- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
- Konu Sahibi ImaginePerest42
Neden kalmasın evli olunca anlamadım ben tam olarak? Çocuğun babada kalmaya hakkı var onu çocuğun elinden almayın lütfen. Gerçi isteseniz de alamazsınız çünkü mahkeme kararı var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatılıya yeni Karar çıktı baba da yeni evlenmiş o yüzden evham yaptım yaa çocuk babayı biliyor anne yi biliyor babanın yanındaki görünce ne hissedecek ve açıkçası bende istemiyorum eşiyle oğluşumun birlikte olmasını. Babayla vakit geçirsin gezsinler eğlensinler
Şu öngörüsüzlüğünüz beni benden aldı gerçekten....Hadi daha öncesinde hiç düşünmediniz, çevrenizde hiç karşılaşmadiniz , aklınıza da hiç gelmedi böyle bir durum (ki bu bile imkansıza yakın) tamam diyelim de çocugunuz oldugunda, boşanma aşamasına gelince ve boşandıktan sonra nasil dusunmediniz bu kadar yüksek bir ihtimal taşıyan bir durumda ne yapacağınızı? Çocugunuzun iyiliği için nasıl davranmanız, çocugunuzu ve eski eşinizi nasıl yonlendirmeniz gerektiğini? Hep mi gelişine ürüyoruz anasını satayım, bu nasıl kader?Yatılıya yeni Karar çıktı baba da yeni evlenmiş o yüzden evham yaptım yaa çocuk babayı biliyor anne yi biliyor babanın yanındaki görünce ne hissedecek ve açıkçası bende istemiyorum eşiyle oğluşumun birlikte olmasını. Babayla vakit geçirsin gezsinler eğlensinler
Ben sana olacağı soyleyeyim ; bu kafada bir anne çocuğun beynini yıkayarak öyle bir zehirler ki, o çocuk o kadına kendisinden nefret etmesi için ne gerekiyorsa yapar, söyler...Dünyanın en iyi niyetli, en sevecen kadını bile olsa böyle bir annenin çocuguna bir yere kadar sabreder...Sonrasi malum zaten....olan her zaman masum çocuga olur...e "benim cocugum degil, beni ilgilendiren bir sey yok" deyip cocugunuzu dislasa, "benim cocugum degil" hissini verse daha kötü degil mi?
"keske kadin iyi biri olsa da cocukla guzel ilgilense, kendisini sevdirmeye, iyi bir abla olmaya calissa" diye dua edin bence
Bekar biri olarak bir oğlu olan biriyle evlenmiştim.Eski eşiyle düğünden önce telde konusmuslugumuz var.Kadin demişti ki can veremesin inşallah ama yuvaya beddua etmem çünkü çocuğum oraya gidiyor,evlenecekse iyi biriyle evlensin isterim oğlum sorun yaşamasın demişti.Cocuk sürekli babayı benden kıskanıyordu,bizim aramızı bozmaya çalışıyordu.Uzun süreli geldiğinde durduk yere anneme gidicem diye valiz topluyordu biz bir yandan ısrar ediyorduk gitme diye annesi arıyordu orada kal diye ikna etmek için.Belki ilk evlendigimizde onun annesi de tedirgin olmuştur ama alışmışti anlaşılan.Ekstra olarak da gönderiyordu çünkü arada.Babası yeniden evlenmiş mahkeme yatılı götürmeye hak tanıdı. Götürsün o sorun değil de evlenmiş başka kadının yanına göndermek istemiyorum oğlumu ve oğluş şimdi 6 yaşında. Belli Bi yaşa gelince velayet almak isteyebilir mi ve evli olmasına rağmen düzen var diye cocugun velayet babasına verir mi mahkeme kadın yabancı olsa bile...