Doğuma Hazırlık oğluşum olacak değişik hiç duyulmamış isim söyler misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
rüzgar,
umut,
emir,
taha,
çınar,
bulut
atlas,
bu isimler hoş ama duyulmayan bir isim bilmiyorum bende

Son düzenleme:
çok sağolun arkadaslar hepinizin önerdigi isimleri not ediyorum walla süpersiniz baklaım başka değişik isimler gelecekmi?

canım allah bı avazda hepımızı kurtarsın benım oglum olsaydı eymen koycaktım ılk sahabılerden cok hosuma gıdıyo yada baran

deyyan
yekta
kamer
ılgaz

sağol cnm paylaşım için sana komik bi anımı anlatayımda gül hihoyyyt ben ögretmenim bi öğrencim vardı adı ılgaz benim çok hoşuma giderdi bi gün sınıfa bi girdim bu ılgaz aglıyo ne oldu dedim arkadasları bunla aygaz diye dalga geçiyomuş hep ay gül gül ölmüşdüm :roflol::roflol:

bende baybars adını beğeniyorum memlük komutanının ismi...

toprak güzel isim bence. çok tarz. çok modern. erkek bebek bekleyen herkese öneririm. ve Toprak der susarım.......... :)

canım buğranın anlamı erkerk deve demekmiş bence o ismi koymayınsırnaşık şey

Canım isim ve anlamları çok önemli
Yalkın-Ulun_Uluğ-Kağan- isimleri bence güzel Benim doktorumun adı Ulun mesala
Yalkın içinde kahraman deniyor.Kağan zaten hükümdarların hükümdarı demek.Uluğ ise Çok önemli bir Türk komutanının adı.Benim düşüncem biz Türküz ve çocuklarımız da mutlaka bir Türk ismi taşımalı.Mesela kızım olacaksa adını mutlaka TÜRKİZ koyucam çünkü anlamı çok güzel.

çocuğa isim verirken anlamını iyice öğrenin çünkü çocuk isminin karakterini taşır derler.

Canımcım benim oğlumun adı doruk
aklında bulunsun :))))))))))))

benim de oğlum olacakmış ben de isim bulamıyorum yani aralarından seçemiyorum
DENİZ
kaan
doruk
kayra (müjdeli haber)
taluy ( göktürkçede DENİZ demek)
dağhan
uzay
alp

Kızlar benimde ogluşum olcakmış ama bende daha isim düşünmedim,güzel isimler bulunca eklerim:lepikimbilir belkide sizin güzel isimlerinizden kopya çekerim he he he:jeyyar:)

Öptüm Oğluşlarınızdan:icecream::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…