oğluna hain dedim diye.....

Ben farklı biyere takıldım,kızmayın ama,eşinizin şaka anlayışı benim çok komiğime gitti..Kimin aklına gelir şu yaptığı

Aslinda maasi da eline gecemiyor.kayinpederimin bakimi son zamanlarinda cok masrafli oldu.akabinde kayinvalidemin omurga kemigi kirildi ameliyat oldu.birsuru borc birikti.onlar odeniyor.

esin farkindaysa cok sorun degil..
cok yasli imis kadin, sevabi ayri buyuk zaten, idare et derim..

Zor bir durum, Allah sabır versin, kayınvalidenize de yaptığınız iyiliği anlayıp ona göre davranmayı nasip etsin.

Kayinvaliden de cok yasliymis.
Artik huyundan vazgecmez, kendini de tutamaz bu vakte kadar oyle dusunup oyle yasadiysa.
Sabretmekten baska careniz yok.
Duymayin gitsin.

Esimin haberi var.sabretcez diyor.isin garip yani su anda kv bana trip atiyor.

yesinler tribini :)
Bosver, bak 78 yasinda.
Surda ne omru kalmis kadinin.
Zaten yasliliktan beli bukulmus kendine bile hali kalmamistir.
En azindan sana hakaret kufur etmiyor.
Seytan gibi planlar kurup oglunu doldurup burnundan getirmiyor hayati.
Bu kadarini da gormemezlikten gel.

ama sen onun şehzadesine pıtırcığına nasıl hain dersin boşver be canım yaşlılığına ver saçmalamış işte

sana bi şey diyim mi burada açılan bazı konularda gördüğüm kadarıyla bu oğluşum da balışım aman da pışpış psikolojisinin hakim olduğu geleceğin kaynanaları gümbür gümbür geliyor,bence halimize şükretmeliyiz ama kızlarımız yandı

sen zaten k.valideni yanına almakla çok güzel birşey yapıyorsun herkes katlanamaz buna.

Eh orasi dogru.en azindan esimi doldurmuyor.

evet onun eşiyle ilişkisi hiç öyle olmamış.aslında çok boş vakti yok.namazdı Kuranıydı örgüsü çocuklar derken günü dolu geçiyor ama gene de bana sarıyor işte.

Açıkçası ben sadece yazım şeklinizden bile sizin kötü birisi olmadığınızı düşünüyorum, eminim siz zaten elinizden geldiğince yapıcı oluyorsunuzdur. Hali hazırda rahatsız olduğunuz şey de aynı evin içinde küs durmak, o küslükten kaynaklanan huzursuzluk. Yok tavır al, yok yerini bilsin bunlar bence 78 yaşındaki bir insana yapılabilecek şeyler değil. Zaten öyle şeyleri yapacak bir insan olsanız tutup da evinize getirmezsiniz. Allah size sabır versin, umarım o da davranışlarını az da olsa kontrol eder zamanla. Yoksa öyle sürekli huzursuzluk yaşayarak zaman geçmez.

Ablamın yurtdışında bir arkadaşı vardı ki ben o zaman çocuktum az çok hatırlıyorum oda altta kaynanası oturuyordu yaşlanınca yukardaki gelin bakmaya başladı ama gelen akrabalara gelin beni aç bırakıyor dermiş o kadın neler çekti neler ki kadında alman'dı
sonra anlaşıldı alzheimer olduğu ama herkes gelini suçlardı kadında hep ağlardı

Eşiniz ne tepki verdi??

yaslilar belirli bi yastan sonra cocuklasiyor kafaniza takmayin madem evineze aldiniz emin olun bu sizin sinaviniz her insanin harci degil hic birsey olmamis gibi davranin siz kazanirsiniz.

Ama kv yaşı bayağı varmış. Alttan alıp susmak zorundasınız çünkü o yasta çocuk gibidir o. Söylediklerinde mantık aramayin

Bizim ailemizde huzur evi gibi bir kavram yoktur.gecmiste ne olursa olsun birakamazdim ki.esimin annesi,muhtac ve yasli bir insan.
Anneme defalarca buyucu demedigi mi kaldi neleeer neler.
Vicdan sahibiyim napim.Allah tan da cok korkarim.ona hicbir sekilde bakma ilgilenme mecburiyetim yok ama icim elvermezdi asla.yaslilar ve cocuklara hic kiyamiyorum.

tahmin ettiğim gibi bu sabah bana hoşcakal bile demeden evine gitmiş. sabaha ben çocuklar uyurken eşime evine bıraktırmış.ne akşam birşey dedine sabah gideceğini.aradım az önce.zaten gidecektim birşey yok pazartesi doktora gidecem ilaç yazdırmaya dedi.soğuk konuşuyordu.peki dedim.o kadar.
merak edenlere,kv im eviduruyor.kendi evi kira değil.zaman zaman doktor işi vs olunca gider.kimi zaman bir iki gün kalır kimi zaman akşama döner.okulların kapanmasına yakın evlerimizi kiraya verip büyük bir dublex daireye çıkacaz inşallah.
bugün böyle hiçbirşey demeden kaçar gibi gitmesi ne ki.tamam doktor işi var.gerçi onu bahane ediyor gibi geldi bana.
eşimle konuştum niye uyandırmadın bizi diye kıyamadım dedi.akşam sormuş birkaç kez naber niye durgunsun felan birşey dememiş.
şu anda nasıl hissededceğimi nasıl davranacağımı bilmiyorum.akşam halbuki normal davranmıştım.

Alınganlığı bırakın. Bir iyilik yapmışsınız kimsenin burnundan gelmesin. Kadın 78 yaşında ve eşini kaybetmiş. Eskiden olduğundan daha duygusaldır bu aralar. Oğlu onun herşeyi şuan.

Size böyle bir tepki verdiğinde yumuşak bir ses tonuyla annecim biz şakalaşıyoruz, böyle böyle yapmış takılıyoruz birbirimize diyin.

Yazık kadına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…