oğluna hain dedim diye.....

Esimin haberi var.sabretcez diyor.isin garip yani su anda kv bana trip atiyor.
K.v.ve k.p.ile cok iyi anlasiriz.cok sukur sorunlarimiz olmadi....neden olmadi biliyormusunuz,ben hic bir hatalarini yuzlerine vurmadim.insandir yapar,hata insana mahsustur dedim,sustum...cok sukur cok buyuk seyler degildi.laf ebeligi.uc yilda bir boyle durum olur.ve bende diger iyi gunleri dusunur,olsun bak ban bu iyiligide,bu duayida yapti,...bosverrrrrr.bununda ustunden seneler gececek ve donup ardima baktigimda ne kadar bosmus diyecegimmm...ve inanirmisiniz ben hata yapanlari musalla tasinda dusunur hayal ederim.ve o zmn.derim ki onun icinde benim icin de bos.....sizde oyle yapin...

Kendimden bir ornek vereyim...gecen ikiay onceesim grip oldu...k.v. inmeshurhastalikcorbasi var.onu yaptigetirdi.esimin sanki refakatcihemsiresi.terlemesi icin neler yapti.sut icirmeler...anne tabikide bende aynisini yaparim cocuguma...ikinci hafta yine hastalandi...k.v.ve k.p.kapida.yine ocorba....hahahahha...girdiler iceri direkyatak odasinda k.v.ben kapiyikapatim iceridonene kadar,k.v.esimi soyuyor....bende esime dargindim hic ilgilenmedim.

Cunku aksam atesli maca gidiyor.bende askim hastasin,yaptiginyanlis.ben aynisini yapsam sen bana ne dersin...dedim.esimde sen karisma seni ilgilendirmez demisti...bunedenlehic ilgilenmedim.nane limon kaynattim.kahvaltisinihazirladim.aman aman ilgi yok tabi...neyse k.v.yapti alladi pulladi oglunu...k.p.de dedikivalla ben gelmiodum annen dedi ki daglari deler giderimmm.tobe tobe sanki verem....neyse bir seyi yoksaguk alginligi.cok hastaysa maca gitmemeliydi.dedimm.onlarda tabi,yorulucan terliyecenterin ustunde kurur oglum..dediler.bencayhizmet.neyse oturduk ....

Gecen gunben cok hastalandim.ani bir harekettenbelimtutuldu.ama kizlar kivraniyorum resmen...az sakinlesti belim uyumusum.esimgeldi,obilene kadar kotu oldugumu gordu.gorumcemler yurtdisindan burayagelmislerdi.kizi 15 yasinda o geri donuyordu yurtdisina...esim de askim gelebilirmisindedi.bende cok kotuyum oturamiyorum bileeededim.oda ciddibirdurum oldugunuanladi ki israretmedi.neyse ikinci gun k.v.geldi.bana dedikiii.gelin hanimhastasin ama gezmeden de geri kalmiyorsunnnn.masallah....

Ben sinir kupuuu...gorumcem vardi.yoksa duzgun bir cevap verecektim.gorumcemin kizi icin ben gitmek zorunda degilim,ben buyugum ona hosgeldine gittim.hoscakal demeyede o gelebilir.ama sorun o degil.ben hastaydimmm...beni arayip aramamsi da degilsorun laf sokmasi kotu.ayrica bengezmeyedegil sabah sekizde disdoktoruna gittim.dis agrisinibir aydir cekiyorum.ilac kullaniyorum.ayrica randevum var...bunlari soylemedim.sadeceimigun kendi kendime konustummm.unuttummmmmmmmmmmmmm.salla gitsin.

Kv dem pazartesi doktora gidecegini bir iki gun de evde kalacagini soyledi.tamam dedim.daha onceleri sorun felan yokken hic razi olmazdim eve gitmesin.soguk,yemek yok napcan yalniz evde diye.bu sefer hicbirsey demedim.O yorumlari yapanlarin cok genc ve cahil olduklarini dusunuyorum.gelmisim 34 yasima.14 senedir de evliyim.kendini bilmezlerden akil alacak halim yok.buraya derdimi paylasmak,yapmam gerekeni bilerek ama arkadaslardan da manevi destek alabilmek icin konu actim.herkes nasil ki herturlu derdini buraya dokebiliyor ben de yapabilirim.ama

Bak canim benim, cevaplarindan elestiriyi hazmedemedigini anliyorum. Bir konu acildiginda, herkes senin tarafaini tutacak diye bir sey yok. Bizlerden cevap bekliyorsun ve herkes kendi düsüncelerini yaziyor.
Tabiki dertlesecegiz, tabiki birbirimize yardimci olacagiz. Ama bu demek degilki, yanlis yaptigin seyide aaaa cok iyi yapmissin diyecegiz.
Tamam yanlisini anladin ve 78 yasindaki bir yasliya zirladi kelimesini cikardin. O senin büyügün ve kayinvaliden, zirladin demekle aslinda kendi basitligini göstermis oldun. Cünkü hic bir normal insan, yasli bir insan icin zirladi demez.
Ikincisi ayip, bak yasin 34, yani yasin kemale ermis bir insan olman lazim, Burda 78 yasindaki bir yasliyi sikayet etmen gercekten hos degil.
Nerde o zaman sendeki Allah korkusu ki, hatim indiriyormussun ?
Insanlar büyüklerine saygi, kücüklerine sevgi vermeli. Biz insanlar hürmet verirsek hürmet aliriz, saygi verince saygi görürürüz, sevgi verirsek, sevgi aliriz. Konu biraz daha ilimli ve saygili olman, gerisi tabiki konusulur ve halledilir.
Ama ben ailemden bunu gördüm, bir yasliya " zirladi " denmez. Bir 78 yasindaki insan sikayet edilmez.
Senin icin normal ise, tabiki orasina karisamam...sana tüm kalbimle daha cok saygi ve merhamet diliyorum.
Bu arada sana sadece düsüncelerimi yazdim cünkü gercekten hayretler icinde konunu okudum. Hic hos davranislar degil bunlar. Gercek hayatta karsimda olsan yine yüzüne söylerim.
34 yasinda olmanla bunlari bilmen lazim aslinda, yaslilar gercekten sevgi ve hürmet bekler.

Sen simdi bana basit,normal olmayan,simarik saygisiz vesaire bir suru sayiyorsun.dinime Kura ima olan hurmetimi acimasizca elestiriyorsun ya,sen bana saygili misin acaba? Kac yasindasin neler gordun neler yasadi

Yukaridaki mesajim yarim kaldi.kac yasindasin neler gordun nelerle karsilastin bilmem ama her yasli sonsuuuz saygiyi haketmiyor.hepsine de ulu manitu degil.benim kayinvalidem saygi duyulacak olanlardan o baska da sen hepsi oyledir diyorsun bence dogru degil.o yastakilerin hepsinin akli gel gitli,cocuk ruhludur felan hikaye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…