• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun cinsel ilişkisi var

peki........ kızınız alelade bi adamdan hamile kaldığında da çok normal karşılayabilirsiniz
Ben gereken temkinlerde bulunurum korunmasini dogruyu yanlisi gerisi ona kalmis birsey ama tabiki evlendirmem aldirmakta bir secenek

Ya 16 yasinda bir cicugun cinselligi bu derece yasamasi bana gore hic normal degil. Agir sorumluluklar getirebilir, bence cocugunuzu alin karsisina baski yapmadan uygun bir sekilde konusun. Allah muhafaza o kizada yazik degilmi, sizin kiziniz olsaydi napardiniz? Ya o kiz hamile kalirsa? Allah bizlerden uzak tutsun....

bunun erkeği kızı yok. valla 16 yaş cinsellik,erkek içinde kız içinde yanlış. çocuk bunlar
vallaha 16 yaşında oğlumun çekmesinde kondom bulsam, tırsarım kızın ailesi şikayet mi edecek, erkenden everecekler mi falan diye korkarım açıkçası, suç çünkü, kız küçükse.
ama 16 yaşındaki kızımın çekmecesinde doğum kontrol hapı bulsam ne yaparım çok emin olamadım açıkçası. öncelikle erkek arkadaşı kendisinden büyük mü onu öğrenirim. 16-17 yaşlarındaysa sanırım kızımla güvenli seks hakkında konuşmak için geç kaldığımı düşünürüm. kabul ediyorum dehşete düşerim, çünkü bence 16 küçük bir yaş ama artık o andan sonraki tek düşüncem kızımın planlanmayan bir gebelik yaşaması olur. bilemiyorum bu durumda nasıl bir önlem alınır ya da alınmalı mı öğrenmek için terapiste giderim sanırım (evet ya ben şu çocuğunun karını ağrısa terapiste soran tiplerden olacağım :KK14:)
ama ümidim kızımın da oğlumun da en azından 18 yaşına kadar beklemesi tabii bir güzellik yapıp da 20li yaşları beklerlerse daha şık bir hareket olur:110:

Ben gereken temkinlerde bulunurum korunmasini dogruyu yanlisi gerisi ona kalmis birsey ama tabiki evlendirmem aldirmakta bir secenek

O aldırılan çocuğun yaşama hakkı yokmu. Bildiğimiz katil oluyoruz o zaman. Dediğiniz gibi ONUN HAYATI nolacak o zaman. O nun hayatı diyorsunuz ama evlendirmem diyorsunuz istiyorsa bırakın kendi hayatını yaşasın evlenebilir siz kim oluyorsunuz ki karışıyorsunuz.

O aldırılan çocuğun yaşama hakkı yokmu. Bildiğimiz katil oluyoruz o zaman. Dediğiniz gibi ONUN HAYATI nolacak o zaman. O nun hayatı diyorsunuz ama evlendirmem diyorsunuz istiyorsa bırakın kendi hayatını yaşasın evlenebilir siz kim oluyorsunuz ki karışıyorsunuz.

Anlamak istediginiz gibi anlamissiniz evlenmesi icin diretmem aldirmakta bir secenek istedigini yapmakta özgür!!!
Ayrıca neden bana taktınız anlamış değilim saygı göstermeyi de mi unuttuk toplum olarak ?

hiç normal değil
sonrada bunların çoluk çocuğu oluyor

örnek verecek olursam eşimin iş yerinde

bir kadının kızı doğurdu 16 yaşında bir kız ,onu hamile bırakan oğlan da 17 yaşında

şimdi bu iki çocuğun bir çocuğu var çok ürkütücü

Günah boyutu ayrı fakat bu bahsedilen kişiler genç değil çocuk.
Belli bir olgunluk seviyesine geldikten sonra cinsellik yaşamak istiyorsa yaşanabilir fakat şimdi değil.

Anlamak istediginiz gibi anlamissiniz evlenmesi icin diretmem aldirmakta bir secenek istedigini yapmakta özgür!!!
Ayrıca neden bana taktınız anlamış değilim saygı göstermeyi de mi unuttuk toplum olarak ?

Çocuk yaşta ilişkiye karşı biri olarak ben size saygı duymama özgürlüğümü kullanıyorum..

Back