Hepinize hayırlı günler diliyorum, 42 yaşındayım nispeten hır gürsüz bir evlilik geçiriyorum, 4 çocuğum var 3 kız evladımız olduğu için eşimle zamanında dua ettik bir de erkek evladımız olsun istedik ve Allah şükürler olsun ki nasip etti, küçüklüğünde gayet usluydu lisede dahi notları yüksekti çok sevecendi hatta eve kitaplar getirirdi yarışmalardan kitap kazanırdı felsefe okurdu lise zamanı boyunca düzgünce devam etti ama son sene üniversite sınavında bocaladı ve duygularını kontrol edememeye başladı her sinirlendiğinde spor yapmaya başladı, elini yumruk yapıp duvarlara vurdu biz de ona bir kere daha deneyebileceğini onu zorlamayacağımızı söyledik tekrar çalıştı ama çok daha iyi bir sonuç yapamadı daha sonra kendini tüm çevresinden soyutladı dışarı çıkmamaya başladı odasından çıkmadı yemek çok az yiyor kilosu 45lere indi ve hiç sakin olmuyor. Babasıyla bu durumu konuştular ve anlaştılar kendisi işe gireceğini para biriktireceğini söyledi ve bu sene de girip olmazsa okumayacağım dedi ama hala tüm yaptıkları aynı, bilgisayardan oyun açıyor oyuna sinirleniyor küfürler ediyor internetteki insanlara da küfürler yiyor bazen eli ayağı titriyor çok kez durdurmaya çalıştık iyi laftan anlamadı kötü laftan anlamadı nasıl geri dönüş yapmam gerektiğini bilmiyorum, telefonuna baktık tüm arkadaşlarına küfür etmiş hakaret etmiş gruplarda engellenmiş bazen dışarı çıkıyor arıyorum akşama kadar gelmiyor ama çoğu zaman evden de çıkmıyor hep sakinleştiriyorum sarılıyor iyi oluyor 1 gün sonra gene aynı dünyanın dersten ibaret olmadığını anlatıyorum ama anlamıyor bir kere götürdük ilaç verdiler mükemmelliyetçilik yapıyormuş eşimle de her sene onlar köye gider iş yaparlar babasıyla arası iş yaptıklarında iyi olur ama şehire geri döndüğümüzde hiç sakin gün geçirmiyor her gün kıpkırmızı napacağım