- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.064
- Konu Sahibi BenAyKizim
K.v.ve k.p.ile cok iyi anlasiriz.cok sukur sorunlarimiz olmadi....neden olmadi biliyormusunuz,ben hic bir hatalarini yuzlerine vurmadim.insandir yapar,hata insana mahsustur dedim,sustum...cok sukur cok buyuk seyler degildi.laf ebeligi.uc yilda bir boyle durum olur.ve bende diger iyi gunleri dusunur,olsun bak ban bu iyiligide,bu duayida yapti,...bosverrrrrr.bununda ustunden seneler gececek ve donup ardima baktigimda ne kadar bosmus diyecegimmm...ve inanirmisiniz ben hata yapanlari musalla tasinda dusunur hayal ederim.ve o zmn.derim ki onun icinde benim icin de bos.....sizde oyle yapin...Esimin haberi var.sabretcez diyor.isin garip yani su anda kv bana trip atiyor.
Kendimden bir ornek vereyim...gecen ikiay onceesim grip oldu...k.v. inmeshurhastalikcorbasi var.onu yaptigetirdi.esimin sanki refakatcihemsiresi.terlemesi icin neler yapti.sut icirmeler...anne tabikide bende aynisini yaparim cocuguma...ikinci hafta yine hastalandi...k.v.ve k.p.kapida.yine ocorba....hahahahha...girdiler iceri direkyatak odasinda k.v.ben kapiyikapatim iceridonene kadar,k.v.esimi soyuyor....bende esime dargindim hic ilgilenmedim.
Cunku aksam atesli maca gidiyor.bende askim hastasin,yaptiginyanlis.ben aynisini yapsam sen bana ne dersin...dedim.esimde sen karisma seni ilgilendirmez demisti...bunedenlehic ilgilenmedim.nane limon kaynattim.kahvaltisinihazirladim.aman aman ilgi yok tabi...neyse k.v.yapti alladi pulladi oglunu...k.p.de dedikivalla ben gelmiodum annen dedi ki daglari deler giderimmm.tobe tobe sanki verem....neyse bir seyi yoksaguk alginligi.cok hastaysa maca gitmemeliydi.dedimm.onlarda tabi,yorulucan terliyecenterin ustunde kurur oglum..dediler.bencayhizmet.neyse oturduk ....
Gecen gunben cok hastalandim.ani bir harekettenbelimtutuldu.ama kizlar kivraniyorum resmen...az sakinlesti belim uyumusum.esimgeldi,obilene kadar kotu oldugumu gordu.gorumcemler yurtdisindan burayagelmislerdi.kizi 15 yasinda o geri donuyordu yurtdisina...esim de askim gelebilirmisindedi.bende cok kotuyum oturamiyorum bileeededim.oda ciddibirdurum oldugunuanladi ki israretmedi.neyse ikinci gun k.v.geldi.bana dedikiii.gelin hanimhastasin ama gezmeden de geri kalmiyorsunnnn.masallah....
Ben sinir kupuuu...gorumcem vardi.yoksa duzgun bir cevap verecektim.gorumcemin kizi icin ben gitmek zorunda degilim,ben buyugum ona hosgeldine gittim.hoscakal demeyede o gelebilir.ama sorun o degil.ben hastaydimmm...beni arayip aramamsi da degilsorun laf sokmasi kotu.ayrica bengezmeyedegil sabah sekizde disdoktoruna gittim.dis agrisinibir aydir cekiyorum.ilac kullaniyorum.ayrica randevum var...bunlari soylemedim.sadeceimigun kendi kendime konustummm.unuttummmmmmmmmmmmmm.salla gitsin.