• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun cinsel ilişkisi var

Kız veya erkek farketmez, 16 yaş sağlıklı bir cinsellik için çok küçük. Çocuk 16 ise kız ya yaşıtıdır ya kendisinden küçüktür, bu neyin acelesi. Ayrıca kızın ailesi yok mu, bu nasıl bir genişlik ki çocuk kızın evine gittiğinde bunlar yalnız kalabiliyor ve sex yapabiliyorlar. Konu bir bana mı garip geldi?

Bana da geldi. Ki zaten konu sahibi de yok ortaliklarda. Ben gercek oldugunu dusunmuyorum..

Kız veya erkek farketmez, 16 yaş sağlıklı bir cinsellik için çok küçük. Çocuk 16 ise kız ya yaşıtıdır ya kendisinden küçüktür, bu neyin acelesi. Ayrıca kızın ailesi yok mu, bu nasıl bir genişlik ki çocuk kızın evine gittiğinde bunlar yalnız kalabiliyor ve sex yapabiliyorlar. Konu bir bana mı garip geldi?

Bir de işin o boyutu var.
Belki prezervatifi meraktan aldı çocuk.
Aslında ortada kesin olan bir şey yok.

16 yaş cinsellik yaşamak için erken bir yaş. Kız erkek farketmez. Ama ben cinsellik yaşadığını düşünmüyorum. Lisedeyken hemşireler gelip anlatmıştı bize de dağıtmışlardı prezervatif. Uzun süre durdu çekmecemde. Ya da merak edip almıştır belki. Kullanıp kullanmadığını bilmiyoruz.

Yapıcı olun işin doğrusunu yanlışını öğretin dikkat etmesi gerekenler vs işte

Bazilari zina falan demis. Bu zina diyenlerin esleri dogduklari gibi el degmedenmi hic bi bayanla bisey yasamadanmi ewlenmis bunlarla acaba. Yoksa kocalari zamaninda ZINA yapmismi merak ettim. Bu ne orumcek bir beyindirki 16 yasindaki cocugun cinsel hayatina zina denebiliyor. Allahim ortalik namuslu kayniyo bunlarin disindaki herkes namussuz :) zaman 2015 kafalar magra devri

estagfurullah toplum olarak nereye gidiyoruz,ablacim Allah yardimcin olsun.. dini boyutuyla düsünmeni cok iyi anlyorum,bi yolunu bulup cocugunuzu bu zina batakligindan esinizle el ele vererek cikarmaya bakin,gerekirse destek olup evlendirin yakin zamanda,en azindan zina sucundan kurtulmus olur. bir de eger bu olayi kiziniz yapsaydi nasil tepki verirdiniz,erkek evladin ne farki var??

arkadaşım çocuk 16 yaşında, "evlendirin yakın zamanda" olur mu? :KK57::KK57::KK57:
cinselliği dini anlamda legalleştirsin diye mi evlendirsinler? yoksa cinsel dürtülerini rahat rahat yaşasın diye mi?
inanın şoklar içindeyim şu yorumunuza!!!

Kendi almamıştır, en yakın ihtimal okuldaki cinsel eğitim seminerinde dağıtmışlardır. Kızlara ped, doğum kontrol hapı vs vs dağıtılır bilgi verilir, erkeklere de kondom. Benim okul zamanımda da böyleydi amaaaa; hangi aile, kızını eve gelen erkek arkadaşı ile cinsellik yaşayabilecek kadar uzun süre başbaşa bırakır, hangi kız kendi babasının evinde bu haltı yiyecek kadar geniş mezhepli ve korkusuz olabilir?

Mantıksızlık diz boyu... Bu konu olmamış...

Umarım konu yanlıştır.
Gerçek olma ihtimali bile ''cinsellikte özgürlük'' propagandasının ne hale geldiğini gösteriyor!

Lisede okurken bi kiz arkadas nereden bulmussa bi paket kondom getirmiş okula, sınıfın kizlarina dağıttı bende aldım eve goturdum:KK53:

Bi süre dolapta sakladım ama utancima acip bakmiyorum da odum kopuyo saf gibi en son evin bahçesine gömmustum:KK70:

Lisede okurken bi kiz arkadas nereden bulmussa bi paket kondom getirmiş okula, sınıfın kizlarina dağıttı bende aldım eve goturdum:KK53:

Bi süre dolapta sakladım ama utancima acip bakmiyorum da odum kopuyo saf gibi en son evin bahçesine gömmustum:KK70:

:70: ağaç olarak dönebilirdi o sana :70:

Kendi almamıştır, en yakın ihtimal okuldaki cinsel eğitim seminerinde dağıtmışlardır. Kızlara ped, doğum kontrol hapı vs vs dağıtılır bilgi verilir, erkeklere de kondom. Benim okul zamanımda da böyleydi amaaaa; hangi aile, kızını eve gelen erkek arkadaşı ile cinsellik yaşayabilecek kadar uzun süre başbaşa bırakır, hangi kız kendi babasının evinde bu haltı yiyecek kadar geniş mezhepli ve korkusuz olabilir?

ztn konu sahibide bi tc sini vermemiş adını soyadını yazmış güzel güzel böle yazanlar hep fake çıkıo niyeyse

Dini hassasiyeti olan bir insansanız elbette oğlunuzu uyarmak zorundasınız. Allah' ım kendi oğlumun bu yaşta ve evli olmadığı halde böyle bir şey yaşadığını düşünmek bile istemiyorum. Bana ters açıkçası tiksindim gerçekten.

Bu arada erkeklere bunu hak görmemeliyiz. Eğer biz onlara bunu hak görürsek burada bakire olmadığı için eşi yada erkek arkadaşı tarafından aşağılanan kadınlar konu açmaya devam edecekler. O kızların bekareti böyle adamlar tarafından alınıyor arkadaşlar. Dikkatinizi çekerim!

arkadaşım çocuk 16 yaşında, "evlendirin yakın zamanda" olur mu? :KK57::KK57::KK57:
cinselliği dini anlamda legalleştirsin diye mi evlendirsinler? yoksa cinsel dürtülerini rahat rahat yaşasın diye mi?
inanın şoklar içindeyim şu yorumunuza!!!
çocuk 16 kız belkide daha küçük. evlendirin diyen bir düşünce. bangır bangır bağıran çocuk gelinler damatlar olmasın yapmayın diyenler boşuna diyorlar.
hala bunu doğal görenlerin olması ne acı

Kurgu zaten yerlerde.
Benim zaten konuda takıldığım şey fazla geniş mezhepli olan yorumlar oldu.
Konu fake'se hiç komik değil o ayrı.

Back