- 17 Ağustos 2011
- 21.909
- 136.562
Esin şerefsizin önde gideni ama senin ne kadar bunaltici,evhamlı ve aynı seyleri binlerce kere tekrar edip kendini öven bir insan olduğunu ben de biliyorum KKda açtığın konulardan.
Adamın 'al paranın yarısı,ne söyleyeceksin avukata soyle,beni rahatsiz etme' demesi dünyanın ennnnn doğal şeyi.
Kim ister ki eski karısından sabah akşam mesaj , ah vah oğlan şöyle oldu, şu şikayetini geri çekti, oğlan gece parka gitti, tinerci böyle dedi, torbacı şöyle oldu vs vs.
Ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim
Onun dışında tabii ki kızına yaptığı falan yanlis, o da adamın hayvanligi. İşte böyle hayvanı kaybetmemek için hirsinizdan yıllarca çocuklarınızı o mutsuz eve mahkum ettiniz,böyle böyle size sıkıntı olarak dönüyor işte çocuklarınız da.
Adamın 'al paranın yarısı,ne söyleyeceksin avukata soyle,beni rahatsiz etme' demesi dünyanın ennnnn doğal şeyi.
Kim ister ki eski karısından sabah akşam mesaj , ah vah oğlan şöyle oldu, şu şikayetini geri çekti, oğlan gece parka gitti, tinerci böyle dedi, torbacı şöyle oldu vs vs.
Ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim
Onun dışında tabii ki kızına yaptığı falan yanlis, o da adamın hayvanligi. İşte böyle hayvanı kaybetmemek için hirsinizdan yıllarca çocuklarınızı o mutsuz eve mahkum ettiniz,böyle böyle size sıkıntı olarak dönüyor işte çocuklarınız da.
Tabii ki sevgisizlerdi, özellikle ergenlik yıllarında sizi istemeyen adamı bosamadiginiz için huzursuz,sevgisiz evde ikisi de yilllarca yaşadı. Konu kamu spotu olur umarim, şerefsiz - haysiyetsiz kocaları "çocukları için" bosamayan annelereAçmıydın, susuzmuydun, sevgisizmiydin.