- 20 Ocak 2015
- 9.300
- 13.114
- 40
-
- Konu Sahibi Dertliyim 44
E tamam RAM diyorsunuz kadının kafasını ya da başka okuyanların kafasını karıştırıyorsunuz. 2 okula da gerek yok. Sadece ilkokula dilekçe verecek hepsi buBurada yorumlarda ilkokul çağına gelmiş çocuk denildiği için olabilir mi acaba yorumum. Ayrıca dilekçe verilmediyse yine ilkokula düşer hanımefendi. Dilekçe verip iki okulla da görüşmeden yine yapamaz.
Ben üyeyi başka bir üyeyle karıştırdım siz düzelttiniz. Benim mesajım kafa karıştırmış olabilirE tamam RAM diyorsunuz kadının kafasını ya da başka okuyanların kafasını karıştırıyorsunuz. 2 okula da gerek yok. Sadece ilkokula dilekçe verecek hepsi bu
"Ram raporuna gerek yok. beni başka üyeyle karıştırdınız" diyebilir. Sadece dilekçe verirse olmaz çünkü ikamet değişikliği olmuş. Belli ki sistemsel bir hata var. Yeni ikamet ettiği yere de gelmemiş kayıt. İki okulla da görüşmeli deme sebebim buydu.E tamam RAM diyorsunuz kadının kafasını ya da başka okuyanların kafasını karıştırıyorsunuz. 2 okula da gerek yok. Sadece ilkokula dilekçe verecek hepsi bu
Siz önceki konuyu bilmiyorsunuz sanırım ondan böyle oldu. Kadının hiç ikameti yoktu. Yavrucak hiç okul görmemiş. Kötü bir eşe sahip. Be ev kirası ödüyor ne ev geçindiriyor. Ev sahibi de ikameti vermiyordu. Biz burada kızdık çocupu eğitimden mahrum bırakma diye. O da dinlemiş neyseki annesine ikamet aldırmış. Çocuğun yani hiçbir okulda kaydı yoktu. Şu an sisteme bir müdahale gerekebilir yetkililerce. Ve çocuğun ilkokuldan önce son şansı. Anaokula gitmesi gerek en azından ilk etapta okuldan ürkmemesi için. Durum bu"Ram raporuna gerek yok. beni başka üyeyle karıştırdınız" diyebilir. Sadece dilekçe verirse olmaz çünkü ikamet değişikliği olmuş. Belli ki sistemsel bir hata var. Yeni ikamet ettiği yere de gelmemiş kayıt. İki okulla da görüşmeli deme sebebim buydu.
Yok hayır bilmiyorum. O çocuk ilkokula giderse sudan çıkmış balığa döner. Berbat bir babanın sorumsuzluğunu çocuk çekmesin tabiki. Belli ki sistemde bir sorun olmuş. Neyse ki çözülemeyecek bir şey değil.Siz önceki konuyu bilmiyorsunuz sanırım ondan böyle oldu. Kadının hiç ikameti yoktu. Yavrucak hiç okul görmemiş. Kötü bir eşe sahip. Be ev kirası ödüyor ne ev geçindiriyor. Ev sahibi de ikameti vermiyordu. Biz burada kızdık çocupu eğitimden mahrum bırakma diye. O da dinlemiş neyseki annesine ikamet aldırmış. Çocuğun yani hiçbir okulda kaydı yoktu. Şu an sisteme bir müdahale gerekebilir yetkililerce. Ve çocuğun ilkokuldan önce son şansı. Anaokula gitmesi gerek en azından ilk etapta okuldan ürkmemesi için. Durum bu
İkameti nasil olmaz yani saglik ocagina filan nasil giriş yapıyor?Siz önceki konuyu bilmiyorsunuz sanırım ondan böyle oldu. Kadının hiç ikameti yoktu. Yavrucak hiç okul görmemiş. Kötü bir eşe sahip. Be ev kirası ödüyor ne ev geçindiriyor. Ev sahibi de ikameti vermiyordu. Biz burada kızdık çocupu eğitimden mahrum bırakma diye. O da dinlemiş neyseki annesine ikamet aldırmış. Çocuğun yani hiçbir okulda kaydı yoktu. Şu an sisteme bir müdahale gerekebilir yetkililerce. Ve çocuğun ilkokuldan önce son şansı. Anaokula gitmesi gerek en azından ilk etapta okuldan ürkmemesi için. Durum bu
Sağlık ocağında kaydımız yapıldı onla alakalı bi problem yaşamadım ama ikametgah olmadığı için okula kayıt yapmadılarİkameti nasil olmaz yani saglik ocagina filan nasil giriş yapıyor?
Ilk kez burdakileri dinleyen bir konu sahibesi görüyorum helali hoş olsunkonu sahibesi yukarda valiliğe git denmiş o yorumu okuyup yap bence
Bugün milli eğitimi arayıp durumu anlattım şikayetimi bildirdim 2-3 iş günü içerisinde size mesajla dönüş yapacağız dediler onu bekliycemIlk kez burdakileri dinleyen bir konu sahibesi görüyorum helali hoş olsunkonu sahibesi yukarda valiliğe git denmiş o yorumu okuyup yap bence
7 yaşındaymış uu anaokulu değil ilkokul yazdırılması lazımOkulla görüştüm. E devletten baktılar adresimiz gözüküyor fakat hiçbir okul düşmüyor sisteme bu yüzden kaydını yapamıyorlar
Önce ilkokula kaydını yapıcaz sonra ben erteletme yapıp anaokuluna vericem çünkü geçen yıl hiç okula gitmedi bu sene de geç kaldık7 yaşındaymış uu anaokulu değil ilkokul yazdırılması lazım
Evet çok şükür 1 haftadır gidiyoKonu sahibi, bir gelişme varmi. Minik baslayabildinmi okuluna
Çok sevindim. Hayırlı olsunEvet çok şükür 1 haftadır gidiyo