Oğlumun mevlüdünü yaptikk kizlarrr

Allah kabul etsin cnm ...sen de benim gibi erkenden yapmışın mevlüdü...Allah bağışlasın oğlun pek bi tatlı maşallah....

allah kabul etsin canımmm..
bende erkenden yaptımmm.... annem tatile gitmeden yapimm dedimmm
bunuda atlattıkkk...

ay ayy ayy maşallahh yaaa..:nazar:Allah bağışlasınn..uzun ömür nasip etsinn bebeğine..
Allah kabul etsina.s.

Allahım buruna bak ya tam ısırmalık kıvamda... Şeniz
Allah kabul etsın canım analı babalı buyutsun.. oğluşunla eşinle bır omur boyu mutlu saglıklı olun ınsallah..
bu guzel gunlerın darısı bızım basımıza..
sevgiler. a.s.

tşk ederim betülcüm allah sanada göstersin inşallah allah bir avazda kurtarsın inşallah...

zinedila canım mevlütte ne hazırladınız yaa napsam ben bilemedim pilav tavuk tatlı düşündüm yanına bişey daha gerek koymak sanki böyle az gibi geldi sen gelenlere ne ikram ettin canım ??

canım ben tavuklu pilav yoğurt yanına ilk gelenlere bunu verdik mevlüt okunup bittikten sonra şerbet ikram ettik ve lokum mevlütte bence başka bişeye gerek yok...

ayyy damat gibii yaa ne kadar güsell olmuss vallaa artık erkeke bebekler içinde harika şeyler var bende istiyomm bende yapcam allahım sağsalim günüm gelince bizimde kucağımızı doldurr...

allah kurtarsın ceyremcim allah sanada göstersin inşallah bir avazda kurtarsın inşallah...

X