- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.064
-
- Konu Sahibi BenAyKizim
K.v.ve k.p.ile cok iyi anlasiriz.cok sukur sorunlarimiz olmadi....neden olmadi biliyormusunuz,ben hic bir hatalarini yuzlerine vurmadim.insandir yapar,hata insana mahsustur dedim,sustum...cok sukur cok buyuk seyler degildi.laf ebeligi.uc yilda bir boyle durum olur.ve bende diger iyi gunleri dusunur,olsun bak ban bu iyiligide,bu duayida yapti,...bosverrrrrr.bununda ustunden seneler gececek ve donup ardima baktigimda ne kadar bosmus diyecegimmm...ve inanirmisiniz ben hata yapanlari musalla tasinda dusunur hayal ederim.ve o zmn.derim ki onun icinde benim icin de bos.....sizde oyle yapin...Esimin haberi var.sabretcez diyor.isin garip yani su anda kv bana trip atiyor.
Kv dem pazartesi doktora gidecegini bir iki gun de evde kalacagini soyledi.tamam dedim.daha onceleri sorun felan yokken hic razi olmazdim eve gitmesin.soguk,yemek yok napcan yalniz evde diye.bu sefer hicbirsey demedim.O yorumlari yapanlarin cok genc ve cahil olduklarini dusunuyorum.gelmisim 34 yasima.14 senedir de evliyim.kendini bilmezlerden akil alacak halim yok.buraya derdimi paylasmak,yapmam gerekeni bilerek ama arkadaslardan da manevi destek alabilmek icin konu actim.herkes nasil ki herturlu derdini buraya dokebiliyor ben de yapabilirim.amabu yorumlari yapanlarin ben kendileri kaynana oldugundan suphe ediyorum
ya da yaslarini merak ediyorum acikcasi
sorucam ama hani burada surekli yas soran bi uye varya yanlis anlasilicam diye soramiyorum
neyse siz bosverin
geldi mi trip atan kaynananiz
birde cekmis gitmis ya geri . gelecegin eve ne diye cekip gidiyorsun
sizden aman anne gel sensiz olmuyo falan diye pohpohlanmak istiyor
Sen simdi bana basit,normal olmayan,simarik saygisiz vesaire bir suru sayiyorsun.dinime Kura ima olan hurmetimi acimasizca elestiriyorsun ya,sen bana saygili misin acaba? Kac yasindasin neler gordun neler yasadiBak canim benim, cevaplarindan elestiriyi hazmedemedigini anliyorum. Bir konu acildiginda, herkes senin tarafaini tutacak diye bir sey yok. Bizlerden cevap bekliyorsun . ve herkes kendi düsüncelerini yaziyor.
Tabiki dertlesecegiz, tabiki birbirimize yardimci olacagiz. Ama bu demek degilki, yanlis yaptigin seyide aaaa cok iyi yapmissin diyecegiz.
Tamam yanlisini anladin ve 78 yasindaki bir yasliya zirladi kelimesini cikardin. O senin büyügün ve kayinvaliden, zirladin demekle aslinda kendi basitligini göstermis oldun. Cünkü hic bir normal insan, yasli bir insan icin zirladi demez.
Ikincisi ayip, bak yasin 34, yani yasin kemale ermis bir insan olman lazim, Burda 78 yasindaki bir yasliyi sikayet etmen gercekten hos degil.
Nerde o zaman sendeki Allah korkusu ki, hatim indiriyormussun ?
Insanlar büyüklerine saygi, kücüklerine sevgi vermeli. Biz insanlar hürmet verirsek hürmet aliriz, saygi verince saygi görürürüz, sevgi verirsek, sevgi aliriz. Konu biraz daha ilimli ve saygili olman, gerisi tabiki konusulur ve halledilir.
Ama ben ailemden bunu gördüm, bir yasliya " zirladi " denmez. Bir 78 yasindaki insan sikayet edilmez.
Senin icin normal ise, tabiki orasina karisamam...sana tüm kalbimle daha cok saygi ve merhamet diliyorum.
Bu arada sana sadece düsüncelerimi yazdim cünkü gercekten hayretler icinde konunu okudum. Hic hos davranislar degil bunlar. Gercek hayatta karsimda olsan yine yüzüne söylerim.
34 yasinda olmanla bunlari bilmen lazim aslinda, yaslilar gercekten sevgi ve hürmet bekler.
Bak canim benim, cevaplarindan elestiriyi hazmedemedigini anliyorum. Bir konu acildiginda, herkes senin tarafaini tutacak diye bir sey yok. Bizlerden cevap bekliyorsun ve herkes kendi düsüncelerini yaziyor.
Tabiki dertlesecegiz, tabiki birbirimize yardimci olacagiz. Ama bu demek degilki, yanlis yaptigin seyide aaaa cok iyi yapmissin diyecegiz.
Tamam yanlisini anladin ve 78 yasindaki bir yasliya zirladi kelimesini cikardin. O senin büyügün ve kayinvaliden, zirladin demekle aslinda kendi basitligini göstermis oldun. Cünkü hic bir normal insan, yasli bir insan icin zirladi demez.
Ikincisi ayip, bak yasin 34, yani yasin kemale ermis bir insan olman lazim, Burda 78 yasindaki bir yasliyi sikayet etmen gercekten hos degil.
Insanlar büyüklerine saygi, kücüklerine sevgi vermeli. Biz insanlar hürmet verirsek hürmet aliriz, saygi verince saygi görürürüz, sevgi verirsek, sevgi aliriz. Konu biraz daha ilimli ve saygili olman, gerisi tabiki konusulur ve halledilir.
Ama ben ailemden bunu gördüm, bir yasliya " zirladi " denmez. Bir 78 yasindaki insan sikayet edilmez.
Senin icin normal ise, tabiki orasina karisamam...sana tüm kalbimle daha cok saygi ve merhamet diliyorum.
Bu arada sana sadece düsüncelerimi yazdim cünkü gercekten hayretler icinde konunu okudum. Hic hos davranislar degil bunlar. Gercek hayatta karsimda olsan yine yüzüne söylerim.
34 yasinda olmanla bunlari bilmen lazim aslinda, yaslilar gercekten sevgi ve hürmet bekler.
Yukaridaki mesajim yarim kaldi.kac yasindasin neler gordun nelerle karsilastin bilmem ama her yasli sonsuuuz saygiyi haketmiyor.hepsine de ulu manitu degil.benim kayinvalidem saygi duyulacak olanlardan o baska da sen hepsi oyledir diyorsun bence dogru degil.o yastakilerin hepsinin akli gel gitli,cocuk ruhludur felan hikaye.Bak canim benim, cevaplarindan elestiriyi hazmedemedigini anliyorum. Bir konu acildiginda, herkes senin tarafaini tutacak diye bir sey yok. Bizlerden cevap bekliyorsun ve herkes kendi düsüncelerini yaziyor.