- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi NihalTurkan
-
Bende sadece guluyorum bu yoruma kendine saygisi olmayanin baskasina saygu duymasini beklemek ayri bir ironi kezaÇocuk yaşta ilişkiye karşı biri olarak ben size saygı duymama özgürlüğümü kullanıyorum..
Bazı yorumlara hala "çüş" diyorum!
Bende sadece guluyorum bu yoruma kendine saygisi olmayanin baskasina saygu duymasini beklemek ayri bir ironi keza
Birileriyle günaha , birilerini kandırarak yaptıysa da o birilerinin günahına girmiş zaten16 yaşında oğlum var geçen gün çekmecesinde prezervatif gördüm sürekli kız arkadaşının evine gidiyor düzenli olarak tek korkum çok genç yaşta yapmış olması ve işin dini açısı sizce nasıl konuşmalıyım ?
Ben demiyorum Derinim.. bunlar hep "ben hepinizden farklıyım" demeye çalışmaktan kaynaklanıyor.. halbuki "he he farklısın" desek olay bitecek..
Ozaman ha ha hahahahah saol canimmTam tersi, kendime ve çevreme çok saygım var.. O çocukların bedenine de saygım var.. sizden tek farkım ben özgürlük adı altında "saldım çayıra" mantığına karşıyım.. gülmek iyidir, ömrü uzatır
Ozaman ha ha hahahahah saol canimm
Aldırmak? Kaş bıyık mı aldırıyoru? O cocuk yasta o koltukta yasadığı o psikoloji neolacak. ?Anlamak istediginiz gibi anlamissiniz evlenmesi icin diretmem aldirmakta bir secenek istedigini yapmakta özgür!!!
Ayrıca neden bana taktınız anlamış değilim saygı göstermeyi de mi unuttuk toplum olarak ?
bişey diyeyim mi Derin, 13 yaşındaki kızımın seks yaptığını öğrensem ilk yapacağım şey bu olurdu.Doğru diyorsun kuzum.
Artık bazı kişiler Almanlar falan gibi 13 15 yaşındaki kızını alır gider dr'a doğum kontrol hapı falan alır.
Ya da götürmesine gerek yok nasılsa çocukların kendi hayatı...
ben imzaladım.Ya millet azicik da Yardim Meleklerindeki imza kampanyasina bakip imzalasaniz. Ne guzel olurdu..
Konuyu bu yuzden buraya actim. Cunku orda kimse gormuyor..
Ömrüme ömür katiyorsun canimm iyiki varsinTam beklediğim cevaptı.. Rica ederim
bişey diyeyim mi Derin, 13 yaşındaki kızımın seks yaptığını öğrensem ilk yapacağım şey bu olurdu.
eh ben eleştiri yapıp kenara çekilmemeyim ve size bir öneri getireyim. 16 yaşında değil de 20 yaşındayım sevgilimle birlikte oldum beni terk etti konulu herhangi bir başlığı açıp ilk 10 yorumu okuyun sadece. sonra tartışmaya kaldığımız yerden devam edelim.Kız olsaydı yorumlar çok farklı olurdu diyen arkadaşların, durumu 16 yaşında cinsellik yaşamaya başlamış
kız ve erkekler için değerlendirerek yorumlamalarını rica ediyorum.
Dünyanın en kolay işi sadece eleştiri yapıp kenara çekilmektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?