• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun cinsel ilişkisi var

en fazla oğut verip uyarmak mıı. Yani bir ebeveyn olarak yanlış gorduium bu durumda yapabileceğim enfazla şey bu mu olmalı benim için. Deiil yuz sopa el bile kaldırmam. Şiddet yanlısı bir insan değilim.

Ne yapacaksınız yani?

Kızın evine gitmesini yasakladınız tamam. Okuldan sonra dışarı da çıkmasın tamam.

Okulda tuvalette bile sevişebilir.

Yani yapabileceğiniz maksimum şey, öncesinde ve sonrasında uyarı yapmak.

Ne yapacaksınız yani?

Kızın evine gitmesini yasakladınız tamam. Okuldan sonra dışarı da çıkmasın tamam.

Okulda tuvalette bile sevişebilir.

Yani yapabileceğiniz maksimum şey, öncesinde ve sonrasında uyarı yapmak.
peki size şole bişeey soyliyyim.
oğlunuz aşırı derecede yalan soyluyor. Hatta oyleki bu yalancılığı insanların hayatlarını ciddi şekilde etkiliyor. Budurumda yapabileceğiniz tek şey ; oğlum yalan soylemek çok ayıp ve zararlı vs. Vs. Vs.
bu mu olucak.. Siz çocuğunuzun yaptığı her hatayı sadece uyarıp, kenara çekilmekle mi hallediyorsunız. Sizin tezinize gore ne yaparsan yap o çocuk vazgeçmeyecek zaten. Deiil mii

oğlunuz aşırı derecede yalan soyluyor. Hatta oyleki bu yalancılığı insanların hayatlarını ciddi şekilde etkiliyor. Budurumda yapabileceğiniz tek şey ; oğlum yalan soylemek çok ayıp ve zararlı vs. Vs. Vs.
bu mu olucak.. Siz çocuğunuzun yaptığı her hatayı sadece uyarıp, kenara çekilmekle mi hallediyorsunız. Sizin tezinize gore ne yaparsan yap o çocuk vazgeçmeyecek zaten. Deiil mii

Yok çocuğu alıp içini boşaltıp yeni bir şey koyacağım.

Çok yalan söylemek bir hastalıktır. Alır doktora götürürüm. Farkettirmeden alttan alta örnek olmaya, örnekler vermeye çalışırım.

Destek olur, gözlem yaparım.

Ya ne yapacağım?

Hala ne yapacağınızı söylemediniz ama karşı olduğunuz şeyler belli, tamam ama başınıza gelirse ne yapacaksınız?

En başta bu çocuk neden yalan söylüyor diye kendimize bakarım, nerede yanlış yaptık? Hangi durumlarda yalan söylüyor diye de gözlemleriz herhalde. Arkadaşıma gidiyorum deyip başka bir yere gidiyorsa derdi neymiş ona bakarım. Sorun kendisinde mi arkadaşında mı? vs. vs.

İnsanların hayatlarını ciddi şekilde etkileyen yalancı çocuk temasına uygun hikaye bulamadım aslında. Okulda bana evde işkence ediyorlar diyorsa mesela doğru doktora, psikoloğa falan işte. Bilmediğimiz bir rahatsızlığı olup olmadığını öğrenmek öncelik olur.

Uuuu konu 45 sayfa gitmiş. Konu sahibi sen değil baba konuşsun.
Yani 20'lerden bakınca 16 küçük gibi görünüyor ama hormonlar tavan malum.
Bir de belki meraktan almıştır. Kesin kullandıgını biliyor musunuz?
Bir de bazı yorumlarda beraber oldugu kızın annesi olsan .... gibi yorumlar gelmiş ama farklı ve hastalıklı kişilerle de olabilir.
Dikkat etmek lazım.

18yaşından küçük bi insanın kendi isteğiyle evlenmesi vs gibi bi saçmalık olamaz onlar daha çocuk... Evlendirilir ne demek 15 yaşındaki 25 yaşındakiyle kaçıyor isteğiyle saygı mı duyalım çocugu olan insanlar böyle yorum yapmaz

Ewet benim inancima uymuyor. Ortalik vajinusmus kayniyor. Neden sizce. Ben cinsellige karsi degilim tabi belirli bir yastan sonra. Kalkipta cocuk yasta bu islere girilmesi kesinlikle uygun degil bana gore. Ama resit akli mantigi yerinde bay ve bayanin bunu yasamasi kadar dogal bir sey yok. Her koyun kendi bacagindan asilir.kimse kimsenin yerine hesap vermeyecek. OyuZden dini boyuta giripte olayi carpitmayalim. Siz istedigini kadar cocugunuza yapmamasiyla ilgili konusun istesenizde istemesenizde yapacak. Ha ewliyken ha degilken fark yok yani :KK66:
Her koyun kendi bacağından asılır diyorsunuz.Kimse kimsenin yerine hesap vermeyecek diyorsunuz.
Ben dini inancıma göre yaşıyorsam buna saygı duymanız gerekir.
O zaman bende size siz inanmıyorsanız diye konuları çarpıttığınızı söylerim. Sizin anlayışınıza göre. Ne demek dini boyuta girip konuları çarpıtmak. İnanıyorsam ona uygun yaşarım.O na uygun yorum yaparım.
İnanç kelimesini duyunca gerilmenize gerek yok. Saygı duyun yeter. İnsanlığımız gereği.

Anlamak istediginiz gibi anlamissiniz evlenmesi icin diretmem aldirmakta bir secenek istedigini yapmakta özgür!!!
Ayrıca neden bana taktınız anlamış değilim saygı göstermeyi de mi unuttuk toplum olarak ?
Size takmadım hanımefendi yorum yapıyorum.
Oğlunuz için onun hayatı diyorsunuz.
Ama bir canlının hayatını kolaylıkla bitirebiliyorsun.
Size yorum yapmayınca saygılı bir toplum olabiliyoruz sanırım. Hakaret vb. bişey varmı. Yorum yaptıkça saygı göstermeyi unuttuk diyorsunuz. Size yorum yapılmasını saygısızlık olarak addediyorsanız. Saygı anlayışınızı lütfen bir sorgulayın.

dini yorumlar ve konular hani yasaktı
konu bastan dinden dem vuruyor konunun kapatılması gerekli
yorumlar da gittikçe iğrencleşti
cinselliği bu kadar ayak altına almasak keske
özel bir şey biz insanız sadece üremek için sevişmeyiz

Dini konuda yorum yapılmıyor hanımefendi.
Açılan bir konuya, inancı gereği doğru olan yorumu yapıyor.
İnanç kelimesini duyunca bile ne kadar çok gerilen oluyor.
İşimize gelmeyince burda din var kapansın.Tırnaklar çıkıyor hemen.
Bu arada konu 'üremek için sevişelim' değil. Bunu niye yazdınız.
Siz ister üremek için sevişin, ister zevk için size kalmış. Özel hayatınız.

Dini konuda yorum yapılmıyor hanımefendi.
Açılan bir konuya, inancı gereği doğru olan yorumu yapıyor.

Sana yapılan bir alıntı mı var ? neden atladın ?
2. olarak işime gelmeyen ne ? -sizi neden fikrim enterese ediyor size ne ya !dini inancımı nerden çıkardınız ne olduğunu ?
hadsiz ve terbiyesizsiniz

bunu konudan bağımsız yazıyorum zaten 16 yaşında ki bir çocuğun yaşadığı şeyi aman nolur ki bırak yaşasın diye düşünmek mümkün değil ancak evlilik dışı cinselliğe karşı olabilirsiniz ki bende sıcak bakmam ama öcüü diye de yaklaşmam ne olursa olsun çocuklara cinsel eğitim verilmeli.bu konuda bilinçlendirme yapılmalı.hatta bence ailelere bile bu eğitim verilmeli.üye evlenmiş 3 yıl olmuş daha hangi durumlarda hamile kalınır bilmiyor çünkü yıllarca ayıp günah sus çerçevesinde yaşamış.işte bu yüzden cinsellik deyince ödümüz kopuyor.

bazen öyle durumlar olabiliyor ki çocuğumuz çok farklı şeyler yapabiliyor.benim evladım asla yapmaz diye düşünmek kendimizi kandırmaktan başka birşey değil.o yüzden benim çocuğum da yapabilir deyip inançlıysak dini vurgular da yaparak değilsek sağlık yönünü ve diğer yönlerini de anlatarak cinsellik eğitimi vermeliyiz.

Sana yapılan bir alıntı mı var ? neden atladın ?
2. olarak işime gelmeyen ne ? -sizi neden fikrim enterese ediyor size ne ya !dini inancımı nerden çıkardınız ne olduğunu ?
hadsiz ve terbiyesizsiniz

Hanımefendi yazdıklarınız.
dini yorumlar ve konular hani yasaktı
konu bastan dinden dem vuruyor konunun kapatılması gerekli
yorumlar da gittikçe iğrencleşti
cinselliği bu kadar ayak altına almasak keske
özel bir şey biz insanız sadece üremek için sevişmeyiz

1- Sana değil size hanımefendi.
2-Buraya yazarsanız yorum yapabilirim.Eleştirilmek istemiyorsanız yazmazsınız.Sizin terbiyeli üslubunuzla size ne ya benim yorumumdan istediğim gibi yazarım.
3-İşinize gelmeyen yorum. konu gayet açık, yazdım hanımefendi.
4-Haddimi bilerek yorum yapıyorum. Ama siz hadsizce cevap veriyorsunuz.

Terbiye anlayışına bakın lütfen dinimi sorgulamak beni dolaylı yoldan inanclarıma saldırmak terbiye olmuş
hanımefendi diye hitap ederek küfür bile edip uygun üslupta konuştuğunuzu sanıyorsunuz sanırım
muhatap olmaya değmezsiniz :KK66:

Son düzenleme:
Hanmefendi ben kimseyi sorgulamadım. Yazdığım yazıyı dikkatle okuyunuz savunma cümleleri. Yapan sizsiniz ben dini konu açmadım. İnancıma uygun şekilde yorum yaptım ama zorunuza gitti.
Tekrar ediyorum İnancıma göre yorum yapmam dini konu açtığımı anlamına gelmiyor.
Dini konu açtınız diye hitap ederseniz. Hoşunuza gitmeyen fikri dini konu kapansın diye yorumlarsanız.
Burda hakaretlere başladınız karşı karşıya gelsek doğru neler yaparsınız.Ne kadar modern ve saygılı İNSANCIKSINIZ Saldıran sizsiniz bir daha okursanız anlarsınız belki.
Tek doğrunuz doğru muhatap olmaya değmezsiniz.

Back