Oğlumun cinsel ilişkisi var

burda kendi isteğiyle yapılan şeylere sayfalar dolusu oğut verildiğini, tepki gostrrildiğini de hiç gormedik zaten. Haklısınızzz..

Kızlarımız onun bunun oğluyla çiftleşbiliyor mu peki? Hani onlarda zar yok ya sıkıntı olmaz belki.

Kızlarımız onun bunun oğluyla çiftleşbiliyor mu peki? Hani onlarda zar yok ya sıkıntı olmaz belki.

hanimefendi benim durumdaki düsüncelerimi anlamadan soru yöneltmissiniz? benim icin kiz ve erkegin bu konuda zerre kadar farki yoktur. zina suctur ve bunun kizi erkegi yoktur tövbe estagfurullah ya.

niye mesajımı alıntılıyorsunuz o zamn. Demkki uzerinize alınmışsınız kii
Yaptığınız yoruma faklı bir bakış aısyla yorum yaptım. Öğüt verme konusu bambaşka bir konu ki kimseye yukarıda bahsettiğim şey dşında öğüt verdiği görülmemiştir. Ha bir de değerini bakire olup olmamayla ölçme demişimdir belki. Üstüme alınmak değil bu. Konuyu öğüte çeken sizsiniz. Ben sizin evlenmeye karşı olanlar bunu savunurlar yorumunuzu alıntıladım öyle değil mi? Bambaşka konular yani.

hanimefendi benim durumdaki düsüncelerimi anlamadan soru yöneltmissiniz? benim icin kiz ve erkegin bu konuda zerre kadar farki yoktur. zina suctur ve bunun kizi erkegi yoktur tövbe estagfurullah ya.
Anlamak içinsoru yönelttim zaten, soru yöneltmeden nasl anlayabilirim?

Hanfendi okuduğunuzu anlayabilyorsaniz eger, bu yaşta ciselliğin doğru veya yanlisliği hakkinda yorum yapmiyorum diye açikça belirttim. Bunu destekledigim kanisina nerden vardiniz? Soylemedigim halde soylemisim gibi "modernlik, cagdaslik, cinsel özgürlük bik bik" gibi kalip cumlelerle cevap yazmişsiniz. Yok modern sandiğiniz avrupa.. Nasil da güzel ezber cevaplar.. Neyi nasil sandigimi nerden anladiysaniz..

Tekrar söylüyorum: Olayın doğruluğu veya yanlişliği hakkinda fikrimi belirtmiycem.

Dediğim tek şey, ortada bir hata varsa, bunun çözümü çocuk yaşta evlilik değil! Beni yaftalamayi birakin.

zaten iş evlilik oldu mu iş cahilliğe doner,çocuk tacizciliğine girer,suça girer.. Haa arada evlilik yokken ne halt yerse yesin mantığına tepkiliyim ben.. Bu konulara yağan tepkileri ben unutmadım. Siz gormediyseniz o ayrı..

bravo sizin gibi isi hakarete vardirmicam ,ne demek ya okudugumu anliyorsaniz gibi sözler.? ayibtir hanimefendi. baska cözüm öneriniz varsa yazin,siz de benim cözüm önerimi begenmediniz ki begenmek zorunda degilsiniz,benim icin hic problem degil.. burdaki cogu tepki verenler gibi zannettim sizi de,hakkinizda yanlis bi kaniya vardimsa kusura bakmayin.

Bir insanın 25 yaşından önce evlenmesine karşıyım ben de. Cahillik diye sınıflandırmak bana düşmez ama evlilik sorumluluğunun alınabileceği yaşlar değil 25'in altı benim düşünceme göre. Cinsellik bambaşka bir konu, sorumluluğu evlilik kadar ağır değil. Dikkatli olacak, sonrasında kendini yerden yere vurmayacak, hata olarak görmeyecek ve sevdiği insanla istediği için cinsellik yaşayacak her yetişkin insan yaşayabilir bence sorun yok.

peki sizin için evliliğin yaşı 25 olmalıyken cinselliğin yaşının 16 lara duşmesi ,bunu normal karşılamanız çok tezat değil mi... ??? Evet evlilik kadar sorumluluk gerektirmez ama madalyonun birde oteki yızu var. Masumca gorduğunuz o cinsel ilişki beraberinde bir çocuğu da getirdiğinde iş nereye varır !!!

Siz benim yazdıklarımı okuyor musunuz? Nerde 16 yaşında yaşanan ilişkiye olumlu baktım? Özellikle yetişkin diye belirttim. Ve yine özellikle dikkatli olacak insanlar yaşamalı diye belirttim. Dikkatli olacaktan kasıt korunma konusuydu. Her mesajımı neden sonrasında tek tek açıklıyorum ben? Tezatlık yok, siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.

iste böyle zihniyetli insanlar birbirini bulsun ki kimse kimseye inancindan ötürü yobaz,geri kafali demesin. bize ters gelen size gelmiyor,sonra kizlarimiz ne yapiyor evlenmeden önce kizlik zarini diktiriyor madem bu kadar özgürlükcü bir toplumuz neden karsi tarafi enayi yerine koyup yasadigi seyleri gizlemek gayreti icersine giriliyor( genelleme yapmiyorum ve basina talihsiz olaylar gelenleri kenara ayiyrarak konusuyorum.)

Okuduğunuzu anlayin bir hakaret cümlesi değil, sadece dikkatli okuyun, gözden kacirdiginiz seyler var demek.

Siz işin dini boyutunu, bense psikolojik boyutunu ve geleceğini düşündüğüm için asla anlaşamayacağız. Siz evliliği çözüm olarak görüyorsunuz, bense doğurabilecegi sonuçlar konusunda bilinclendirilmesi gerektigini dusunuyorum. Aile dindarsa dini ve toplumsal bilinçlendirme (asla korkutarak degil), dindar degilse de dini katmadan bilinclendirme.

hanım efendi iyi misiniz. Benim tepkim bu yaştaki çocuğun cinselliği yaşamasına olumlu bakanlara. Madem tepki gostermiyorsunuz niye munakaşa ediyoruz sizle.niye tepki gosterio muş,gibi mesajıma cevap verdiniz o zamn

Siz çocuklarınızı kendi bildiğiniz gibi yetiştireceksiniz, ben kendi bildiğim gibi. Böyle olursasizin kızınız özenti olmaz ve kızlık zarını diktirmek zorunda kalmaz, kendini eşine saklar. Benim kızım da diktirmeye zaten ihtiyaç duymaz. Zar dikenler batar gider böylece.

dogrudur, okudunuzu anlayabiliyorsaniz eger diye yazmistiniz ama fark etmez,zaten önyargilisiniz anlasamayacakmisiz madem bunu da yanlis anlasak fazla bir sey degismez.

hanım efendi iyi misiniz. Benim tepkim bu yaştaki çocuğun cinselliği yaşamasına olumlu bakanlara. Madem tepki gostermiyorsunuz niye munakaşa ediyoruz sizle.niye tepki gosterio muş,gibi mesajıma cevap verdiniz o zamn

Okuduğunuzu anlama aşamasına gelirseniz anlaşacağız.. 16 yaşında bir çocuk mümkünse cinsellik yaşamasın diyorum. Çünkü çocuktur. Ancak yaşarsa da bunu çözümü evlendirmek değildir.
Sizin mesajınızı neden alıntıladığımı 3. Kez yazıyorum. Çünkü çocuk evlilikleri ile kıyasladınız bu durumu. Anlatabildim mi? Tepkim o mesajınızaydı, sonrasında farklı yerlere çekensiz oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…