Davranış Bozuklukları Oğlumun mızmızlığı

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

aksamgunesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
133
0
26
Ordu
Arkadaşlar benim oğlum mart ayında bir yaşına girecek şu iki gündür çok mızmız istediğini yaptırmak istiyor yapana kadar da ağlıyor ağlıyor ama gözünden bi damla yaş akmıyor bu hep böyle mi devam edecek her istediğini yaparsam önüne geçemem büyüdükçe diye düşünüyorum benim ne yapmam lazım oğlumu bu mızmız halinden nasıl uzaklaştırabilirim yardım edin lütfen oğlumu yalnış yetiştirmek istemiyorum...

erkek cocukların genelı böyle canım kız cocuguna göre daha hareketli daha kavgacı ve dedıgını yaptırmak ıcın neler yaparlar helekı bı markette kalabalık bı yerde ınsanı rezıl ederler ılla o araba alınıcak dıye cunku benım oglumda oyleydı ve ben bazen dusunuyorumda sankı bu mızmızlıklar dönemsel oluyo yanı sen ne yaparsan yap o yapıcaksa yapıyo bazen oluyo hıc yapmıyo ben ogluma soyle bısey denedım senden dene erkek cocuklar asla bagırarak kızarak yola getıremıyosun konusarak ben mesela markete gıdınce bısey ıstedıgı zaman oglum suan yanımda o kadar para yok daha sonra dıyorum marketi gezene kadar ona usanmadan anlatıyorum ve sakınce hıc ses cıkarmadan ordan cıkıyoruz anlat ona bunu ısterse alamayacagı yapamayacagını benım oglum kucuk dıyeceksın ama bu yasta baslarsan eger konusmaya ızah etmeye ınan nasıl buyurse oyle devam eder kolay gelsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…