• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun cinsel ilişkisi var

16 yaşında oğlum var geçen gün çekmecesinde prezervatif gördüm sürekli kız arkadaşının evine gidiyor düzenli olarak tek korkum çok genç yaşta yapmış olması ve işin dini açısı sizce nasıl konuşmalıyım ?
Bence siz değil eşiniz konuşsun. Daha yaşı çok küçük yaaaa :( Hiç hoş değil. Eşiniz oğlunuzla konuşup işin dini boyutlarını anlatsın bence. 19-20 yaşında olsa bişey diyemezdiniz ama şu an yaşı çok küçük. Eşiniz mutlaka konuşsun. Sonra yaparsa da kendi bilir.

Bu bir ihtiyac öcü değil kiz da olsa erkekte ayni şey artik oda bir birey prezarvatifte kullaniyormus zaten onu kullanmasini bilen gunahi sevabida bilir yani rahat birakin gencleri :ssz:

Kesinlikle babasi konuşmalı. Kızın da kendi kiziniz olabilecegini dusunerek hareket edin. :( cok üzüldüm inanamadim 16 yas nedir ki

Ayrıca çocukla siz değil eşiniz konuşsun. O anlar dilinden.
Buraya açılan her konuda konu sahibi haklıymış gibi cevap yazmayalım artık.
Objektif olalım artık biraz. O yorumları yapanlar kendi kızınız kendi oğlunuz olsa bu şekilde mi davranacak.

konu sahibi ortada yok sanırım.16 yaş erkek için çok küçük değil mi karşısındaki kaç yaş yaşında acaba ikisinede yazık.en güzel çözüm babasıyla konuşmanız tabiki babasının tavrı ne helal mi der oğluna yoksa tam tersi mi en azından siz bir anne olarak bir pskolaktan fikir alabilirsiniz ona göre yönlendirin bence.

Bu bir ihtiyac öcü değil kiz da olsa erkekte ayni şey artik oda bir birey prezarvatifte kullaniyormus zaten onu kullanmasini bilen gunahi sevabida bilir yani rahat birakin gencleri :KK14:
gençmi. yaş 16 kız belki 15 ne demek rahat bırakalım.
çocuk gelin kavramını biliyormusun.
peki çocuk nedir bilirmisin

Hayattaki tek referansımız günah mı

15 yaştan küçük kız ile ilişki suçtur yine daha büyüklerde de farklı durumlarda suç oluşturabilir

Kızın rızası olsa da yaşı küçükse rızası vardı diyemezsiniz

Bunları anlatmak gerekir kızın pişman olabileceğini de burda açılan kızlık zarı tamiri konularını da

Prezarvatif var demişsiniz ama hastalıklardan da söz etmek lazım tabii

Ama günahı sevabı kendinedir muta nikahı kıymıştır belki

gençmi. yaş 16 kız belki 15 ne demek rahat bırakasım.
çocuk gelin kavramını biliyormusun.
peki çocuk nedir bilirmisin
Tam ergenlik dönemi çocuk nedir bilirim fakat bu bahsettiğimiz yaşlar kendini ve sexi keşfetme yaşları..
Çocuk gelin meselesi bambaşka şeyler karıştırmayalım..

tmm siz kızınıza bu aklı verirsiniz ozmn.....komiksiniz
Bizim mantalitemizde sex tabu değildir ailecek ve kizim yada oglum fark etmez tercihlerinde ozgurdur cunku onlarin hayatlarini ben yasamiyorum adi ustunde onlarin hayatlari!

arkadaşalar amerikada yaşamıyoz ne demek bırakın yaşasın demek bu yaşlarda başlanan cinsellik tehlikeli olabilir bu flörte yada öpüşmeye benzemez şimdi kız arkadaşla başlar yarın kimle biter siz değilde babası konuşsa daha iyi olur erkek erkeke konuşulmalı ve uyarılmalı kesinlikle tamam ergenlik dönemi hormonları çok çalışıyo ama ilerde pişman olacağı hatalar yapmasına engel olunmalı hadi olduda prezervatif delindi ne olacak o yaşta baba mı olacak

Back