Doğuma Hazırlık oğluşum olacak değişik hiç duyulmamış isim söyler misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim çok yakın arkadaşım...PAŞAHAN koydu bebeinin ismini....
komşumda BİLGEKAAN koydu...

Benimde rabbim nasip ederse 15 gün sonra bir oğluşum olacak.Sarp Ata koyucam adını.

valla ben hamile kalmadan önce bulmuştum adını oğlum olursa ÇAĞAN ARDA koyucam diye ve allahıma şükürler olsun bu ismi koyabilicem çok hoşuma gidiyor.

her sene bi isim favori oluyor okadar çok duyuyoruzki bütün cazibesini yitiriyor kısa sürede. en iyisi klasiklerden şaşmamak alptuğ koyucaz biz kısmet olursa oğlumuzun adını anlamı (Yiğit cengaver, sevilen komutan, hükümdar, tuğluk) eşim seçti
bende noyanı beğeniyorum ama pek yanaşmıyor..
bide kuranda geçen isim arayanlara bi öneri -duhan- anlamıda duman demek
allah adıyla yaşatsın bebeklerimizi

.....................

Son düzenleme:
Lâçin İsminin Anlamı Nedir?

Açıklama : 1. Kartal. 2. Şahin. 3. Atmaca. 4. Yiğit adam. 5. Sarp, yalçın, kayalık.

Ünkan İsminin Anlamı Nedir?Açıklama : Gün-kan.

Onurhan İsminin Anlamı Nedir?

Açıklama : Onur-han. Onurlu han.

Revan : 1.Akan, su gibi akip giden 2. Ruh, Can. erkek ismi, kiz ismi

Tayman: Genc, taze, toy kimse erkek ismi

internetde öylesine bir arayim dedim..

benimde iki ay sonra oğlum olacak bizde ege,egemen,yağız,yiğit,kayra gibi isimleri düşünüyoruz

evet arkadaslar ya klasik isimlerden gına geldi bana birde ben ögretmenim çevremde çok çocuk var nerdeyse hepsi aynı fabrika çıkışı gibi ali ahmet mehmet :))ne bu ya ben değişik ve anlamı hoş bi isim istiyorum zor da begeniyorum hala bulamadım 5. ayıma girdim 4 ay sonra doğum olacak inş o zamana kadar da bulurum:))

bebekler isimleriyle doğarmış bizim kızımız öyle oldu çok başka düşünürken doğdu ve ismi eda oluverdi şimdide bebek bekliyorum cinsiyet belli değil ama erkek olursa benim beğendiğim ve çok fazla kullanılmamış isim ÖMÜRDEN ama heralde biz koyamıyacağız her kafadan bir ses çıkıyor meksikalı gibi uzun bir iism olcak bizimki bu gidişle

oo cnm güzel ve değişik anlamlı paylaştıgın için çok sağol eşime söyliyim bakıyım akşam ya o pek bişey begenmiyo beni deli ediyo:)):icecream:

en son yaılan yorumlar hıçmı hıç hoşuma gıtmadı yakıştıramadım sızlere neymış çok klasık ısımmış bu şekılde arkadasın hevesını kırdıgınızın farkında degılmısınız sız herkez ıstedıgı ısmı koyar.

bu arada ısım arıyan arkadasım sız şimdi kullanılmayan bı ısım buldunuz koydunuz ılerde oglunuzun ısmındende unutmakı çok olucak ve dıkkat et senınkıde fabrıka çıkışı olmasın hem egıtımcısınız hemde bu tur cumleler kullanıyorsunuz hıç yakıştıramadım sızlere ısım ısımdır bence

SİDAR cok guzel bır ısım farsca bır ısımdır anlamıda agacın golgesı demek.
ARAL orta asyada bır golun adıdır
SANER tanınmıs unlu kımse anlamınıda
ROJAT kurtce bır ısımdır

oğlumun ısmıde baran yağız klasık mılasık ama benım ıcın esı bulunmaz bır ısım

benim oglumun adıda yavuz selim,ismini çok begenerek eşimle birlikte koyduk,hem manası güzel, hemde atalarımızın adı,inşallah adına çeker.

Bizim de erkek olsaydı RÜZGAR düşünüyoduk ama kıza benziyo dedi doktor bizde ADA diye düşünüyoruz şimdi RÜZGAR hoşuma gitmişti onu da düşünebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…