Çocuk Hastalıkları Oğlumun Tahlil Sonucu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6.965
30.810
548
31
Arkadaşlar Merhaba,
Oğlumda parmak ucunda yürüme sorunu nedeniyle doktora gittik. Kas ile ilgili kan testleri istemişti. Sonuçları çıkmış, yorumlayabilen birileri var mı acaba? Devlete gittiğim için hemen soramıyorum,emar sonucu çıkınca sonuç göstermeye gideceğim ama kan testi sonuçlarında kırmızılıklar görünce kafam karıştı.. Önemli birşeyi var mı diye tedirginim. Belki doktor vardır da denk gelir forumda diye bir umut yazdım..

Bakan olursa şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar Merhaba,
Oğlumda parmak ucunda yürüme sorunu nedeniyle doktora gittik. Kas ile ilgili kan testleri istemişti. Sonuçları çıkmış, yorumlayabilen birileri var mı acaba? Devlete gittiğim için hemen soramıyorum,emar sonucu çıkınca sonuç göstermeye gideceğim ama kan testi sonuçlarında kırmızılıklar görünce kafam karıştı.. Önemli birşeyi var mı diye tedirginim. Belki doktor vardır da denk gelir forumda diye bir umut yazdım..

Bakan olursa şimdiden teşekkür ederim.
Benim kızımda öyleydi ama çıplak ayak olunca yapıyordu seninki her durumda mı yapıyor ayakkabı giydirip denedinmi

Benim kızımda öyleydi ama çıplak ayak olunca yapıyordu seninki her durumda mı yapıyor ayakkabı giydirip denedinmi
5 yaşını geçti hala düzelmedi fizik tedavi ile çözmeye çalışacağız ilk etapta. hep ayak ucu yürüyor ayakkabıla bile.. geçmiş olsun sizin çocuğunuz düzeldi mi

bunlar bir test sonucu. pdf değil görsel ekleniyormuş :(

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    83,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Ekran Alıntısı2.JPG
    Ekran Alıntısı2.JPG
    108,6 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran Alıntısı3.JPG
    Ekran Alıntısı3.JPG
    119,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran Alıntısı4.JPG
    Ekran Alıntısı4.JPG
    125,3 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Alıntısı6.JPG
    Ekran Alıntısı6.JPG
    122 KB · Görüntüleme: 36
  • Ekran Alıntısı7.JPG
    Ekran Alıntısı7.JPG
    112,7 KB · Görüntüleme: 41
5 yaşını geçti hala düzelmedi fizik tedavi ile çözmeye çalışacağız ilk etapta. hep ayak ucu yürüyor ayakkabıla bile.. geçmiş olsun sizin çocuğunuz düzeldi mi
Teşekkür ederim kızımı evde yakkabı ile düzelttik şimdi normal yürüyor sizin çocugunuzun sorunu büyük benim kızımdan galiba geçmiş olsun düzelir inşallah

bunlarda diğeri.. umarım bir bilen olur

Eklentiler

• Ekran Alıntısı8.JPG
    Ekran Alıntısı8.JPG
    72,3 KB · Görüntüleme: 41
  • Ekran Alıntısı9.JPG
    Ekran Alıntısı9.JPG
    101,6 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran Alıntısı10.JPG
    Ekran Alıntısı10.JPG
    49,3 KB · Görüntüleme: 52
D vitamini biraz dusuk ama onun disinda onemli bir sey yok gibi. Doktor tabii daha ayrintili bilgi verir.

yurutec kullanimi buna sebep olabiliyor. Ya da ellerinden tutup yurutmek.

D vitamini biraz dusuk ama onun disinda onemli bir sey yok gibi. Doktor tabii daha ayrintili bilgi verir.

yurutec kullanimi buna sebep olabiliyor. Ya da ellerinden tutup yurutmek.
yürütece bağlı olduğunu sanıyorum doktorda öyle söylemişti.. yorumunuz için teşekkür ederim içimi ferahlattınız

Back