• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlunu erken sünnet yaptıran var mı???

minnosum09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
84
0
86
:roflol: geçenlerde oğlumu doktora götürdüm sünnet olması lazım ddi iltihap kapabilirmiş yasını doldurmadan yapın dedi 3 4 aylık olunca yapın dedi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sünneti hastanelerde mi yaptırmak daha uygun ücret olarak ne kadar alıyolar bilgisi olan varsa lütfennnnn

merhaba daha dün yaptırdım oğlum 3.5 aylık medipol hastanesinde 350 ytl lokal anestezi ile yaptırdım hiçbirsorun yaşamadım sonrasındada fitil verdiler.üzerimizden yük kalktı nekadar erken okadar iyi ve sağlıklı

1 aylıkken yaptırdık. medipol hastenesinde sanıyorum 400 ytl civarıydı. rüyagibişekerin dediği gibi fitil verdiler iki gün kullandık çok bi sıkıntısı olmadı çok şükür.

bizde 3 aylıkken medipolde yaptırdık. 3-4 günde iyileşti. iyikide yaptırmışız. Sünnetle ilgili hiç bi şikayeti, ağlaması, uykusuzluğu bile olmadı oğlumun.

selam,
biz doğduğunun ertesi günü yaptırdık ve şimdi diyorumki iyiki yaptırmışım çünkü hem hiç sancısı olmadı hemde pansumansız geçti o süreç.

benim oğlumda 1,5 aylık. Erken doğduğu için biraz toparlanmasını ve kolik sancılarını azalmasını bekliyorum. biz de 3 aylıkken yaptırmayı düşünüyoruz cnm...

Back