• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun cinsel ilişkisi var

aynen ya. ben çok küçük buluyorum bu yaşları cinsel ilişki için orası ayrı ama değil 16 yaşındaki kızın 23 yaşındaki kızımın çekmecesinde doğum kontrol hapı ya da kondom onu bile geçtim tampon buldum kızıma ne diyeyim dese çarmıha ger diyen çıkar şu forumdan eminim.
bunun erkeği kızı yok. valla 16 yaş cinsellik,erkek içinde kız içinde yanlış. çocuk bunlar

bence konuşmak ya da imada bulunmak gibi bir hata yapmayın. bırakın, ileride zaten yaşayacak eve mi kapatacaksınız oğlunuzu. cinsellikten neden böyle öcü gibi korktuğunuzu anlayamıyorum. yemek, içmek kadar doğal bir durum yahu!
O halde birgün allah muhafaza aldatılırsanız 'amaannn nolcak eşim/sevgilim dışarda yemek yemek istemiş farklı tatlar denemek istemiş' mi dersiniz

Konu Sahibi sukret buraya kızımın cinsel ilişkisi var diye konu açmadin yoksa bu yorumların tam tersini alırdin

Ben boşver diyemiyorum 16 yas
Bana göre erken bir yas ve o daha çocuk sayılır. Yanlış şeyler yapabilir, hastalık kapabilir, ilişki yaşadığı kız arkadaşını çok zor durumlara sokabilir

Ama arkadaslar soyle de bisey var..(ben kIz icin de erkek icin de konusuyorum..ayrim kesinlikle yapmIyorum) yasaklar her daim tatlIdir ve bayanin ogluyla konusmasi durumunda bence cocuk yapmaya devam edecek..ama bu sefer gizli bi sekilde...buna eminim..

bence oturup konuşun
ne demek özel hayatı var, o bir birey falan..
oglunuza bişey olmaz da o ilişkiye girdiği kız ne olacak
o kız sizin de kızınız olabilirdi
derhal uyarın oglunuzu ve anlatın guzelce
Bencede kızımın ilişkisi var yazsa hemen emgelle falan tarzı bir sürü yorum gelirdi sanki ilişki yaşadıgı kız değil valla cok garipsiniz

hayaller Amerika, hayatlar Türkiye.. he he o bir birey he, zaten yarın kızın annesi "alacaksın bu kızı" da demez he.. genellikle bizim halkımız "kızımız bir birey, önemli olan bunu sevdiği biriyle yapması" der he.. zaten bu "küçük yaşta kıza tecavüz" olarak da geçmez, oğlunuzun başı belaya da girmez he..

işte bunlar hep Hollywood..

16 yaş diyorsunuz, kızda o yaşlarda muhtemelen ve burda cinsellik öcü değil, doğal diyen arkadaşlara soruyorum. Sizin kızınız olsaydı oğlunun ilişkiye girdiği, bu yorumları yapabilecekmiydiniz?
Konu sahibi size gelince, oğlunuzla eşiniz yada siz konuşmalısınız. 16 yaş çok erken, hem oğlunuz hemde kız arkadaşı için. Kız arkadaşıyla eve kapanacağına sinema, tiyatro, konser gezmeleri gerek bu yaşlarda.

Bu ne ya özel hayat, birey, hiç konuşmayın akışına bırakın valla bravo.
16 yaşında daha ergen, reşit bile değil. O kız kaç yaşında acaba.
Reşit bile olsa Dinimizde haram.
Bu arada kaynanalık durumları başlıyor sanırım 16 yaşındaki erkeği düşünüyoruz, telaşlanıyoruz, napacağınızı bilemiyoruz o kızın hali nolacak.

Gerçekten çok merak ediyorum!
Konu sahibi şu şekilde sorsaydı :16 yaşında kızım var geçen gün çekmecesinde doğum kontrol hapı gördüm sürekli erkek kadaşının evine gidiyor düzenli olarak tek korkum çok genç yaşta yapmış olması ve işin dini açısı sizce nasıl konuşmalıyım ?
Burda 'senin anlatacaklarini zaten biliyor utandirma onun hayatı günahı da kendine' diyenler yine aynı şeyi mi soyleyeceklerdi?
Yada belki çocuk senle evlenmek isteyebilir diye yapmaması gerektiğini mi savunacaklardi?
Sizin yüzünüzdem erkeklerin gözünde kadınlar degersizlesiyor hemcinslerim. Yazık ki sizinle aynı cinsiyete sahibim. Namus yalnizca kadınlara özgü bir değer değil mi!
Buradaki tepkim bir insanın hayatına olan sayginıza değil bir kadın olarak uyguladiginiz çifte standartiniza. Utanıyorum.

görüştüğü sevgilisi yaşıtımı,kıza üzüldüm ama kendi seçimleri.

Konu sahibi hic bir sey yazmamis sonrasinda, biraz fake gibi geliyor bu konu, o degilde yapilan yorumlar ibretlik bu kadar mi dustuk ya, gercekten, dini bosversek, yaslari cok kucuk kizin hamile kalma ihtimali var, 16 yasindaki bir kiz adet goruyordur, gercekten korkunc bir hale gelmisiz, bunlara normal diyebilecek kadar ahlaksizlik turk tarihinde ilk diye dusjnuyorum, bu konunun dinle alakasi yok zaten, ahlak ile alakali bu konu, cinsel istegi cok ise mast. yapsin, cunku normal olan budur. Bu kizin ailesi nerede peki, kizin ailesi izin mi veriyomus kizlarinin bunu evde yapmasina?

hayaller Amerika, hayatlar Türkiye.. he he o bir birey he, zaten yarın kızın annesi "alacaksın bu kızı" da demez he.. genellikle bizim halkımız "kızımız bir birey, önemli olan bunu sevdiği biriyle yapması" der he.. zaten bu "küçük yaşta kıza tecavüz" olarak da geçmez, oğlunuzun başı belaya da girmez he..

işte bunlar hep Hollywood..
Ama datlum bi tanem :KK53:
O erkek urkutmemek lazım doya doya yaşamalı cinselliğini litfen ama

yorumları okurken dedim ki kimlerle yaşıyoruz şu hayatta ne demek "o bir birey o erkek utandırma!" evet kendini tanıma döneminde ama başı boş bırakılcak bi durumda değil bazı arkadaşların ne güzel yorumları var eğer bi kız olsaydı yerden yere vurulurdu diye.... ne kadar ayıp valla konu sahibi sen oğlunun ruh halini ve kendini tanıma durumunu anlayamazsın bu yüzden babasıyla konuşup bu durumu bildirin o da "büyümeye başladığını herşeyi öğrenmek için can atılabildiğini ama herşeyin bi ZAMANI olduğunu" anlatsın....

Back