• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun cinsel ilişkisi var

Yani evlilik disi cinsellik size gore gunah ama cocugunuzun belki umrunda degil konu sahibesi. Ondan sizin dogrularinizla yasamasini bekleyemezsiniz , herkes kendi kafasiyla ve kararlariyla yasiyor sonucta. Kendi dogrularinizi cocuga ittirmeyin bence, hem gerek yok, hem dikkate alacagini sanmam, hem de bos yere 2 tarafi da utandirirsiniz. Siz , aman oglum sakin sevisme diyince ; o da tamam annecim zinhar yapmam mi diyecek?

Konusarak cocugun ask hayatini engelleyemezsiniz, ustune utanirsiniz. Bir sey elde edemezsiniz, yapmayin bence.

Son düzenleme:
Konusmanizin bir anlami olmaz diye dusunuyorum, hormonlarinin tavan yaptigi bi donem cunku kizdan engelleseniz genel ev gibi yerlere gider bence engel olamazsiniz ki daha mi iyi?
Aferin iyi yapiyo demiyorum elbette ama kiz acisindan da bi sorun olcagini dusunmuyorum demek ki kizin da gonlu var zorlamiyor cocuk sonucta.

Aferin iyi yapiyo demiyorum elbette ama kiz acisindan da bi sorun olcagini dusunmuyorum demek ki kizin da gonlu var zorlamiyor cocuk sonucta.
kızın da gönlü olduğunu ya da bunun karşlıklı isteğe dayalı bir ilişki olduğunu, ortada reşit bir "kadın" olmadığını/olmayacağını nerden biliyorsunuz. konu sahibi sadece kız arkadaşında ço vakit geçiriyor yazmış, kızı zorluyor da olabilir, cinsel partneri o kız da olmayabilir.
en basitinden ben 15 yaşında sevgilisi olan 16 yaşındaki oğlumun odasında kondom bulsam aklıma gelen ilk ihtimal kendinden büyük kadınla bir ilişki yaşaması olur, 15 yaşındaki kızla değil.
bilmiyorum ben mi çok fesadım?
üstelik kız için de sorun olabilir, en azından hamile kalırsa olacaktır. üstelik sadece kız için değil. oğlan için de. elbette çocuk zorlanmamalı, azarlanmamalı ama anne babanın mutlak dikkati olmalı çocuğun üzerinde. öyle takılsın gençler denecek bir olay değil bence. dediğim gibi aynı yaş grubundaki ergenlerin cinsel ilişkisine kafadan karşı değilim ama dikkatle takip edilmesi gerekiyor. boylarından büyük bir işin içindeler çünkü.

Bu bırakın özel hayatı diyenlete şaşıyorum ne kadar rahatsınız ya çocugunuz yok ua çocuksunuz

kızın da gönlü olduğunu ya da bunun karşlıklı isteğe dayalı bir ilişki olduğunu, ortada reşit bir "kadın" olmadığını/olmayacağını nerden biliyorsunuz. konu sahibi sadece kız arkadaşında ço vakit geçiriyor yazmış, kızı zorluyor da olabilir, cinsel partneri o kız da olmayabilir.
en basitinden ben 15 yaşında sevgilisi olan 16 yaşındaki oğlumun odasında kondom bulsam aklıma gelen ilk ihtimal kendinden büyük kadınla bir ilişki yaşaması olur, 15 yaşındaki kızla değil.
bilmiyorum ben mi çok fesadım?
üstelik kız için de sorun olabilir, en azından hamile kalırsa olacaktır. üstelik sadece kız için değil. oğlan için de. elbette çocuk zorlanmamalı, azarlanmamalı ama anne babanın mutlak dikkati olmalı çocuğun üzerinde. öyle takılsın gençler denecek bir olay değil bence. dediğim gibi aynı yaş grubundaki ergenlerin cinsel ilişkisine kafadan karşı değilim ama dikkatle takip edilmesi gerekiyor. boylarından büyük bir işin içindeler çünkü.

Orasi oyle tabi ama ben cok sahit oldum maalesef 15 yasindaki cocuklarin iliski yasadigina. Ama onaylamiyorum tabiki cok erken bence. Otobuste karsilastim ya kucucuk kizin elinde hamilelik testi vardi yani prospektusunu okuyordu,yaninda da sevgilisi. Olabiliyor yani bu tur seyler maalesef . Ama gozlemlenmesi gerekli tabiki.

bunu NORMAL gören imsanlad reşit olmadsn evlenme yide normal görür ne fark var 16 yaş kız içinde erkek içinde çok erken bi yaş kızın razı olması falan saçmalık onlar daha genç çocuk herşeyi yanlış yapabilecek potansiyele sahipler uyarmayacaksak anlatmayacaksal eğitmeyeceksek nasıl anne baba oluruz

Kız 15 yaşından küçükse oğlunuz cinsel istismar suçu işliyor.ortaya çıkarsa kızın ailesi falan öğrenirse çok başınız ağrır. kız hamile falan kalırsa zaten felaket. Kız 18 yaşından küçükse de şikayetçi olması durumunda yine suç işlemiş olur. Yarın öbürgün kızın ailesi karşınıza dikilip şikayeti olabilir, kız da ailesinin korkusuna rızası olduğu halde şikayetçi oluyor...eşim çocuk polisi ve bu şekilde olaylarla sık karşılaşıyor.
Kızın ailesi yok mu, nasıl gidip kalabiliyor anlamıyorum, hele de düzenli şekilde yaşıyor...iyice araştırın bakalım gerçekten kız arkadaşı ile mi oluyor? Yetişkin bir kadınla bence ve de ücretli olarak yapıyor bu işi diye düşündüm.
Oğlunuzu yakın takibe alın nerelere gidiyor ne yapıyor?? Bir de siz değil bence baba konuşsun, babası nasıl biridir bu konulara bakışı "aferin oğluma erkek adam" şeklinde değildir umarım...

bunu NORMAL gören imsanlad reşit olmadsn evlenme yide normal görür ne fark var 16 yaş kız içinde erkek içinde çok erken bi yaş kızın razı olması falan saçmalık onlar daha genç çocuk herşeyi yanlış yapabilecek potansiyele sahipler uyarmayacaksak anlatmayacaksal eğitmeyeceksek nasıl anne baba oluruz

Uyaralım, anlatalım, eğitelim ancak rızası olmasaydı çok farklı olurdu. Tecavüz olurdu bir kere.

Zorla evlendirilmeler de tecavüzdür. 16 yaşında çocuklar da ailelerinin yazılı izni olmadan evlenemez. Aileler de genelde ay 16 yaşında çocuğum çok istiyormuş, bırakalım da evlensin yapmaz. Evlendirir.

burda benim yazdiklarima hunharca saldiranlar olmus,cocuk 16 yasinda cinselligi dibine kadar yasayinca ooowww,evlendirin deyince awww mi?? ben hemen bugün evlendirin demedim ki ayrica, evlenmek isteyen akli balig cocugu evlendirsinler ne var bunda?? ben sözümün arkasindayim, bu zihniyeti hic bir zaman anlamicam bunlar zaten cocukluktan cikmis arkadasim,cocuk olan birisi cinsellik yasamaz tamam mi??? evlenmke istiyorsa aile destek verecek gidip onun bunun kizina bunu yapacagina evlenmesi daha mantikli degil mi?? el alemle düsüp kalkmasina sok olmuyor da evlensin zinadan kurtulsun sözüne sok oluyor... veyl gercektenn veyll....

burda benim yazdiklarima hunharca saldiranlar olmus,cocuk 16 yasinda cinselligi dibine kadar yasayinca ooowww,evlendirin deyince awww mi?? ben hemen bugün evlendirin demedim ki ayrica, evlenmek isteyen akli balig cocugu evlendirsinler ne var bunda?? ben sözümün arkasindayim, bu zihniyeti hic bir zaman anlamicam bunlar zaten cocukluktan cikmis arkadasim,cocuk olan birisi cinsellik yasamaz tamam mi??? evlenmke istiyorsa aile destek verecek gidip onun bunun kizina bunu yapacagina evlenmesi daha mantikli degil mi?? el alemle düsüp kalkmasina sok olmuyor da evlensin zinadan kurtulsun sözüne sok oluyor... veyl gercektenn veyll....

Ergenliğin 11-12 gibi başladiğini düşünürsek, gözü açılan, merak eden, çekincesi olmayan firsat bulursa fiilen bunu gercekleştirebilir. Bu eylemi yapabiliyor olmasi onun çocuk olduğu gercegini degistirir mi? 16 yaş da çocuktur. Bu yaşta cinsellik hatadir degildir, o kismina girmiyorum. Ama Bİ ÇOCUĞU EVLENDÏRMEK nedir yahu? Çiftleşmeyi becerebiliyor diye, bu çocuk aile de kurabilir mi demek? Bu mantikla okuldan da alirsin zaten, sonuçta evi geçindirmesi lazim. Bi de çocuk patlatirlar, oh mis! İdeal aile! Zina için bulunan çözüme bak..

Valla bu yaşta evlenen çocukları duyunca dunyayı yıkan duyarlı(!) hanımlar cinsellik yaşayınca ne kadar da normal karşılıyorlar yaa. Şaşkınım,gerçkten...

Zorla evlendirilmiyorsa bizi ilgilendirmez, zorla evlendiriliyorsa dünyayı yıkabiliriz.
Aynı şekilde zorla cinsellik yaşamıyorsa bizi ilgilendirmez, zorla yaşıyorsa dünyayı yıkabiliriz.
Farkı anladınız mı?

bayiliyorum sizin su modern cinsel özgürlükcü tarafiniza(!) sizin kiziniz
Ergenliğin 11-12 gibi başladiğini düşünürsek, gözü açılan, merak eden, çekincesi olmayan firsat bulursa fiilen bunu gercekleştirebilir. Bu eylemi yapabiliyor olmasi onun çocuk olduğu gercegini degistirir mi? 16 yaş da çocuktur. Bu yaşta cinsellik hatadir degildir, o kismina girmiyorum. Ama Bİ ÇOCUĞU EVLENDÏRMEK nedir yahu? Çiftleşmeyi becerebiliyor diye, bu çocuk aile de kurabilir mi demek? Bu mantikla okuldan da alirsin zaten, sonuçta evi geçindirmesi lazim. Bi de çocuk patlatirlar, oh mis! İdeal aile! Zina için bulunan çözüme bak..

sizin modern ve cagdas önerilerinizin ise yaramadigi gün gibi ortadadir,eger ailede dini hassasiyet varsa bu dedigim gecerlidir, eger ailede böyle hassasiyet yoksa bir kizdan baska bir kiza gitsin,lakin o ciftlesebiliyor diye gidip onun bunun kiziyla ciftlemesez! sizin medeni olarak gördügünz o avrupa var ya suan bu ahlak disi durumlar yüzünden ne durumda bilyior musunuz? sizin özgürlük dediginiz sey bir baskasinin hayatini etkiliyorsa kusura bakmayin ama o sizin hakkiniz olamaz!

Back