Biri geldi de eşimle kendi isteğimle 16 yaşında evlendim(o da 16 yaşında) dedi de, insanlar çocuk tacizi mi dedi?
.
Ben dedim, insanlar beni topa tuttular.
Esimle aramizda 10 yas var temali bir konu vardi, konu sahibesi anlasamiyoruz, uymuyoruz demis.
Ben de 30 yasindaki adam , 19 yasindaki kiza bakiyorsa benim gozumde sapiktir subyancidir dedim.
Dedigimin de arkasindayim. 30 yasinda isi gucu olan yetiskin bir insanin , mesela ogrenci olan, hayatta kendinden farkli bir yerde olan daha hayata atilmamis kiza bakmasi sapikliktir kardesim. Acikgozlu herifler, hayata gozu acilmamis kizlari avlamis, madalya mi takayim? Hos o kizlar da, yasitlariyla el ele gezmek varken abileri yaslarinda adamla ne halt etmeye evlenmisler ama........neyse. Bu evlilige eyvallah diyen aile de benim gozumde yerin dibindedir.
Neyse, beni topa tuttular. Vay efendim nasip olmus evlenmismisler, bu saatten sonra yapacak bir sey yok. O zaman konuyu da acmayin anlasamiyoruz diye, kir dizini durumu kabullenip otur guzel kardesim.
Mesela Hollanda'da 16 yasindaki kizin, 16 yasindaki cocukla sevismesi suc degil. Bence bu normal, ortada bir istismar yok. Kiz da cocuk da cinselligi yeni kesfediyor, karsilarindaki insanlar yasitlari, durumlari benzer iki taraf da kesif yapiyor, ortak yapilan bir eylem var.
Lakin 16 yasindaki kizin , 20 yas ustu biriyle birlikte olmasi, eger ortaya cikarsa, suc. Dogrusu da budur. Bu istismara acik bir durum.
Alinti yapmayin, isinize gelirse anlayin, isinize gelmezse anlamayin. 16 yas bik bik bik bekaret dinimiz diktirdi vs vs yazmayin, 16 yas cinselligi kesfetmek icin cok da erken bir yas degil. Hamile kadin sokaga cikmasin, kadin midir kiz midir bilemem vb. incileri siralayan otbeyinlilerin yaptigi yasalarla , bu ustunde iyice oturup dusunulmus , insan dogasina uygun yasalari da karsilastirmayin.
Ne cektik ya milletce, insanlar adam gibi sevisemiyor bile, gizli kapakli, ayip, zina, gunah, diktirmesi, bekareti, tabusu, surtunmesi derken insanlar resmen izdirap cekiyor. Kabul edin kardesim artik, cinsellik insan dogasi geregi , normal. Yemek yemenin tabusu nasil yoksa bu konunun da olmamali. Kabul etmeyenler de edenlere laf etmesin artik, bu bu konuda yazaca[im son yazidir.