar çok sevindimkaydirigubbakcemile2

Sağol tatlım son 2 sınavım kaldı diğerlerinden de biri kötüydü ama bakalım artık sonuçlar açıklanınca görcez a.s ohh ne güzel seninkiler bitmiş geçmiş olsun :teytey:
hoşbuldum cnmopuyorumnanaktan
keşke benim de vizelerim olsa çalışsammafoldumben
bizim bu dönem ayda 1 sınav var bir de haziranda final vareyvahedigeldismile
kolay gelsin cnm inş. hepsinden iyi puan alırsınkaydirigubbakcemile5

sağol tatlım inşallah iyi puanlar alırım :Saruboceq: canım vizelerin yok diye üzülme çünkü vizelerde de insan çok fena sıkışıyo, inan bütün gün başını dersten kaldıramıyosun bir de hep ardarda,bazıları günde 2 tane oluyor,çok fazla yoruluyosun.

sağol tatlım inşallah iyi puanlar alırım :Saruboceq: canım vizelerin yok diye üzülme çünkü vizelerde de insan çok fena sıkışıyo, inan bütün gün başını dersten kaldıramıyosun bir de hep ardarda,bazıları günde 2 tane oluyor,çok fazla yoruluyosun.

evet cnm haklısın ama en azından sevdiğin bir bölümdesin çalışmak daha zevklidirboshayallersmile
ben de başlarda seviyordum hazırlığı ama sürekli ing ing gitmiyo hergün aynı yemeği yemek gibi:bbo:
yabancı dizi film izlemeyi çok severim sınavlara film izleyerek çalışıyorumkaydirigubbakcemile3

evet cnm haklısın ama en azından sevdiğin bir bölümdesin çalışmak daha zevklidirboshayallersmile
ben de başlarda seviyordum hazırlığı ama sürekli ing ing gitmiyo hergün aynı yemeği yemek gibi:bbo:
yabancı dizi film izlemeyi çok severim sınavlara film izleyerek çalışıyorumkaydirigubbakcemile3

hehe sırnaşık şey bak ne güzel eğlenceli bi yol bulmuşsun.
ayy akşam 3 e kadar türk tarihi çalıştım tam 183 sayfa bir sürü şey ezberledim ve sora sora kaç soru sormuş sence? sadece 3 sorucuk akannehir inanamadım soruları görünce ve 3 ü de yorumdu bilsem çalışmazdım uykucuğuma yazık oldu mirmirmirmir
birazcık uykucuyumdur da kaydirigubbakcemile3

hehe sırnaşık şey bak ne güzel eğlenceli bi yol bulmuşsun.
ayy akşam 3 e kadar türk tarihi çalıştım tam 183 sayfa bir sürü şey ezberledim ve sora sora kaç soru sormuş sence? sadece 3 sorucuk akannehir inanamadım soruları görünce ve 3 ü de yorumdu bilsem çalışmazdım uykucuğuma yazık oldu mirmirmirmir
birazcık uykucuyumdur da kaydirigubbakcemile3
Canım bana uyku deme çok dertliyim bu konudakaydirigubbakcemile3 bu ünideki hocalar çok tuhaf ya ablamin bi hocası da koca kitaptan 2 soru sorup sınav yapıyomuş canım:1shok: dersi seviyosan iyi ama ben ve tarih hiç anlaşamadık bugüne kadar ben olsam ne yapardım bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 nasıl hevesliyim şuanda beyaz önlük giyip mikroskop başında oturmaya anlatamam canım :smiley-cool:kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Canım bana uyku deme çok dertliyim bu konudakaydirigubbakcemile3 bu ünideki hocalar çok tuhaf ya ablamin bi hocası da koca kitaptan 2 soru sorup sınav yapıyomuş canım:1shok: dersi seviyosan iyi ama ben ve tarih hiç anlaşamadık bugüne kadar ben olsam ne yapardım bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 nasıl hevesliyim şuanda beyaz önlük giyip mikroskop başında oturmaya anlatamam canım :smiley-cool:kaydirigubbakcemile3

canım tarih konusunda aynıyız.kaydirigubbakcemile5en nefret ettiğim derstir.ve hiç de başarılı olamam yanii. sorduğu sorular yorumdu aklıma ne geldiyse yazdım. kaydirigubbakcemile3 inşallah geçerim :Saruboceq:
ahhh ahh ben de artık öğretmen olmak istiyorum.artık bana sınav yapmasınlar ben öğrencilere sınav yapayım :jeyyar: sırnaşık şey

canım tarih konusunda aynıyız.kaydirigubbakcemile5en nefret ettiğim derstir.ve hiç de başarılı olamam yanii. sorduğu sorular yorumdu aklıma ne geldiyse yazdım. kaydirigubbakcemile3 inşallah geçerim :Saruboceq:
ahhh ahh ben de artık öğretmen olmak istiyorum.artık bana sınav yapmasınlar ben öğrencilere sınav yapayım :jeyyar: sırnaşık şey

ben inş. seneye tarih görüp tamamen kurtulcam cnmkaydirigubbakcemile3 senin kaç yıl var tarih?
o kadar çalışmışsın bide ea ydın dimi cnm lisede iyidir yorumun geçersin bence:Saruboceq:
benden 1 yıl önce kavuşcaksın inş. mesleğine ama zor sorma sınavlardakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
ben de okurken formasyon alıcağım için öğretmen olabilirim ama kendi sınıfımı düşününce lise öğretmenliğinden gözüm korkuyo cnmeyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

ben inş. seneye tarih görüp tamamen kurtulcam cnmkaydirigubbakcemile3 senin kaç yıl var tarih?
o kadar çalışmışsın bide ea ydın dimi cnm lisede iyidir yorumun geçersin bence:Saruboceq:
benden 1 yıl önce kavuşcaksın inş. mesleğine ama zor sorma sınavlardakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
ben de okurken formasyon alıcağım için öğretmen olabilirim ama kendi sınıfımı düşününce lise öğretmenliğinden gözüm korkuyo cnmeyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

canım benim de bu yıl tarih son :teytey:
bi 3.sınıfta sosyal bilgiler öğretimi diye bi ders var ama o pek tarihe girmez diye umuyorum :Saruboceq: çünkü nasıl öğreticeğimizi öğretirler büyük ihtimal zevkli olur kaydirigubbakcemile2
lisede ea ydım ama dedim ya işte tarihi hiç sevmem en sevdiğim ders türkçe boshayallersmile
bizim bölümde hazırlık yoktu canım ondan benim 4 yıl. olsun seninki de geç olsun güç olmasın :1hug:
öğretmenlik lisede zor olabilir evet hatta bize hocalar inşallah öğretmen olursunuz da size de böle sınıf gelir de o zaman görürsünüz gününüzü derlerdi kaydirigubbakcemile3
ben işin kolayına kaçtım ilkokul en iisi sırnaşık şey çok zordur tahmin edebiliyorum ama en azından öğretmenden çekiniyolar lisedekilerin öğretmenmiş disiplinmiş korkuları yok çok rahat davranıyolar.
ben kuzucuklarıma kolay sorarım yaa zemuszemus sınıfta kalcak gibi olana 5-10 puan eklerim kaydirigubbakcemile3

Back