• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluna aşık kaynana sorunsalı

Gizemli_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2023
3
3
1
Kızlar merhaba bi konuda yardıma ihtiyacım var benim kayınvalidem evlenmeden önce gayet iyiydi ama şimdi bakıyorum sanki gelin almamış da oğlunu vermiş gibi davranıyor eşim tek çocuk o yüzden kayınvalidem sürekli oğlum da oğlum kafasında kendimi çok değersiz hissediyorum nişanlılık döneminden beri hiç bana değer göstermediler halbuki sevgiliyken neler neler söylerdi (seni kızım gibi görüyorum çok seviyorum vs.) benim iki abim var mesela bizimkiler gelinlerine çok düşkünler yani hep gözetirler onları ne bilm acaba benim ailem fazla mı düşünceli insanlar çok değişik ben bu duruma üzülüyorum biraz kendi ailemden uzak oturuyorum sırf eşimin ailesine yakın olalım diye (hasta babası var) ama yeterli ilgiyi görmediğimi hissediyorum ne dersiniz sizce yanlış mı düşünüyorum???

Herkes aynı olmuyo ne yazıkki ailenizin gelinlerinize gösterdiği yakınlığı görmeniz mümkün olamayabiliyor. Extra bi durum var mı yani laf sokma kötü davranma vs ? Yoksa sadece ilgi azalmasıysa hiç takmayın derim mesafeli olmak iyidir zaten adım atmayın gereksiz yere nasıllarsa öyle davranın

Herkes aynı olmuyo ne yazıkki ailenizin gelinlerinize gösterdiği yakınlığı görmeniz mümkün olamayabiliyor. Extra bi durum var mı yani laf sokma kötü davranma vs ? Yoksa sadece ilgi azalmasıysa hiç takmayın derim mesafeli olmak iyidir zaten adım atmayın gereksiz yere nasıllarsa öyle davranın
Laf sokma var henüz 2 aylık evliyiz ama sanki evlenelim diye ben zorlamışım gibi davranıyor halbuki ben hiç ısrarcı olmadım evlilik konusunda eşim çok ısrarcıydı

Eşini doldurmadığı aranı açmadığı sürece sevsin oğlu sonuçda, aranıza girmesin yeterki 😀 boşver çok samimi olma, hep bi mesafen olsunn .
Eşin anlar zaten sana davranışlarını farkeder

Laf sokma var henüz 2 aylık evliyiz ama sanki evlenelim diye ben zorlamışım gibi davranıyor halbuki ben hiç ısrarcı olmadım evlilik konusunda eşim çok ısrarcıydı
Baktın çok ısrarcı olmandan yakınıyo oğluşun bulunmaz hint kumaşıydı bulmuşken alelacele evlendim dersin dhjdcj

Alısacaksın bacım sen de gülerek laf sokacaksın. walla oğlunu aldım artık kocanla idare edeceksin mecbur de geç :) bu savaşta kılıcın keskin olsun :)

Eşiniz nedeniyle mecburi akraba sayildiginiz insanlardan ne ilgisi bekliyorsunuz? En ilginç buldugum tiplerden biri de bu olabilir evet😃
Ya muhtemelwn kadın oglunu övüp ya Sen da sanslisin benim oğlum tenezzül etti kafasına giriyordur. Yeni gelinler böyle seyleri kafaya takıyorlar tabi :)

Gelin almak, oğlan vermek gibi medeniyetten uzak cümleler kuran biri nasil değerden bahseder ki?
Karsimdakinin kafa yapısını çözdüğüm cümleler bunlar. Esiniz de, siz de mesafeyi korursaniz problem kalmaz.

Kızlar merhaba bi konuda yardıma ihtiyacım var benim kayınvalidem evlenmeden önce gayet iyiydi ama şimdi bakıyorum sanki gelin almamış da oğlunu vermiş gibi davranıyor eşim tek çocuk o yüzden kayınvalidem sürekli oğlum da oğlum kafasında kendimi çok değersiz hissediyorum nişanlılık döneminden beri hiç bana değer göstermediler halbuki sevgiliyken neler neler söylerdi (seni kızım gibi görüyorum çok seviyorum vs.) benim iki abim var mesela bizimkiler gelinlerine çok düşkünler yani hep gözetirler onları ne bilm acaba benim ailem fazla mı düşünceli insanlar çok değişik ben bu duruma üzülüyorum biraz kendi ailemden uzak oturuyorum sırf eşimin ailesine yakın olalım diye (hasta babası var) ama yeterli ilgiyi görmediğimi hissediyorum ne dersiniz sizce yanlış mı düşünüyorum???
Güldüm ama kusura bakma.Sevgiliyken öyle oluyor.Seni bir pohpohluyorlar.Seni kendilerine çekip zirveye çıkarıp hoooop aşağı.
Sana tavsiyem lafını versende vermesende sevmeyecekler.Saygini bozmadan lafını ver kv ağzına.
Kim kirilmis kim üzülmüş umrunda olmasın.

Yahu emek emek büyüttüğün çocuğunla 30 sene sonra hayatına giren biri nasıl eşit olabilir? Elbette sizi kızı gibi sevemez. Bu beklentiniz abartılı. Öyle söylenir. Siz de anneniz gibi sevmiyorsunuz ve sevmeyeceksiniz. Melek gibi de olsa sizin annenizle bir hiç bir zaman olmaz. Sırf bu nedenle arada kötü bir şey yaşanmamışlen neden sorun sokasınız?
Durduk yere dert aramayın kendinize.
Herkese kendi çocuğu en tatlı en güzel geliyor. Sorun annenize mesela daha iyi bir evlilik yapabileceğinizi sizin çok daha iyi olduğunuzu düşünüyordur. Kayınvalideniz gibi.
Evlat böyle bir şey.
Arada sorun yok belli ki. Annelik içgüdüsüyle yapılan şeylere mana bulup durduk yere gerginlik çıkarmayın. Sizin yuvanıza da yansır.

Kendi yaptığım bir hatayı söyleyeyim: laf soktuğu zaman kimse üzülmesin diye cevap vermeyip, eşimin beni savunmasını bekleyip, sinirden kendi kendimi yemek. Evlilik kararınızı nasıl aldığınızı siz kendiniz biliyorsunuz, kimseye ilişkinizi kabul ettirmeye çalışmayın. Bu profildeki insanlar sizi hep dış kapının dış mandalı olarak görecek. Hazır durum böyleyken mesafenizi ayarlamaya gayret edin

Nasıl bir ilgi bekliyorsunuz?
Tabii ki oğlunun yeri ayrı olacak. Siz kızı değil gelinisiniz. Kendinizi eşinizle kıyaslamanız çok saçma.

Benim kayınvalidem iyidir, seviyoruz birbirimizi ama tabii ki anne kız sevgisi değil bu. Kadın kayınvalidem yani, niye kızı gibi sevsin beni? Ben de onu annem gibi sevemem ve annemi düşündüğüm gibi düşünemem.

Sanki siz kayınvalidenize tarifsiz bir sevgi besliyorsunuz da karşılığını göremiyorsunuz. Kadına bayılmadığınız belli.
O zaman ondan niye bekliyorsunuz sizin hissetmediğiniz şeyi?
Gereksiz beklentiler içindesiniz.

Back