• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Oğlum (10 aylık) Ç. Dr bugün kalbinde üfürük olduğunu söyledi yarın kardiyolojiye götürecem elim ayağım tutmuyor bilgisi olan yazsın Allah rızası içi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Canım Korkma benim de oğlum kalp hastasıydı hem de doğuştan geçen sene doktor artık kardiyoya gelmenize gerek yok kalp kendini yeniledi ddi şükurler olsun artık teknoloji ve tıp çok ilerledi her şeyin çaresi var Allah'ın izniyle takip önerileri muhtemelen

Sakin olun çok duyulan bir şey, çoğu geçici, benim oğlum için de çocuk doktor yönlendirmişti kardiyoloji bir şeyi yok dedi canınızı sıkmayın

Aynen, bu başıma gelmişti. Akrabalar o kadar büyütmüşlerdi ki, bu durum beni çok üzüyordu.

Yok evlememezmişim, yok çocuğum olmazmış, Ameliyattan sonra da kalbine pil takıldı diye dedikodu yapmışlardı.. O dönem bir genç kız olarak çok üzülüyordum.

Çok şükür geçti gitti.. Hatta bir komşumuzun kızı benimle kalbi delik diye alay etmişti annesi kızına uyarıda bulunmamıştı. Seneler sonra kadının bir kızı daha oldu ve kalbi delik doğmuştu.. Sonra ne oldu bilemiyorum taşınmışlardı bizim mahalleden..

Yani böyle sağlıkla ilgili büyük konuşmamak lazım:(
Ne kadar boş konuşuyolar kendi başına ne gelir diye hiç düşünmeden

Oğlumda var boyutu çok büyük değil dedi olabilir önemli olan büyümemisi dedi doktor yüzünün rengi falan iyimi hareketli mi falan onlarada bakıyorlar son gittiğimizde buyume olmadigini artık kendisi büyüdüğü için çok ufak kaldığını kontrollere devam edeceğimizi söyledi normal bir çocuk gibi devam edeceğini söyledi

Benim bebeğim taşikardiyle doğdu sürekli kontrollerimiz oluyor ekoda bakarken normal bir sıkıntısı yok diyor doktora gidiyoruz o da bir sorunu yok diyor sadece ufak bir üfürüm var diye doktor son anda çıkarken söyledi yani önemsemiyorlar şuanda 16 aylık . Delik yok üfürüm olunca delik diye bir şey olmuyor sanırım illa ki anladığım kadarıyla

Back