- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.303
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım hosgeldın evet bu topık cok bos kladı
ne okuyorsun tatlım
selam kızlar nasılsınız bende istanbul üniversitesi bilgisayar prog. bolumunu bıtırdım sımdı dısardan işletme okuyorum bu sene son ınsallah sınavlarımı verırımde biter.
bikaç sayfa baktım ve gördüm cnm tebrikleralkisalkisalkis
ben daha hazırlığım önümde 4 yıl var:bbo:
okula gidiyorum ben kızlar gece gelirim inş. dolmuş olur burasıa.s
hoşgeldin loading opuyorumnanaktan
kızlar ben vize haftasındayım pufff
derse ara verdiğimde katılırım muhabbetinize yerimseniben
hoşgeldin cnm umarım öğretmen olursun ...bende geldim =)) ben daha üniversite sınavına hazırlanıyorum.. eşit ağırlık bölümündeyim sınıf öğretmenliği istiyorum... :Saruboceq: sırnaşık şey
Selam kızlar ben de geldim psikolojik danışmanlık 2. sınıf öğrencisiyim yardımcı olabileceğim bir şey varsa ben burdayımmopuyorumnanaktan
hoşgeldin loading opuyorumnanaktan
kızlar ben vize haftasındayım pufff
derse ara verdiğimde katılırım muhabbetinize yerimseniben
canım zaman oyle cabuk gecıyorkı ınsan anlamıyor ınan, tadını cıkarmya bak okumak gıbısı yok .. bu aradA merve ben kaydirigubbakcemile5
canım benım kolay gelsin umarım hepsi güzel geçer benımde sınavlarım yenı bttı zemuszemus
bende geldim =)) ben daha üniversite sınavına hazırlanıyorum.. eşit ağırlık bölümündeyim sınıf öğretmenliği istiyorum... :Saruboceq: sırnaşık şey
Selam kızlar ben de geldim psikolojik danışmanlık 2. sınıf öğrencisiyim yardımcı olabileceğim bir şey varsa ben burdayımmopuyorumnanaktan
Sağol tatlım son 2 sınavım kaldı diğerlerinden de biri kötüydü ama bakalım artık sonuçlar açıklanınca görcez a.s ohh ne güzel seninkiler bitmiş geçmiş olsun :teytey:canım benım kolay gelsin umarım hepsi güzel geçer benımde sınavlarım yenı bttı zemuszemus
sağol tatlım inşallah iyi puanlar alırım :Saruboceq: canım vizelerin yok diye üzülme çünkü vizelerde de insan çok fena sıkışıyo, inan bütün gün başını dersten kaldıramıyosun bir de hep ardarda,bazıları günde 2 tane oluyor,çok fazla yoruluyosun.
evet cnm haklısın ama en azından sevdiğin bir bölümdesin çalışmak daha zevklidirboshayallersmile
ben de başlarda seviyordum hazırlığı ama sürekli ing ing gitmiyo hergün aynı yemeği yemek gibi:bbo:
yabancı dizi film izlemeyi çok severim sınavlara film izleyerek çalışıyorumkaydirigubbakcemile3
Canım bana uyku deme çok dertliyim bu konudakaydirigubbakcemile3 bu ünideki hocalar çok tuhaf ya ablamin bi hocası da koca kitaptan 2 soru sorup sınav yapıyomuş canım:1shok: dersi seviyosan iyi ama ben ve tarih hiç anlaşamadık bugüne kadar ben olsam ne yapardım bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 nasıl hevesliyim şuanda beyaz önlük giyip mikroskop başında oturmaya anlatamam canım :smiley-cool:kaydirigubbakcemile3hehe sırnaşık şey bak ne güzel eğlenceli bi yol bulmuşsun.
ayy akşam 3 e kadar türk tarihi çalıştım tam 183 sayfa bir sürü şey ezberledim ve sora sora kaç soru sormuş sence? sadece 3 sorucuk akannehir inanamadım soruları görünce ve 3 ü de yorumdu bilsem çalışmazdım uykucuğuma yazık oldu mirmirmirmir
birazcık uykucuyumdur da kaydirigubbakcemile3
Canım bana uyku deme çok dertliyim bu konudakaydirigubbakcemile3 bu ünideki hocalar çok tuhaf ya ablamin bi hocası da koca kitaptan 2 soru sorup sınav yapıyomuş canım:1shok: dersi seviyosan iyi ama ben ve tarih hiç anlaşamadık bugüne kadar ben olsam ne yapardım bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 nasıl hevesliyim şuanda beyaz önlük giyip mikroskop başında oturmaya anlatamam canım :smiley-cool:kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnm umarım öğretmen olursun ...
hosgeldın cnmm
canım tarih konusunda aynıyız.kaydirigubbakcemile5en nefret ettiğim derstir.ve hiç de başarılı olamam yanii. sorduğu sorular yorumdu aklıma ne geldiyse yazdım. kaydirigubbakcemile3 inşallah geçerim :Saruboceq:
ahhh ahh ben de artık öğretmen olmak istiyorum.artık bana sınav yapmasınlar ben öğrencilere sınav yapayım :jeyyar: sırnaşık şey
ben inş. seneye tarih görüp tamamen kurtulcam cnmkaydirigubbakcemile3 senin kaç yıl var tarih?
o kadar çalışmışsın bide ea ydın dimi cnm lisede iyidir yorumun geçersin bence:Saruboceq:
benden 1 yıl önce kavuşcaksın inş. mesleğine ama zor sorma sınavlardakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
ben de okurken formasyon alıcağım için öğretmen olabilirim ama kendi sınıfımı düşününce lise öğretmenliğinden gözüm korkuyo cnmeyvahedigeldismilebilmiyorumkismile