• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun cinsel ilişkisi var

çok küçük bence ya :( yani günahı sevabı kendine diyen olmuş da...çok küçük 18 bile değil:(
üzüldüm..

Çocuk yaşta ilişkiye karşı biri olarak ben size saygı duymama özgürlüğümü kullanıyorum..
Bende sadece guluyorum bu yoruma kendine saygisi olmayanin baskasina saygu duymasini beklemek ayri bir ironi keza

Ya millet azicik da Yardim Meleklerindeki imza kampanyasina bakip imzalasaniz. Ne guzel olurdu..
Konuyu bu yuzden buraya actim. Cunku orda kimse gormuyor..

Bende sadece guluyorum bu yoruma kendine saygisi olmayanin baskasina saygu duymasini beklemek ayri bir ironi keza

Tam tersi, kendime ve çevreme çok saygım var.. O çocukların bedenine de saygım var.. sizden tek farkım ben özgürlük adı altında "saldım çayıra" mantığına karşıyım.. gülmek iyidir, ömrü uzatır :KK66:

16 yaşında oğlum var geçen gün çekmecesinde prezervatif gördüm sürekli kız arkadaşının evine gidiyor düzenli olarak tek korkum çok genç yaşta yapmış olması ve işin dini açısı sizce nasıl konuşmalıyım ?
Birileriyle günaha , birilerini kandırarak yaptıysa da o birilerinin günahına girmiş zaten :( Bu gençlik nereye gidiyor bir eğitimci olarak akıl sır erdiremiyorum :( biz o yaşlarda erkek-kız ayrımı bilmezdik sokakta kız-erkek bisiklet sürer yakartop oynardık. Çocuğunuzla arkadaş olmalısınız durumdan haberdar olup o kullandığın şeyin onu tam anlamıyla koruyamayacağını, bu yaşlarda kızların enfeksiyon geçirdiğini kız arkadaşının hamile kalıp hatta ilişki sırasında hayatını bile kaybedebileceğini söyleyin :(

Ben demiyorum Derinim.. bunlar hep "ben hepinizden farklıyım" demeye çalışmaktan kaynaklanıyor.. halbuki "he he farklısın" desek olay bitecek..

Doğru diyorsun kuzum.
Artık bazı kişiler Almanlar falan gibi 13 15 yaşındaki kızını alır gider dr'a doğum kontrol hapı falan alır.
Ya da götürmesine gerek yok nasılsa çocukların kendi hayatı...

Tam tersi, kendime ve çevreme çok saygım var.. O çocukların bedenine de saygım var.. sizden tek farkım ben özgürlük adı altında "saldım çayıra" mantığına karşıyım.. gülmek iyidir, ömrü uzatır :KK66:
Ozaman ha ha hahahahah saol canimm :KK30:

Kız olsaydı yorumlar çok farklı olurdu diyen arkadaşların, durumu 16 yaşında cinsellik yaşamaya başlamış
kız ve erkekler için değerlendirerek yorumlamalarını rica ediyorum.
Dünyanın en kolay işi sadece eleştiri yapıp kenara çekilmektir.

özgürlük özgürlük tamam da ne bileyim ben...daha küçük yaşta bunların olması garip ve özgürlük bu olmamalı herşeyin yaşı zamanı var..

Anlamak istediginiz gibi anlamissiniz evlenmesi icin diretmem aldirmakta bir secenek istedigini yapmakta özgür!!!
Ayrıca neden bana taktınız anlamış değilim saygı göstermeyi de mi unuttuk toplum olarak ?
Aldırmak? Kaş bıyık mı aldırıyoru? O cocuk yasta o koltukta yasadığı o psikoloji neolacak. ?

Doğru diyorsun kuzum.
Artık bazı kişiler Almanlar falan gibi 13 15 yaşındaki kızını alır gider dr'a doğum kontrol hapı falan alır.
Ya da götürmesine gerek yok nasılsa çocukların kendi hayatı...
bişey diyeyim mi Derin, 13 yaşındaki kızımın seks yaptığını öğrensem ilk yapacağım şey bu olurdu.

O zaman bede toplumsal bi mesaj vericem kızlara gelince dinden girip ayıptan çıkan hatunlarin söz konusu erkekler olunca ayy annesi Elleme kız yapsın çocuk nolacak iki yuzlulugunden ve 15-16 yaşlarındaki kızlar evlendirilince onlar çocuk allah belanizi versin yobazlar diyen sonrada cinselliğin yaşı olmaz zihniyetinden yıldım, pes ettim

Saygılar bacilar basın açıklamam bitti:KK53:

Kız olsaydı yorumlar çok farklı olurdu diyen arkadaşların, durumu 16 yaşında cinsellik yaşamaya başlamış
kız ve erkekler için değerlendirerek yorumlamalarını rica ediyorum.
Dünyanın en kolay işi sadece eleştiri yapıp kenara çekilmektir.
eh ben eleştiri yapıp kenara çekilmemeyim ve size bir öneri getireyim. 16 yaşında değil de 20 yaşındayım sevgilimle birlikte oldum beni terk etti konulu herhangi bir başlığı açıp ilk 10 yorumu okuyun sadece. sonra tartışmaya kaldığımız yerden devam edelim.
geçmiş birkaç tuş yakınımızda, mabadımızdan kelime uydurmuyoruz.

Back